Bildirim
1.3 lt dizel sedan aracım 90 kmde

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
kalorifer açıksa star stop çalısmayabilir -
start stopun çalışması için bir sürü şart var. şu an hepsi aklımda değil. ama eğer kaloriferi açarken sadece ön cama doğru açıyorsanız yani ayar düğmesini en sağa çeviriyorsanız dikkat edin. çünkü o modda kalorifer yerine klima çalışıyor. klima çalıştığı için de start-stop genelde devreye girmiyor.
ben genel olarak arabayı ilk çalıştırdığımda start-stopu devre dışı bırakıyorum. ne zaman ki kalorifer sıcak üflemeye başlıyor yani motor ısınıyor o zaman devreye alıyorum. belki böyle bir şeye gerek yok ama ben böyle yapıyorum.
Edit : Bu arada aracınız hayırlı olsun. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. tüketim değerleriniz çok iyi. nazar değmesin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fastfoodball -- 9 Ocak 2013; 21:43:22 > -
Allah razı olsun çok teşekkür ederim direk cama vermicem bundan sonra :) bu star stop olayına bi gecsemde kafam rahat etse diyorum :)) -
quote:
Orijinalden alıntı: Tarum
Allah razı olsun çok teşekkür ederim direk cama vermicem bundan sonra :) bu star stop olayına bi gecsemde kafam rahat etse diyorum :))
Üfleme konumu sadece camlardaysa çalışmaz, klima açıksa çalışmaz, motor soğukken çalışmaz, ayna ve arka cam rezistansları aktifse çoğu zaman çalışmaz. Bazen bunların hiçbirisi yokken de çalışmaz. Yani tam Türk işi, ne zaman ne yapacağını kestirmek zor.
Araç hayırlı olsun aramıza hoş geldin. -
quote:
Orijinalden alıntı: MICROBE
quote:
Orijinalden alıntı: Tarum
Allah razı olsun çok teşekkür ederim direk cama vermicem bundan sonra :) bu star stop olayına bi gecsemde kafam rahat etse diyorum :))
Üfleme konumu sadece camlardaysa çalışmaz, klima açıksa çalışmaz, motor soğukken çalışmaz, ayna ve arka cam rezistansları aktifse çoğu zaman çalışmaz. Bazen bunların hiçbirisi yokken de çalışmaz. Yani tam Türk işi, ne zaman ne yapacağını kestirmek zor.
Araç hayırlı olsun aramıza hoş geldin.
Hosbulduk... 6.2 ye dustu sarfiyat. Bugun nobetten cikip eve geldim...40 km.takriben surdum...starstop hildholder hepsini kullandim...heleki hiz sabitleme harbiden keyifli...direksiyondan gaz verince atarlanması fena bişey :-)
Herkese kazasız belasız sürüşler...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X