Şimdi Ara

Mahallemde Fiber Altyapı Yok Nasil Getittirebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
60.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi forumlar 2 yildir ttnet eziyetini cekiyorum yarin kontratim bitiyor
    Bende 2 aydir adam gibi sağlayıcı ariyorum Turkcell fiber cok hosuma gitti ama 35 metre ilerde olan altyapi bizim mahallemizde yok adsl ile kısıtlı
    Bugün arayıp sordum birsey yapamazlarmis ben bir yere basvurup altyapi getirme sansim varmi? 30 metre yani 1 mahalle ilerde olan alt yapi nasil olurda bizim burda olmaz baya merkezi bir yer Reklamlarsa dağa tasa alt yapi yaptik diyorlar ama burda yok kisaca nasil altyapi getirebilirim? Evimiz 5 katli 2 kisi internet kullanmiyorum diger iki kisi akraba zaten ayni internet birtek biz tek kullanıyoruz.Birde ttnetin hiper netini kullanıyordum 24mb olan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşım seninki yine iyi.Resimde benim mahallemi görüyorsun.Kırmızı ile işaretlediğim yerde fiber yok yeşil ile işaretlediğim yerde ise fiber var aradaki mesafeye baksan 3 metre!!! anca vardır ve ben ne yazık ki kırmızı ile işaretli sokakta kalıyorum.Benim sokakta süper hızlı internet varmış boş laf 16 mbit'i görebilirmişim en fazla.Ulan sormazlar mı ey gerizekalılar bir ay önce altyapı çalışması yaptınız kablo değiştirdiniz niye fiber için gerekli kabloyu döşemediniz de hızlı internetten (8mbit) süper hızlı internete(16 mbit) geçirdiniz bizi.Ben sordum internet hızınız iki katına çıktı daha ne istiyorsunuz altyapıyı biz kurmuyoruz elimizde değil cevabını alıp mutluluktan havalara uçtum hızım 2 katına çıktı daha ne diyeyim yanıbaşımda deniz var ama ben şişme havuzda yüzüyorum.
    Yapay Zekanın Yanıtı

Mahallenizde Fiber Altyapı Yoksa Ne Yapmalısınız?

Fiber optik altyapı, ultra hızlı internet bağlantısı sağlayan en son teknoloji altyapıdır. Ancak tüm mahallelerde fiber altyapı bulunmayabilir. Fiber altyapı yoksa ne yapmanız gerektiğini merak ediyorsanız, işte izlemeniz gereken adımlar:

• Mahallenizde Fiber Var Mı Kontrol Edin: Öncelikle mahallenizde fiber altyapının olup olmadığını kontrol edin. Bunun için internet sağlayıcılarının web sitelerini ziyaret edebilir veya onlarla iletişime geçebilirsiniz.

• İnternet Sağlayıcılarıyla İletişime Geçin: Mahallenizde fiber altyapı yoksa, bölgenize hizmet veren internet sağlayıcılarıyla iletişime geçin. Onlara fiber altyapının mahallenize getirilmesi için talebinizi iletin.

• Mahalle Derneğiyle Görüşün: Mahalle derneğiniz varsa, diğer mahalle sakinleriyle birlikte fiber altyapının getirilmesi için toplu bir talepte bulunabilirsiniz.

• Belediye ile İletişime Geçin: Belediye, altyapı geliştirme konusunda yetkili kurumdur. Fiber altyapının mahallenize çekilmesi için belediye ile iletişime geçebilirsiniz.

• Altyapı Çalışmalarını Destekleyin: Altyapı çalışmaları başladığında bunları destekleyin. Fiber kabloların döşenmesine ve ekipmanların kurulmasına izin verin.

• Sabırlı Olun: Fiber altyapının mahallenize getirilmesi zaman alabilir. Sabırlı olun ve internet sağlayıcılarınızla ve belediye yetkilileriyle düzenli olarak iletişime geçin.

Mahallenize Fiber Altyapı Getirmek İçin Yapılacaklar

Mahallenize fiber altyapı getirmek için şu adımları izleyebilirsiniz:

• Mahallenizde fiber altyapının olup olmadığını kontrol edin.
    • Bölgenize hizmet veren internet sağlayıcılarıyla iletişime geçin.
    • Mahalle derneğiyle görüşün.
    • Belediye ile iletişime geçin.
    • Altyapı çalışmalarını destekleyin.
    • Sabırlı olun.

Bu adımları izleyerek mahallenize fiber altyapı getirebilir ve ultra hızlı internet bağlantısının keyfini çıkarabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Arkadaşım seninki yine iyi.Resimde benim mahallemi görüyorsun.Kırmızı ile işaretlediğim yerde fiber yok yeşil ile işaretlediğim yerde ise fiber var aradaki mesafeye baksan 3 metre!!! anca vardır ve ben ne yazık ki kırmızı ile işaretli sokakta kalıyorum.Benim sokakta süper hızlı internet varmış boş laf 16 mbit'i görebilirmişim en fazla.Ulan sormazlar mı ey gerizekalılar bir ay önce altyapı çalışması yaptınız kablo değiştirdiniz niye fiber için gerekli kabloyu döşemediniz de hızlı internetten (8mbit) süper hızlı internete(16 mbit) geçirdiniz bizi.Ben sordum internet hızınız iki katına çıktı daha ne istiyorsunuz altyapıyı biz kurmuyoruz elimizde değil cevabını alıp mutluluktan havalara uçtum hızım 2 katına çıktı daha ne diyeyim yanıbaşımda deniz var ama ben şişme havuzda yüzüyorum.
     Mahallemde Fiber Altyapı Yok Nasil Getittirebilirim?

• Yapabileceğin tek şey alt yapı parasını karşılayıp yaptırman. O da kaç bin tutar allah bilir.

• Bende de aynı sorun var.Bulunduğum sokak düz ve küçük bir sokak,evimin olduğu tarafta fiber yok ama 50-100 metre aşağıda var.Zaten bulunduğum sokakta 9 ev var,6 sı fiber kullanıyor bizde olmadığı için kullanamıyoruz.
  • Şuan ttnet hipernet kullanıyorum.acaba bulunduğum adreste uydunet felan varmidir?
    Nefret ediyorum resmen ayrimcilik zengin sokaklarinda oluyor ama normal insanlarin oturdugu yerlere getirmiyorlar Koca adalet mahallesi 21 sokak var ve sadece 2 sokakta fiber yoo ne sacma is ama Reklama gelince dagda bayirda fiber dosedik diyolar hepsi palavra yalanci

• Turkiyede adam gibi bir saglayici yok mudur? Superonline arayip 30 metre ilerimde altyapi var bizim burda neden yok diyorum adamalr ihale gelmemis diyor daha yazin burayi kazdilar bictiler nasil isse anlamadim.Bana adsl öneriyor 16mb kime yeter...

• Apartmanda 3 kisiyi ikna ettim ama onlar paket almiycak sadece imza bir sorun olurmu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aradim müşteri hizmetlerini şok oldum sadece 7_8 katli binalarda yada sitelere geliyormus bizim gibi 4-5 katli evlere gelmesine en az 2 yil varmis :(

• Yaklaşık 8 ay oluyor bir aralar baya uğraştım durmadan aradım yetkili kişi ile görüştüm superonlıne yetkilileri geldi fiber kabloyu döşedi en sonunda 1 kaç aya kadar pazarlama ekibi gelir dediler ogün bugündür oldu haladaha ne gelen var ne giden artık bıkkınlık geldi adamlar sadece apartmana döşeyecekler o kadar binadan izin aldım ama bir türlü gelmediler.
  • 10 daireli binalara çekiyorlar. Müşteri hizmetlerini takma, direk müdürlüğe git dilekçeni ver apartmanımıza fiber istiyoruz diye.
  • Süperonline yapmıyor boşuna ümit vermeyin arkadaşa.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ICromwelleI kullanıcısına yanıt
    Hocam yetkililere nasıl ulaştınız Bizimde 300mt uzagımızda var. Bir türlü çekmiyolar.

• halilka kullanıcısına yanıt
    Superonlıne bayisine gidince oradan sizin semte bakın pazarlama ekibinin numarasını isteyin o veriyor onunla görüşün eğer derse dilekçe falan verin diye bir kaç aya kadar fiber kablolar döşeniyor fakat apartman işi sıkıntı işte aslında bizim önceki evde aramadan gelip yapmışlardı bir günede kazıp kutuyu koydular. Ama bizim apartmana ne hikmettir yapmadılar daha bakalım birer kez daha sorgularım olmassa zorlamıcam. Bizimde sağ apartmanda kutu var bizede bir kutu koyacaklar daha koyamadılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ICromwelleI

Superonlıne bayisine gidince oradan sizin semte bakın pazarlama ekibinin numarasını isteyin o veriyor onunla görüşün eğer derse dilekçe falan verin diye bir kaç aya kadar fiber kablolar döşeniyor fakat apartman işi sıkıntı işte aslında bizim önceki evde aramadan gelip yapmışlardı bir günede kazıp kutuyu koydular. Ama bizim apartmana ne hikmettir yapmadılar daha bakalım birer kez daha sorgularım olmassa zorlamıcam. Bizimde sağ apartmanda kutu var bizede bir kutu koyacaklar daha koyamadılar.

Bu dilekçe kisminini anlamadım hocam nasıl kime veriyoruz.

• takip Bakırköy'de Ataköy hariç hiçbir yere yapmamışlar hiç bir servis sağlayıcısı nasıl bir iş anlamadım.

yaklaşık 2 senedir takip ediyorum hiç bir gelişme yok nasıl getirebilirim burada şubeye falan başvurunca 1 apartman için fiber getirebilen bir servis sağlayıcısı var mı?

Bakırköy'ün ortasında oturuyoruz birde nasıl getirmiyorlar buraya
    Siz dediğimi yapın superonlıne bayisine gidip sizin semtten sorumlu olan bir danışmanı arayın fiber altyapı hizmeti istiyoz diyin kısaca onlara söyle olmadı dilekçe olayını ben hiç vermedim o yüzden bu kısmı tam bilmem olmadı apartmandan komple izin al öyle git. Benim dediğim eğer altyapı fiber kablo var ise olur yoksa işiniz biraz zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ICromwelleI

Siz dediğimi yapın superonlıne bayisine gidip sizin semtten sorumlu olan bir danışmanı arayın fiber altyapı hizmeti istiyoz diyin kısaca onlara söyle olmadı dilekçe olayını ben hiç vermedim o yüzden bu kısmı tam bilmem olmadı apartmandan komple izin al öyle git. Benim dediğim eğer altyapı fiber kablo var ise olur yoksa işiniz biraz zor.

Teşekkürler

• bütün mahalle fiber 10 metre uzaklıgım var saha dolabına baglatamadık sen mahalleye getiriceksin çok zor turkcellde yüksek mevkide dayın yoksa tabi :D
    TÜRK TELEKOM FİBER İNTERNET DİLEKÇESİ

Türk Telekom Hangi Müdürlük İsee

kurumsal İse Firma Adı / Bireysel İse Cihan adına kayıtlı 366XXXXXXX numaralı sabit telefon aboneliğiniz üzerinden hizmet aldığımız 18XXXXXXXX hizmet numaralı ADSL aboneliği Ttnet Şirketinden mevcut durumda, 16 Mbps internet hizmeti almak üzere sözleşme imzalamış bulunmaktayız. Fakat almakta olduğumuz internet hizmeti bağlantı hızımız şu an 3 Mbps’ i geçmemektedir.

Bu sebeple; Fiber İnternet hizmeti sağlanması hususu önem arz etmektedir.

Gerekli incelemelerin yapılarak tarafımıza bu hizmetin sunulmasını, bu hizmet sağlanamıyorsa bağlantı kalitesinin maksimuma çıkarılarak internet bağlantı hızımızın yükseltilmesini talep etmekteyiz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.