P

Onbaşı
10 Aralık 2019
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 44 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Paketim 75/4 ama aldığım hız maks 6 8 MBPS arasıydı. Daha sonra durumu kablonete bildirdim ve iç tesisat ve modemimde sorun olmadığı için port değişim talebinde bulunduk.

Port değişiminden önce ki değerler

Port değişimi sonrası değerler

Anlamadığım bir kaç durum var, bunları bilen dostlarıma danışmak istiyorum.

*6 7 mbps hızlarda 9 gürültü marjı varken, 74 mbps hız alırken gürültü marjı nasıl 8 civarı oluyor ?

*Alt yapım 81 mbps desteklerken atanabilir hız neden 101.615 ?

*İnternetimin bu düşük gürültü marjında kopma ihtimalinin yüksek olması gerekmiyor mu, eğer öyle ise neden internetimde kopmalar olmuyor ?

Örnek veriyorum;

Bir internet sitesi üzerinden modem satın aldık. Kurulumunu yaptık ama beklediğimiz performansı vermedi, şimdi bu tarz ürünlerde kurulum yapıldığı için hemen iade almıyor siteler, önce servise sonrasında servis raporuna göre iade durumu gerçekleşiyor.

Biz ürünü kursak, sonra da reset atıp internet sitesinden iade talep etsek, iade sebebide görüntüsü ile ilgili olsun. Bu durumda bizim daha önceden kurulum yaptığımız anlaşılır mı ?

Merhaba, müzik kültürü olmayan lakin kısıtlı bir şarkı döngüsü etrafına dönüp duran biriyim.
Bazı şarkıları dinlerken resmen başımın ön kısmında bir uyuşma ve sanki kan akışının hızlandığını hissediyorum.

Örnek olarak,https://www.youtube.com/watch?v=QK-Z1K67uaA ikinci dakikanın ortaların da çalan enstrümanlar mesela bu etkiyi yaratıyor bende ve bu mutlu ediyor beni.
https://www.youtube.com/watch?v=3ZYn2JASnis ve bu eser beni başından sona alıp götürüyor.

Demem o ki bu tarz bildiğiniz müzikler varsa paylaşırsanız sevinirim belki.

Bu arada kulaklık olarak çok pahalı bir şey kullanmıyorum Anker Q10 bide Airdots
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 54
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 982 (Bu ay: 31)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 12 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.