Şimdi Ara

Netspeed'de 1 ay beklemeden paket değiştirmek mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Sakarya'nın Sapanca ilçesinde, Kurtköy Fatih mahallesinde oturuyorum. Netspeed ADSL kullanıcısıyım. 22 Ocak'ta VDSL'e geçmek istedim fakat VDSL altyapı henüz aktif olmadığı için 24 Ocak'ta ADSL'e dönmek zorunda kaldım. Müşteri temsilcisi "Sonraki paket değişikliği için 1 ay beklemelisiniz, 24 Şubat'ta geçebilirsiniz" dedi.


    5 gün önce bulunduğum mahallede Tip 7 dolap ile VDSL altyapı aktif hale geldi. Ayrıca Kurtköy Yavuzselim mahallesinde oturan bir halam var ve o mahallede de Tip 23 dolap ile VDSL altyapı aktif hale geldi. O evde TurkNet ADSL vardı. Dün akşam VDSL'e geçiş için başvuru yaptılar ve 1 gün sonra VDSL aktif oldu. 802.11n (Wi-Fi 4) tabanlı bir modem ile Wi-Fi üzerinden 40 Mbps hız aldılar. Eminim ki Ethernet ile daha da yüksek hız alabilecekler.


    Fakat ben 24 Şubat'ı pek beklemek istemiyorum. TurkNet'te 1 ayda 5 kere paket değiştirilebiliyor. Fakat Netspeed'de müşteri temsilcisinin dediğine göre 1 ayda 1 kere paket değiştiriliyor.


    Peki Netspeed'de 1 ay beklemeden paket değiştirmek bir şekilde mümkün değil mi? Yoksa müşteri temsilcisi yalan mı söylüyor?








  • Sorunun cevabını buldum, maalesef mümkün değil. Önceki ay 24 Şubat'ı beklemeden VDSL'e geçebildim. Çünkü Ocak ayında paket değişikliği yapılmamıştı. Arıza kaydı bekliyordum, o yüzden de paket değişikliği yapılmamıştı. Hemen ardından da 24 Ocak'ta ADSL pakette kaldım. Paket değişikliği yapılmadığı için de 24 Şubat'tan 2 gün öncesinde, yani 22 Şubat'ta 35 Mbps VDSL'e geçtim.


    Her neyse, 3 gün önce Netspeed'i arayıp 75 Mbps VDSL'e geçmek istedim fakat müşteri temsilcisi "Paket değişikliğini 22 Şubat'ta yapmışsınız, bu nedenle 22 Mart'tan önce paket değişikliği yapamıyoruz" dedi.


    Yani maalesef 1 ay beklemeden paket değiştirilmiyor. Kendi soruma cevabı bulmuş oldum bu sayede.

  • Ilginç, denemedim ama zamanında bana ayda 4 kez değişiklik yapabileceğim söylenmişti. Örneğin 75 den 100 lüğe geçme veya tam tersi, üstüne basa basa tekrarlatmıştım. Esasında sözleşmeye bakmak gerek doğrusu orda yazıyordur.

    Fatura kesim tarihiniz ne zaman? Acaba tarihi bugüne güncelletip, faturanın kesilip kullandığınız gün kadarının çıkmasını ve yeni aya girmesini sağlayıp ardından hız değişikliğini isteseniz olabilirmi ki? Denenebilir :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.