Şimdi Ara

1.170.000 civarında bir bütçeye alınabilecek en mantıklı araçlar hangileridir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Şu an elimde 850 bin tl civarı bir para var . 300 350 bin tasit kredisi çekerek bir arac almayı düşünüyorum. 2021 ve üzeri temiz hasarsiz düşük km de arac bakıyorum. Bu kriterler de alabileceğim 2 3 araba kalıyor.
    Renault taliant 1.0 tce
    Egea 1.3 manuel easy plus
    Egea 1.6 dct bos paket
    Sandero stepway 1.0 tce otomatik orta paket

Onceki aracim 2023 clio 5 1.0 tce touch paketti. Sürüşü falan superdi. Ama 2 cocuklu bir aieye hem bagaj hem de arka koltuk cok küçük geldi. O yüzden sattım. Araci günde max 30 km şehir icinde okula gitmek için alacağım. Yılda bir iki kez uzun yol yaparım. Daha once hiç dizel kullanmadım kimisi kisa mesafe icin dizel dpf diye bir sorun çıkarır diyor. O yüzden kararsızım. Sizce bu paraya hangi araç alınabilir. Beklentim ailecek sıgabilelim ve sorunsuz olsun.bakimlari zamaninda yapan ve yakiti her zaman kaliteli yerden alan biriyim. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Megane 1,3t otomatik...

• hocam bence bu ekonomide çok borçlanmayın derim. o yüzden bütçeniz doğrultusunda araç bakmanız sizin menfaatinize olur diye düşünüyorum. yok arkadaş ben illa 1170 liralık araç istiyorum diyorsanız megane iyi bir tercih olur. yok eğer dediğiniz mantıklı derseniz egea 1.4 benzinli araç olur. çok düşük km li olanlarını kredi çekmeden bulabilirsiniz.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.