Yüzbaşı
06 Ocak 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme
Toplam: 91 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Dsmart tan 2.ye arıyorlar taahhüt sürem bitmeden zam yapmaya eski taahhütü bitirmeye çalışıyorlar.bende sizin ses kaydınızı alıyorum müsadenizle diyorum . Teklif verirken zamlardan etkilenmeyin diye satıyorsunuz beni ilgilendirmez ne iptal ederim nede fiyat değişikliği kabul ederim dedim uğraşıyoruz bakalım kolay kolay vazgeçmeyecekler bakalım.
SAMSUNG 2021 QE Q60A Q67A Q70A Q80A A SERİSİ RENK AYARLARI

Samsung QE serisi Q80A görüntü renk ayarları tavsiye ederim. Yerel karartma Q80A da ve bulanıklık azaltma özelliği Q80A ve Q70A da mevcuttur. QN80A , QN85A VE QN90A denemediğim için yorum yapamıyorum deneyebilirsiniz.

akıllı mod : uyarlanabilir görüntü kapalı ( bütün kaynaklarda tekrar kapatılmalı. )
güç ve enerji tasarrufu : parlaklık optimizasyonu kapalı ( bütün kaynaklarda tekrar kapatılmalı )
parlaklık azaltma :kapalı
hareketli aydınlatma : kapalı

resim modu : film

UZMAN AYARLARI

parlaklık : 50
kontrast : 50
netlik : 8
renk : 27
ton : 0
resim ayarlarını uygula : geçerli kaynak ( bir kereliğine farklı
kaynaklar da ve farklı çözünürlüklerde yeniden ayar yapmalısınız.)

görüntü netliği ayarları : kişisel
bulanıklık azaltma : 7
titreme azaltma : 6
led hareketli görüntü : kapalı
parazit azaltma : otomatik

yerel karartma : standart
kontrast iyileştirici : kapalı
film modu :kapalı
renk tonu : kırmızı1 daha canlı bir görüntü isterseniz standart yapabilirsiniz.
beyaz dengesi : değiştirmedim .
gamma : 2084 +1 ilave ( hdr yayınlarda otomatik geliyor) hdr yayınlarda karanlık kalabiliyor o yüzden +1 ilave zevke göre
Gamma 2.2 hd ve sd yayınlar için sabit

gölge ayrıntısı : 0
salt rgb modu : kapalı
renk alanı ayarları : otomatik daha renkli daha canlı isterseniz doğal yapılmalı. ama doğallık azalıyor

Deneyenler fikrini yazabilir.
Evde bulunan 5 v 2a 9v 1.87 amper orjinal samsung hızlı şarj aleti ile herşey yolunda resimde gözüktüğü gibi 9 v 1 a hızlı şarj oluyor.

fakat xiaomi mağazasından aldığım 18w 5v 3 a 9 v 2 a 12v 1.5 amper şarj aleti 6 v 1.9 ile şarj ediyor sizce nedeni ne olabilir. Samsung telefona taktığımda hızlı şarj bile yazmıyor . Anlayan varsa yardımcı olabilir mi

bilgili olmadığım için sormak istedim. hepimiz evimizde yerine göre pahalı sayılacak cihazlar kullanıyoruz.

uydu alıcı nın duvar tipi 12V 2A lik adaptörü bozulunca evde bulduğum eski uydu alıcımın 12V 3A RESİMDEKİ masaüstü adaptörü

kullanıyorum fakat cihaz a zarar verirmiyim diye de düşünüyorum.

- fazla amper uydu cihazına zarar verir mi ?

-- polarizasyon yada polarite ? (+ - ) farklı olsaydı uydu cihazında sorun olur muydu uzaun süreli kullanımda bozulur mu ? dikkat

edilmesi gereken birşey mi ?

--- duvar tipi adaptör çok hafif resimdeki adaptör bayağı ağır ikiside aynı işi görmesine rağmen neden bu kadar ağırlık fark ediyor.

---- duvar tipi 12V 2A adaptör almalımıyım

samsung s7562 duos kullanıyorum oldukca memnunum fakat 3 sene oldu artık iyice hırpalandı yenilemek istiyorum şu an piyasada bulunan modeller çok cezbetmiyor beni ya ekranları çok büyük yada kullandıgımdan cok bır farkı yok. özellikle de samsung almak istiyorum all share özelliği için evdeki tablet - tv falan da samsung

Türkiye de bu modeli s5 mini duos g800h/ds satılacakmı acaba avrupada bazı ülkelerde satılmaya başlamış ama nereden nasıl öğrenecegımı bılemedım bir fikri olan varmı acaba ?
lütfen yardımcı olun 3-4 aydır ınternetım gıdıyor gelıyor smile kullanıyorum arıza ya gelıp baktılar bızde bır sorun yok dıyorlar ne yapmam lazım snr değerleri ile ilgili bir sorun var sanırım problem ne olabilir

arkadaşlar hepsi burada seagate 750 gb 193 tl uygunmu acaba fiyat alsammı acaba daha ucuz bulamadım aynı fıyatlara 500 gb satılıyor

http://www.hepsiburada.com/liste/seagate-freeagent-goflex-750gb-5400rpm-25-siyah-tasinabilir-disk-staa750201/productDetails.aspx?productId=bd300518&categoryId=100225
arkadaşlar yenıden 8 mbıt e kadar lımıtsız e 3 ay 26,99 9 ay 49 tl den 12 ay taahhutle abonelıgımı uzattım.
ayrıca yalın adsl ıcın de basvurdum fakat yetkılı cok bılgılı bırı degıldı 7 gün e kadar baglantı saglanır dedı bu arada ınternet hızmetınız kesılır telekom dan da hat ıptalını bız saglıyoruz , aylık ta 9,99 yalın farkı alıyoruz dedı.fakat otomatık odeme talımatı ıcın tekrar aradıgımda da hattınız kesılmez dedi .
bu geçiş hakkında tecrubesı olan bırısı varsa bılgı paylasırsa memnun olurum
Hakkında
Meslek: Finans
Sistem ve Tercihleri
Otomobil
ford
Mobil cihaz
xiaomi
Operatör
vodafone
ISS
Vodafone Net
Takım
Galatasaray
TV
LG
Klima
bosch
Ses Sistemi
Ses Sistemi
Tablet
Samsung
Tablet
lenovo
Notebook
lg
Modem
Zyxel
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 681
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.692 (Bu ay: 416)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 120 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.