Şimdi Ara

ZyXEL Modem Kurulumu Arayüze Erişemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde ttnet'in zyxel 6-660n-t1a modemi var arkadaşlar modemi baştan kurmak için içerde gizli olan tuşa bastım ve arayüzüne 192.168.1.1'den girdim resimdeki ekran geldi sadece şifre istiyor ttnet admin 1234-12345-123456 root 0000 akla gelebilecek bütün şifreleri girdim yazdım olmadı girmiyor.Tekrar o tuşa kalem ucuyla bastıgımda resimde mevcut k.adı ve şifre ekranı 1 kerelige mahsus geliyor her reset sonrası herhangi birşey girdigimdede resimdeki hata ekranı ile karşılaşıyorum 2 sattir bi modem kurulumunu yapamadım kafayı duvarlara vurmak üzereyim lütfen yardım
     ZyXEL Modem Kurulumu Arayüze Erişemiyorum ZyXEL Modem Kurulumu Arayüze Erişemiyorum ZyXEL Modem Kurulumu Arayüze Erişemiyorum

• arkadaşlar diğer iki resim bodrumdaki modemin arayüzü ile alakalıymış ikiside zyxel oldugu ıcın karıştırdım model noya dikkatli makınca ve elimdeki modemin kapalı oldugunu görünce donk etti,şuan tek sorunum girdiğim hiç bir şifreyi sadece şifre alanı olan yerin kabul etmemesi sabahtan beri resetliyorum modemi hangi şifreyi denediysem olmadı yardım lütfen
  • tarayıcının geçmişini sil kardeşim gerekirse farklı tarayıcı ile dene.eğer ürünü ttnetten aldıysan şifre ttnet olur zaten.
  • Şifreyi daha önce sen değiştirdiysen ttnet admin gibi şfireler olmaz müşteri hizmetleri de söylemiyor tek çare modeme reset atmak ondan sonra ilk haline dönüyor şifre yazmadan giriyor sonra değiştiriyosun şifreyi.
  • İlk modem kurulumu yaparken bilgisayarına mutlaka IP adresi ver.

Bu linkteki 2. resimde yer alan;
    1. "Aşağıdaki IP adresini kullan" seçeneğini seç,
    2. Sonra;
    IP adres: 192.168.1.10
    Alt ağ maskesi: 255.255.255.0
    Varsayılan ağ geçidi: 192.168.1.1 yap,
    3. Dns vermene gerek yok.
    4. Tamam yap ve tekrar yeniden arayüze girip işlem yapmayı dene.

Muhtemelen düzelecektir.

Ayrıca ethernet girişine, kablo bağlantılarına ve şifre değiştirdiğin ekrana dikkat et. Klavyende sorun olabilir, klavye dili değişiyor olabilir veya caps lock açık/kapalı olabilir bunları da kontrol et.

Kolay gelsin.

• Arkadaşlar sorun çözüldü şifre daha önce değiştirilmiş ve şifreyi ögrendim girdim sonunda.Yanlız merak konusu şuki o kadar reset atmama ragmen modeme o şifreyi neden sıfırlamadı?Değiştirilen şifreyi girince kabul etti
  • Modeme reset attığında zaten arayüz şifresi değişmez ki böyle bir şey olsaydı modem her açılıp kapandığında eski şifresine dönerdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modem arayüzübe giremiyorum
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bu içerde saklı tuş varya kalem ucuyla oraya bastım kaç kere ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRProGamer

Hocam bu içerde saklı tuş varya kalem ucuyla oraya bastım kaç kere ama

10 Saniye kadar basılı tutmanız gerekiyor. Elinizi çektiğinizde tüm ışıklar yanar ve söner akabinde cihaz fabrika ayarlarına dönmüş olur.
  • modemin altındaki şifreyi de mi kabul etmedi
  • The MasteR T kullanıcısına yanıt
    basıyorum bi değişiklik olur boyle kırmızı ışıgı yanıp sonuyor zaten wifi 10 sn kadar kayboluyor anlıyorum reset attıgını ama şifre sıfırlanmıyordu :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.