Şimdi Ara

ZyXEL VMG8623-T50B İnceleme (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.231
Cevap
41
Favori
200.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telnet üzerinden snr ayarlama şansımız var mı ?

• Arkadaşlar paketimi 50 den 75 e geçirttim fakat modem inanılmaz fec ve crc üretmeye başladı benim anlamadığım 8 snr ile bu kadar sorun çıkıyorsa keenetic modemlerle millet 2 3 snr ile nasıl kullanabiliyor

ZyXEL VMG8623-T50B İnceleme

• VMG3625-T50B modeli şuan Vatan' da 359 TL. Ben 1 adet satın aldım. Bakalım umarım herhangi bir sıkıntı yaşamayız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Mertcan-39

hocam sanırım modeme hakimsiniz kuyruk kurulumu yapabiliyor musunuz o menüden içeri hiçbir şekilde giremiyorum ethernetle öncelik vermek istiyorum

Valla oraya kilit atmış sistem. ANDROİD Olduğundan tarayıcıdan consola girip kurcalayamıyorum. Bende deneme şansı yok. Çünkü biriyeri ağı kullanırken Lan bağlantısını öncelikleyemiyorum.

Size şunu önerebilirim. QoS GENEL sekmesinde iken

Tarafından Atanan Yukarı Akış Trafiği yazan yerin altındaki kutuyu ethernet priority olarak düzenleyip QoS aktif ve ardından uygula yaparmısınız

Orijinalden alıntı: aklınyolubir

Valla oraya kilit atmış sistem. ANDROİD Olduğundan tarayıcıdan consola girip kurcalayamıyorum. Bende deneme şansı yok. Çünkü biriyeri ağı kullanırken Lan bağlantısını öncelikleyemiyorum.

Size şunu önerebilirim. QoS GENEL sekmesinde iken

Tarafından Atanan Yukarı Akış Trafiği yazan yerin altındaki kutuyu ethernet priority olarak düzenleyip QoS aktif ve ardından uygula yaparmısınız

Alıntıları Göster

teşekkür ederim :)

• Mertcan-39 kullanıcısına yanıt

Sonunda yıldın demek :D

Benim de az kaldı. Son bir şey deneyeyim olmadı camdan aşağı atıcam.

Düşük noise margin olunca modemler pek becerikli olamıyorlar.hattınız kaldırmıyorsa modem ne yapsın 😁😁
  • iyide 70 megabit ile buluşup 67 down alıyorum 😁 adamlar keenetic ile 2 snr kullanıyor yönetebilen yönetiyor 😂 50 megabitte günde 300 ila 400 crc üretiyordu

onlar nerede bulunuyor tam bilgim yok bakayım bi ara açık mi kapalı mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertcan-39 -- 20 Şubat 2021; 14:8:40 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertcan-39 -- 20 Şubat 2021; 14:21:36 >
    Rica ederim birde kapalı deneyin isterseniz benimde sıkıntım vardı. Ankastre fen direk modem e cat 6 çektik birde t.telekom port değiştirdi ankastreden düzeldi.8.3 snr vardı şimdi 17.1 gerçi hızım düşük 24 mbs 74 olsa benimde kaldırmaz.
  • 50 megabitte günde 300 400 crc üretiyor snr 13 ila 14 arasında e fakat 8 snr de neden bu kadar fec hatası alıyorum 50 megabitte 0 fec hatası vardı

Edit: Yazıyormuş galiba. Peki max rate değerleri yer alıyor mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNightMare. -- 20 Şubat 2021; 17:31:15 >

max rate yazmıyor hocam

telnet ya da ssh ile bağlanabilirseniz "adsl info --stats" komutunu deneyebilir misiniz? Orda yazar muhtemelen.

teşekkürler hocam ben snr ye göre hesaplıyorum 13 snr ile 50 ile buluşuyorsa 8 ile 70 'le buluşur gibi 😂

Orijinalden alıntı: Mertcan-39

teşekkürler hocam ben snr ye göre hesaplıyorum 13 snr ile 50 ile buluşuyorsa 8 ile 70 'le buluşur gibi 😂

Hattının bunu kaldırmadığı açık.Bende 8.1 SNR ile bazen 50 bazen 300 500 hata alıyorum. Üstelik benim hat zayıflamam 2.1 sizinki 17 DB . Yani daha kötü. Ama benim modem bana bunu çok hissettirmiyor. Fakat 100 Mbps e kadar paketi aldığımda o snr yüzünden hattın dağılmasına şahit olmuştum. 90 Mbps leri görürken aniden 20 60 90 25 Mbps lerde geziyordu hız testinde. Derdimi anlatıp 75 Mbps yaptırıncaya kadar göbeğim çatladı Türknet'e oda ayrı ironi.

Son söz olarak burası önemli. Xdsl değerlerinizde INP Downstream değeri 63888 Kbps gözüküyor.Bu hattınızın vereceği max hızı ifade ediyor. Santraldan size verilende 70000 Kbps download. 75000 Kbps değil. Yari işin aslı o değerlere göre 50 Mbps hız TT am size göre aslında

• aklınyolubir kullanıcısına yanıt

hocam hız testlerinde dalgalanma söz konusu değil akşam 8 de 10 da farketmeksizin 9 ping 65 66 megabit sorun işe şu hg658v2 nasıl idare ediyor bu hattı

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.