Şimdi Ara

ZyXEL VMG8623-T50B İnceleme (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.231
Cevap
41
Favori
200.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abpm4 c0 sürümündeyim az önce modemle aynı odada olmama rağmen 5 güz bandı gitti 5 dk gelmedi 🤦‍♂️
    ZyXEL VMG8623-T50B İnceleme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Aynı sorunu bende yaşıyorum türknet sürümünde bazen yarım saaat gelmediği de oluyor sorun genel kaynaklı her iki sürümde de aynı sorun var gibi

abpm2 c0 abpm3f0 abpm4c0 hepsinde var bu güzel tam olarak ne iş yapıyor acaba 😁

Benim lg k40s cep telefonu 50 mb hızın sadece 25mb hız verebiliyordu.Telefonun wifi ağını komple sıfırladım ve ardından da günceleme geldi ve bak gör ki hızım modeme yakın yerde 42 mb hıza kadar çıktı.3 oda arkada ise 39 mb verdi.Öylede kaldı ve bu dediklerim 2.4 ghz bandında.Nerdeyse 5 ghz bandı ile aynı hızı aldım.

ZyXEL VMG8623-T50B İnceleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutlu7 -- 17 Şubat 2021; 0:1:7 >

Aklımda bir fikir var acaba 5ghz'yi hangi kanalda kullanıyorsunuz? Otomatiktemi yoksa elle seçtiyseniz kaçıncı kanalda? 36 ile 48 kanal üzerine çıkarsanız eğer DFS kanal aralığında sorun yaşıyor olabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altuntepe2 -- 17 Şubat 2021; 0:6:5 >

Turknet'in sattığı 320 liralara bunu mu almalı yoksa muadil bir ürüne mi yönlenmeli acaba?

Kablosuz çekim kalitesi bi tık önemli benim için, yorumunuzu alabilir miyim?

@Reppu Tenda Ac1200 var 350 civarı bence onu al 5ghz bandı onda stabil biraz ısınma sorunu var ama en azından bağlantı kesilmez ve çekim alanı daha fazla

İlgine teşekkür ederim bahane ile kontrol edip düzeltmiş oldun sende.ZyXEL VMG8623-T50B İnceleme 

benim sorun modem le ilgili değilmiş bir sürü şey denedim mtu ayarına kadar.

çözüm çok absürbmüş yada bana öyle geldi ZyXEL VMG8623-T50B İnceleme 

xiaomi mi 8 telefondan bluetooth kapattım düzeldi. bluetooth çakışması yaşıyorum .tekrar açınca yine yavaşlıyor. kapatınca herşey normal 24 mbps de 2.4 ghz 21,60 mbps 5 ghz de 23,1 mbps hız alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takıntım -- 19 Şubat 2021; 8:12:47 >

çevremde hiç 5 ghz ağı olmadığı için otomatikte kullanıyorum otomatikte ise genelde 36 yı seçiyor

Cevap için teşekkürler fakat modemin forum konusunun ilk mesajında kesinlikle önerilmediği kırmızı font ile yazılmış, bi modem de yokki gönül rahatlığıla alalım.

@Reppu her modemin sıkıntısı var ama bu modem çok sıkıntılı durduk yere wifi kapanıyor çok geç ip alıyor 5ghz hiç stabil değil güncelleme geldi yine aynı sorunlar devam ediyor

• 8 aydir 8623 modelini kullanmaktayım. Ben modemden aşırı memnunum ne ısınma ne wifi kopması hiçbir sıkıntım yok. İlk aldığımda benimde laptopta da wifi bağlantı sıkıntısı yaşamıştım. Pcnin wifi driverini guncelleyince düzeldi. Birde üst mesajlarda bahsedilen wifi korumalı profilleri ve sadece 11n ve 5 GHz içinde n ve ac modlarını ayarlayın. Modemi kurup unuttum resmen. Türknet kaynaklı kesilmeler harici hiç bir sıkıntı yaşatmadı. Evet eski tp link modemden daha uzun sürede ip alıyor. Fakat bu bir eksi değil benim için. Modemi sürekli kapat aç şeklinde mi kullaniyor millet.

Ben modemi kendi fiyat aralığında tavsiye ediyorum. Standart ev internet ihtiyacını sonuna kadar stabil bir şekilde karşılıyor. Ayrıca gelecek internet teknolojilerini de destek veriyor.
  • Arkadaşlar bu modemin kablosuz özelliğini gece yatarken kapatıp sabah kalkınca açmak istiyorum. Kablosuz menüsü altında wlan zamanlayıcı var, buradan açık olması gereken saatleri programlayabildim fakat benim istediğim gece 01 de kapansın sabah 07 de açılsın. Yardımcı olabilir misiniz?
  • ANIL007 kullanıcısına yanıt

Neden satıyorsunuz hocam ?

keenetic deneyecegim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANIL007 -- 21 Şubat 2021; 18:48:51 >

Orijinalden alıntı: Brs168

Arkadaşlar bu modemde lan 2 portuna hız kısıtlaması yapmak istiyorum yardımcı olabilecek var mı ?

Arayüzüne girin modemin. Dediklarimi sırasıyla yapın.

Ağ Ayarı- QoS seçin.

Açılan pencerede Genel sekmesinde iken sadece QoS etkin kutucuğunu tıklayıp etiknleştirin ve Uygula pa.basın..Daha Sonra. Genel Sekmesini sola doğru kaydırarak SHAPER Kurulumu nu tıklayın

Açılan sayfada yeni Shaper ekle tıklayarak Ayarları yapın ve etkin kutusunu aktifleştirip tamam yapın. Sınırlamak istediğiniz yani vermek istediğiniz hızı Kbps olarak yazın 1 Mb 1024 Kbps gibi shaper ayarlarında

kolay gelsin

hocam sanırım modeme hakimsiniz kuyruk kurulumu yapabiliyor musunuz o menüden içeri hiçbir şekilde giremiyorum ethernetle öncelik vermek istiyorum

Orijinalden alıntı: aklınyolubir

Arayüzüne girin modemin. Dediklarimi sırasıyla yapın.

Ağ Ayarı- QoS seçin.

Açılan pencerede Genel sekmesinde iken sadece QoS etkin kutucuğunu tıklayıp etiknleştirin ve Uygula pa.basın..Daha Sonra. Genel Sekmesini sola doğru kaydırarak SHAPER Kurulumu nu tıklayın

Açılan sayfada yeni Shaper ekle tıklayarak Ayarları yapın ve etkin kutusunu aktifleştirip tamam yapın. Sınırlamak istediğiniz yani vermek istediğiniz hızı Kbps olarak yazın 1 Mb 1024 Kbps gibi shaper ayarlarında

kolay gelsin

Alıntıları Göster

Teşekkürler hocam çok basitmiş saatlerce uğraştım çok sağ olun.

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.