Şimdi Ara

1 Ay Bile Olmayan Abonelğimi İptal Etmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yaklaşık 20 gündür gigabit paket kullanıyorum ilk önce kullanmayacağım modemin ücretini kitlediler ordan gıcık oldum, son olarakta 30 saat boyunca bağlandı alamadım iade istedim o vakiti tabi efendim 24 saati geçmiş arızanız verelim iadeyi dediler sonra arayıp ama efendim siz dün gece saat 2de 10 dakika boyunca ip almışsınız geçmemiş 24 saati dediler ve sonunda yıldım dedim lanet olsun iptal edin şimdi 936 lira cayma bedeli isteniyor. Benim sorum şu daha 1 ay bile olmayan bu arızalı interneti nasıl daha uyguna iptal edebilirim?

Bir de M.H benden kullanmadığım ayların parasınıda istiyor, sadece bu ayki indirim miktarını istemesi gerekmiyor mu?

1 Ay Bile Olmayan Abonelğimi İptal Etmek

• Taahhut yenile sonra kapattir denendi onaylandı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Onayla iptal et ekrana Nereden geldiniz online işlemlerde aboneliğimi iptal et butonuna bastıktan sonra bu ekran mı açılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 15 Ağustos 2022; 17:14:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Exclusive.Gamer kullanıcısına yanıt

evet hocam

• 90 lira ödediğim türk Telekom faturasında indirim bedeli 220 tl yazıyordu normalde 310 tlymis yani. Sizin paket gigabit olduğu için indirim miktari demek ki çok yüksek. İşte benim yanlış bulduğum nokta bu. kafalarına göre indirim bedeli belirliyorlar. Sonra iptal etmek isteyince de biz cayma bedeli değil yaptığımız indirimleri istiyoruz diyorlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 30 saatlik kesinti hariç başka sebeplerde var mı ? bende yeni bağlatacak biri olarak konunuzu görünce merak ettim

• Zyrou Z kullanıcısına yanıt

önce 24 saati geçmiş kesintiniz faturadan düşeceğiz deyip sonra gece 2'de 10 dakika ip almışsınız efendim o yüzden iade yapmayacağız deyip çakallık etmeleri

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türk Telekom'dan taahhütlü bir internet alıp iptal ettirme cesaretine nasıl giriyorsunuz anlamıyorum. Ceza çıkacağını ve onu paşa paşa ödeyeceğinizi bilin.

Cezayı ödedikten sonra tüketici hakem heyetin ile 2-3 ay uğraşıp sizin yararınıza bir karar çıkarsa faturayı size geri öderler.

Türk Telekom'da taahhüt bozulmaz, başınız çok ağırır. Deli ederler

• Türk telekomdan 1000 mbit alacaklar bir daha düşünsün paketin indirimsiz fiyatı 1029 tl. 6 ay kullanıp iptal etmek isteyenin ödeyeceği indirim bedelini düşünün düpedüz soygun yapıyorlar.

bireysel.turktelekom.com.tr
    İnternet Paketleri ve Fiyatları > Web > Bireysel > Evde İnternet > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/internet/sayfalar/internet-paketleri.aspx

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 06turkmen kullanıcısına yanıt

aylık ne kadar ödüyorsunuz?

bana devredebilirsiniz sizinki ucuzsa..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.