S

Yüzbaşı
26 Mart 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme
Toplam: 63 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Lys tarihinde bu kadar kolay fen görülmemiştir. Geyiğine girdim fulle yakın bekliyorum. Matematik fena değildi özellikle Geometri iyiydi ama süre hesaba katılınca sınav ağır balon beyler.. kusura bakmayın ama gerçek.
Bu sorunun çözümi imkansızdır. Doğru yapanlar salladı tutturdu
Bu ülkede ev sahibi olmak, 0 araba sahibi olmak, lüks hayat yaşamak zaten hayaldi. Yakında kafayı bulmak bile hayal olacak
Selamlar. Ben ünide okuyorum.Bu sene sınava gireceğim . Ayt için 180 dk demiş bu 180 dk içinde sadece Matematik ve fen sorularını mı çözeceğim yoksa Lys gibi hepsinin ayrı süresi mi var ?
Gelen oyuncular Valbuena, Mehmet Ekici, Dirar, Kameni,Isla, Elif, Soldado,Giuliano, Neto,Janssen

A) Çok kötü
B) Kötü
C) Ortalama
D) İyi
E) Çok iyi

Benim oyum "Ortalama"
2006 chelsea barcelona maçı var
Sınav günü dediğimizde troll ilan edildik ama gerçekler bu bi dünya +150 yapan adam gördüm. ÖSYM tarihinde bu kadar +150 yapan çıkmamıştır. Üst düzey öğrencileri zorlamayacak mat-geo testi,düşündürücü soru içermeyen türkçe, basit sosyal ve her zamanki gibi basit fen.Dedik o kadar dinletemedik.2015 ile kıyaslayanlar falan vardı :D Tarihin en kolay sınavlarından biri olan 2016 üstüne gelince böyle bir etki yarattı herhalde.
Yıllar sonra ilk defa fen testinde bir soru iptal edilmedi/tartışma yaşanmadı. ÖSYM yi kutluyorum ilk defa adam akıllı net sordular.Fizik alanında doktora yapan biri olarak beni çok memnun etti.Geçen sene epey uğraştırdılar bilimsel açıdan doğru mu yanlış mı diye. Kardeşim bilimsel açıdan doğru da senin müfredatında yazıyo mu bunlar. Diyorlar hayır e o zaman iptal diyoruz biz de.Boşa uğraştırdılar bizi o kadar
Evet gençler varsa merak ettikleriniz ya da kafanıza takılan herhangi bir şey gönül rahatlığıyla sorabilirsiniz.
Yaklaşık 2 saatlik sınav incelemesini şimdi tamamladım. Hiçkimse kusura bakmasın geometri dışında 2016 ile belirgin bir fark görmedim.Sosyalde bir tık kolaylaşma var.Geometri etkisi olacaktır sıralamada ama çok bi şey beklemeyin.
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.532
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.341 (Bu ay: 60)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.539 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.