Şimdi Ara

06 plakalı sürücüler neden dikkatsiz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne zaman 06 plaka görsem %90 hatalı bir davranışları oluyor.

34 plakalı sürücüler çok saçma ve aceleci olmalarına rağmen arada ayna kontrolü yapıyorlar. Fakat 06 plakalı sürücüler afedersiniz at gözlüğü takmış gibi sadece önlerine bakıyorlar. kontrolsüz şerit değiştirmeler. Yol verme kurallarını bilmemeler vs? Döner kavşağa kontrolsüz girmeler vs.

Buraya yazmadan önce etrafımdaki birkaç kişiyede sordum. Hepsi 06 plakalı sürücülerde genel bir dikkatsizlik/umursamazlık olduğundan bahsetti.

Neden böyle bir durum var ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• plaka ila bu işler olmuyor hepsi yurdum insanı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Diğer şehirlere göre çok daha az araç kullandığım bir şehir olmasına rağmen Ankara içerisinde atlattığım tehlikelerin hesabı yok. Gerçekten çok kötü araç kullanıyorlar.

• Çünkü onlar "Angara bebesi".

• Ankaraya 2 kere araçla gittim.

Gözlemlerime göre kimse kırmızı ışıklarda durmuyor. Kırmızı yansa bile geçiyorlar.

Kırmızıda beklersen arkadan korna çalıyorlar

• Girdiğiniz şehir tabelasını doğru okuduğunuzdan eminmisiniz, istanbul olmasın sakın.

Sıralama
    1. İstanbul
    2. Konya
    3. Bursa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de aynısını düşünüyordum. En yeteneksiz insanlar angaralılardır diyordum taa ki Ağrı insanını görene kadar.
    Ankaralılar hakkını helal etsin hepsi ileri sürüş hocası benim gözümde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 45’i de ekleyelim.

06 ve 45’lerden olabildiğince uzak durmaya çalışıyorum.

• Hocam plaka dan çok zaten genel olrak "TRAFİKTE ARAC SÜRMEYİ BİLMİYORUZ"

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smyrna

45’i de ekleyelim.

06 ve 45’lerden olabildiğince uzak durmaya çalışıyorum.

Aynısı ben yazacaktım. 06-45-34-41 plakalı araçlara dikkat edilmesi gerekiyor. 06 dikkatsiz ve kestirelemeyen, 45 üstüne süren ve arsız, efelik taslarlar. 34 ise hırçın ve acelecidirler. Bu arada 41 plakalılara dikkat ediniz. Yolda devamlı sıkıştırırlar yada sollamana müsade etmezler yada devamlı önde gitmek isterler.

Ama arkadaşların yazdıkları doğru genel itibariyle trafikte saygısız araç kullanıyoruz. Devamlı sıkıştırma var.

• Doğma büyüme 06 lıyım 06 da araba kullanıyorum ama arabam 34 plaka. Beni trafikte görseniz şimdi 06 lı olup istisna olan şoför mü derdiniz yoksa 34 lü bu zaten işin bilincinde mi derdiniz ?

Kafamda deli sorular . Ben konu dışında kalıyım en iyisi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.