Şimdi Ara

ZyXEL VMG8623-T50B İnceleme (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.231
Cevap
41
Favori
200.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
Giriş

Adsl mi vdsl mi? Hangi firma? Ona göre karar veririm değiştirirsem abonelik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Millenicom nasıldı? :D

9.4 C0 yüklemek istiyorum telnet den bağlanıyor komutları girip yüklemeye kalktığımda resim yükleme başarısız uyarısı alıyorum. Neden böyle bi sıkıntı yaşıyorum varmı bilginiz, bu durumu nasıl alabilirim ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zip ten çıkartıp denedim sadece bin dosyasını yükledim oldu teşekkürler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • VMG8623-T50B BU MODELI ACCESS POINT OLARAK KULLANABILIYOR MUYUZ ?

Evet. Ev ağı DHCP yi.kapatın. ethernet kablosunu portlarından birine sokun kullanmaya devam edin. Gelişmiş AP olarak da kullanabilirsiniz.Ama sadece AP olur. Yerel ağ vb özellikleri herşeyi kapanır. (Aslında doğrusu bu)Bunun için Kablosuz tıklayın en sonda mod seçiminde AP seçin yeniden başlar. (Ethernet kablosu takılı olacak tabii)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Modemden gelen kablo WAN a takılı ıken DHCP kapattıgım zaman bu sefer ıp dagıtmadıgı ıcın dırek modemden ıp almıyor kendı DHCP sını arıyor ?

modemin dhcp'sini kullanabilmek için wan takılı dediğin cihazın lan ayarlarında, dhcp aktarımı özelliğinin olması lazım. yani dhcp relay seçeneğini aktif edip, modemin ip'sini gireceksin sadece. bir de wan'a takılı dediğin cihazın nat'ını kapatacaksın (çift nat olmasın diye. bridge moda felan almaya uğraşmna. dhcp relay özelliğini aktif et, varsa tabi.)

WAN derken ? Mavi sokete değil sarı girişlerden buruna takıyorsunuz..WAN apayrı konu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.