Şimdi Ara

04 Nisan 2017 - Hayatım ciddi Tehlikede! (Ss'li) Her an öldürülebilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.380
Cevap
23
Favori
81.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Konunun başlangıcı
    14 Mart 2017

Büyük bir hata yaptım, olayları Almanya'da yaşıyorum. İnsanlara referanssız güvenmenin cezasını çekiyorum, umarım kazasız atlatırım.

Ölmeden kurtulursam şayet benim için büyük bir tecrübe olmuş olacak, yine de kendimi şanslı sayacağım. Şimdiye kadar hep olumlu tecrübeler yaşadım, hayatı ve gerçekleri öğretti ama kötü yönünü bu kadar yakından göstermemişti bu Couchsurfing. Ama tamamıyla benim hatam, sistem kusursuz çünkü.

3 gün önce Couchsurfing sitesinden bir mesaj aldım, ama mesaj gönderen kişi üyeliğini yeni açmıştı, 27 yaşında.

Hiç bir referansı yoktu, ne telefon doğrulaması, ne adres doğrulaması, ne kimlik doğrulaması, kısaca hiç bir şey...

O an basiret mi bağlandı yoksa insanlara olan güvenin kurbanı mı oldum, her neyse kabul ettim bu elemanı.

Ses kaydından da dinleyebilirsiniz, hiç anormal birine benzemiyordu. Hatta oldukça zeki.

Kanadalı olduğunu söyledi, ya Kanada ya Amerika ayırt edemem ama İngilizcesi kusursuzdu.

2 gün boyunca kaldı, neyse o kadar çok şey anlattı ki, anlattıklarının neresi doğru neresi yanlış bilemezdim.

Çok zeki birine benziyordu konuşunca... Ama meğersem neler neler çıkmış bunun altından, döküldü hep sonradan... Şizofreni de olabilir, psikopatta olabilir.

2 gün sonra gitmesi gerekiyordu ama gitmedi işte iplerin koptuğu nokta, 3. Gün öğlen bira içmeye başladı, her markete gittiğimizde arkamdan geliyordu, kasadan geçiyordu ama bir şey almıyordu, sonra eve geldiğimizde cebinden aldıklarını çıkarıyordu. Kısaca hırsızlık yapıyormuş, bunu 3. gün öğrendim.

3. Gün hırsızlığı gözümün önünde yapmaya başladı, her yerden parfüm, içki, yiyecek vs. sürekli çalıp pantolonuna atıyordu. O an tepki veremezdim çünkü başıma iş açabilirdi.

Tüm gün hırsızlık yaptı sonra eve geldik iyice sarhoş olmuştu. Kafa gidik...

Irakta 3 yıl insan öldürdüğünü, Fransa Lejyon askeri eğitimini 6 ay aldığını, çocuk ve kadın öldürmediği için atıldığını, 3 yıl Venezüela'da kartellere operasyonlarda bulunduğunu, Ukrayna da 2 ay savaştığını, ve kaçtığını anlattı. 9 tane Rus askeri öldürdüğünü söyledi, silahlı resimlerini ve videolarını gösterdi. Kafasında bir kurşun izi vardı, tam şakakta, kafasının üst bölgesinin sağ tarafı kemiksizdi, burun kemiği yoktu ama bunların hiç biri dışarıdan belli olmuyordu, bana kanıtlamak için dokundurttu. İspanyolca, Slovakça, Lehçe, Rusça ana dili gibi biliyordu, komşularım Kolombiyalı, içkiliyken onlarla konuştu ve Kolombiyalılar şaşırdı, çünkü kusursuzdu konuşması, Annesi Ukraynalıymış, babası Polonyalı. Bunların hepsi uydurma da olabilir gerçek de olabilir. Ama olaylar ve sonuçlar birleşince uydurma olma ihtimali çok düşük. Şizofreni ve ruh hastası da olabilir.

Sabaha kadar uyutmadı, canımı kurtarmak için bin bir türlü teknik denedim, çünkü korktuğumu çekindiğimi anlasa vuracaktı, her tarafı dövmeli zaten. Ben de üstüne gittim, vur diye, öyle diyince hep vazgeçiyordu.

Sabah güneş doğunca alkolün etkisi ile sızdı. Hemen çıktım ve polis karakoluna gittim, anlattım olayları, polislerin pek umurunda olmadı açıkçası, isim soy isim verdim onlara çünkü kimliğine baktığımda ismi Jacob Nodolski oysa profili Jack Dolski, kısaca profili de sahte.

Polis biz bişey yapamayız, senin sorunun kendin çöz dedi.

Eve geldim, uyudum çünkü iki gün çaba harcamış bitkin düşmüştüm, iki saat sonra uyandım ve onu da uyandırdım, yönetici ve komşular senden rahatsız olmuşlar, ayrılman gerek dedim. Beni 5 saat oyaladı, yemek yedi, umurunda değildi kısaca. 5 saat sonunda yine hırsızlık yapmaya çıktı, geleceğim dedi. Bu arada geceden sabaha tüm komşuların eşyalarını karıştırmış, odaya bir şeyler getirmişti. O çıkınca polisi aradım.

Yarım saat sonra odaya hızlıca girdi, benim gitmem lazım dedi. Polis arabasının geldiğini görmüş. O gitti ardından polis geldi. Onlara durumu tekrar anlattım, sen odaya geç biz binayı kontrol ediyoruz dediler. Onlara eşkalini verdim ve binanın içinde saklanıyor halde bulmuşlar, götürüp bırakmışlar. Çünkü psikolojik sorunu var ve suçtan muaf.

Hemen Couchsurfing sitesine mail attım, çünkü başkasına bela olabilirdi aynı şekilde.

Profilini sildiler, ama bunu anladı ve bana bu mesajları attı. Hala atıyor mesajlar, her geldiğinde atıyorum konuya.

Şimdi nereden gelecek, ne olacak, nasıl zarar verecek, sadece tehdit mi yoksa gerçekten mafya bağlantısı var mı, hiç bir fikrim yok. Gösterdiği silahlar M16, Glock marka tabanca, kasatura ve Shoot marka pompalı... Hepsi onun videoları, resimleri, üstelik daha yeni çekilmişler... Yani olay ciddi...

Couchsurfing'ten bana yapılan dönüş.

Bugün yani 15 Mart yapılan ikinci dönüş.

İçkiliyken organizasyon için çalıştığını ve benim de çalışmam gerektiğini söyledi vs. kısaca o kadar şey anlattı ki konu içinde yazarım detayları, diğer kanıtları, SS'leri, olayları, anlattıklarını, planları... İlk mesaj çok uzun olsun istemedim.

Yeni Gelen mesajlar: Yerel saatle 13:00 Türkiye saati ile 15:00

Yerel saatle 13:45 Türkiye saati ile 15:45

24 Mart 2017 yani bugün yaşanan gelişme...

Kahretsin kafayı sıyırmış psikopat, engeli kaldırmış o 10 gün sonra ve yine mesaj, tek kelime... Ben evde yokken gelmiş... Benim yerimden resim çekmiş profil resmi yapmış...

Bugün yani 14 Nisan olayların başlangıcından tam bir ay sonra çağrı attı ve profilini bu yapmış...

Elindeki silah gerçek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 28 Nisan 2023; 23:13:5 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hello mehmet

And

Good bye

Rip!

Ahahaha deprem etkisi yaratinca konuya girme geregi duydum, yazilanlar bana cok da inandirici gelmemisti baktim millet baya baya yorum yazmis suan 90 uye ve 120 misafir bu konuyu okuyor begenilen mesajlardan anladigim kadariyla ciddi ciddi yorum yapiliyor. Bosverin arkadaslar konu disindaki olaylari ciddiye almayin. HA ciddi olabilir mesele ama bizim yapabilecegimiz bir durum yok zaten sen kaşinmisin. O kadar ciddiyse korunma talebi al evini degistir hatta baska ulkeye git burdan medet umma. Durum ciddi olacak sen dh de takilacan iste buna gulerim.

Ozet bos konu
    Asıl şizofren sensin, anlattıkların saçmalıktan başka bir şey değil. Bıçak vermiş eline kes demiş(cesaret timsali) sonra kin tutar beni öldürür diye korkuyor(obsesif) çelişkiler zinciri. Obsesif kişiliğe sahip biri her türlü olasılığı baştan hesaplar, elin yabancısını evine almaz.

Go get a life diyorum başka bir şey demiyorum.
  • Hello mehmet

And

Good bye

Rip!

Ahahaha deprem etkisi yaratinca konuya girme geregi duydum, yazilanlar bana cok da inandirici gelmemisti baktim millet baya baya yorum yazmis suan 90 uye ve 120 misafir bu konuyu okuyor begenilen mesajlardan anladigim kadariyla ciddi ciddi yorum yapiliyor. Bosverin arkadaslar konu disindaki olaylari ciddiye almayin. HA ciddi olabilir mesele ama bizim yapabilecegimiz bir durum yok zaten sen kaşinmisin. O kadar ciddiyse korunma talebi al evini degistir hatta baska ulkeye git burdan medet umma. Durum ciddi olacak sen dh de takilacan iste buna gulerim.

Ozet bos konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 11 52 7 -- 13 Mart 2017; 10:48:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fıstıklı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: uçansony

Fıstıklı...

CSB'ye mi benziyor?

Dalga geçilecek şey değil!

Hayata risk belki ama yaşarsam da büyük bir tecrübe, yoksa bomboş geçecek hayat...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 13 Mart 2017; 4:52:43 >

Daha Fazla Göster
  • Yav he he, biz ne yapalım ? gidip yargı ile coz sanki DH de superman var ne garip lacka adamlarsınız yahu

Orijinalden alıntı: Theologist

quote:

Fıstıklı...

CSB'ye mi benziyor?

Buraya ders olması ve eğer mesaj atamazsam merak etmesin haberi olsun herkesin diye yazıyorum.

Dalga geçmiyorum ki. Gerçekçi duruyor ama profosyonel bir csb de olabilir gibi duruyor.

Orijinalden alıntı: Helen Mirren

Yav he he, biz ne yapalım ? gidip yargı ile coz sanki DH de superman var ne garip lacka adamlarsınız yahu

Bunlar HAYAT tecrübeleri...

Survivor izlemek mi istiyorsun?

O mu seni gerçek hayata bağlayacak?

Buyur...

• Bu herifi bu İngilizceyle native sandin yanı öyle mi?

quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

quote:

Fıstıklı...

CSB'ye mi benziyor?

Buraya ders olması ve eğer mesaj atamazsam merak etmesin haberi olsun herkesin diye yazıyorum.

Dalga geçmiyorum ki. Gerçekçi duruyor ama profosyonel bir csb de olabilir gibi duruyor.

7 yıllık üyeyim, CSB yazdığım görülmedi...

Tatmin edemediyse daha da gerçekçi kılalım..

Bloke edilmiş profili

• Evet simdi de kanada genclerini genelleyecek bir baslik acabilirsin.

Basarilar.

Umudunu kaybettiğin zaman Türk olduğunu hatırla.(Mustafa Kemal Atatürk)
  • adres ver

Orijinalden alıntı: fantastik canavar

Bu herifi bu İngilizceyle native sandin yanı öyle mi?

Ses kaydı var.

Atarım müsait zamanda...

NATIVE speaker... Bu kesin

[link=http://forum.donanimhaber.com/m_99971077/f_//tm.htm
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.