Şimdi Ara

Airties 6271 Modem - USB KULLANIMA AÇMAK?

5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • airties 6271 Marka model Modemimde 1 adet USB var ancak bir türlü kullanıma açamadım arkadaşlar, yani Bellek takıp paylaştıramadım

Kendi Sayfası:
    http://airties.com/product-details.asp?pn=Air%206271&i=&ci=109&cat1=&cat2=&dil=tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artenis -- 20 Kasım 2011; 23:53:35 >

• birkaç ay önce bende bu modemin usb özelliğini kullanmak istemiştim. airties bu modemi hem koçnete hemde superonline veriyor. bende koçnet biri internet aboneliği olduğu için ona yazılmış firmware'i kullanıyordim. ancak bu özelliğini kullanamadığımı koçnete ilettiğimde bu modemin usb özelliğinin çalışmadığını söylediler. bayağı bir uğraştan sonra koçnetten bu sorunu çözemeyeceklerini anladım. airties ile görüştüm. (bu arada modeme firmware güncellemeside yapılamıyordu). airties yetkilileri modemi kendilerin göndermemi istediler. modemim geldiğinde hem firmware güncellemesi yapılmış, hemde usb özelliği çalışır vaziyetteydi. bence yapacağın ilk adım, firmware güncellemesi olmalı o çözüm olmazsa airties ile bir görüş derim.
    Tasarım ve Etik.
  • işe yaramıyor hala usb portu çalışmıyor...

Orijinalden alıntı: nevrotikstar

işe yaramıyor hala usb portu çalışmıyor...

aynen..
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.