Şimdi Ara

zx6r mı r6 mı? Tavsiye lütfeen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
4.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Motosiklete on beş yaşında elektrikli bisiklet ile başladım ve şu an yirmi yaşındayım.Yüzlük de dahil olmak uzere yavaş yavaş cc buyuterek ilerlettiğim motosiklet hayatımda şu an bir yamaha r25 sahibiyim.Bir sonraki sezona 600cc sınıfı bir ss motor düşünüyorum.İki motosiklet arasında kaldım.kawasaki zx6 mı yoksa yamaha r6 mı?Deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: acbn24

Motosiklete on beş yaşında elektrikli bisiklet ile başladım ve şu an yirmi yaşındayım.Yüzlük de dahil olmak uzere yavaş yavaş cc buyuterek ilerlettiğim motosiklet hayatımda şu an bir yamaha r25 sahibiyim.Bir sonraki sezona 600cc sınıfı bir ss motor düşünüyorum.İki motosiklet arasında kaldım.kawasaki zx6 mı yoksa yamaha r6 mı?Deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

zx6r vs r6 yazıp google'dan mt forumundan gerekli bilgiyede ulaşabilirsiniz, aynı konu tartışılmış ordada.
  • Cok teknigini bilmem ama r6 daha tatli gibi hem daha mi ucuzdu ne sanki fiyati

• quote:

Orijinalden alıntı: emr0n

quote:

Motosiklete on beş yaşında elektrikli bisiklet ile başladım ve şu an yirmi yaşındayım.Yüzlük de dahil olmak uzere yavaş yavaş cc buyuterek ilerlettiğim motosiklet hayatımda şu an bir yamaha r25 sahibiyim.Bir sonraki sezona 600cc sınıfı bir ss motor düşünüyorum.İki motosiklet arasında kaldım.kawasaki zx6 mı yoksa yamaha r6 mı?Deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

zx6r vs r6 yazıp google'dan mt forumundan gerekli bilgiyede ulaşabilirsiniz, aynı konu tartışılmış ordada.
    hocam hiç düşünme r6 diyorum sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efecan0001

hocam hiç düşünme r6 diyorum sana.

Alıntıları Göster
    Yamaha'nın olduğu yerde diğerlerinin adı okunmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Unforgiven

Yamaha'nın olduğu yerde diğerlerinin adı okunmaz

Alıntıları Göster
    kawasaki demek ağır sanayii kalite süper işçilik ve kusursuz ürün demek fakattt sen o motordan düşersen geçmiş olsun yedek parçası çok pahalı

bu yüzden r6 diyorum

hatta honda 600rr da olabilir parçası nispeten bunlara göre daha ucuz bakkalda bile rahatça bulunuyor

motor alırken yedek parça işinide düşünmek lazım

• Beyler r6 şekil olarak beni çok etkiliyor ama zx6r az bulunuyor ve sesi çok guzel bu sebeple çok arada kaldım.Ayrıca kawasaki'nin 636r'ı çıkarması zx6r'ın fiyatını çok düşürdü.Kullanma fırsatı bulabilirsem daha iyi bir karar verebilirim belki.Çok teşekkurler beyler bu arada.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Beyler r6 şekil olarak beni çok etkiliyor ama zx6r az bulunuyor ve sesi çok guzel bu sebeple çok arada kaldım.Ayrıca kawasaki'nin 636r'ı çıkarması zx6r'ın fiyatını çok düşürdü.Kullanma fırsatı bulabilirsem daha iyi bir karar verebilirim belki.Çok teşekkurler beyler bu arada.
    Kesinlikle binene sor.Hatta bulabilirsen ikisini kullanmış birine sor.Bu forumda tavsiyelere de dikkat et.Yüzde 95 sadece şekle bakarak yorum yapıyor çünkü.125 yada 250 desen yardımcı olurdum ama 600 lük hiç kullanmadım.Benim mantığıma göre de kazanılan tecrübe herşeyden değerlidir.Şakası olmayan güçlü ve pahalı aletler bunlar ince elemek lazım.

• SercaN__ kullanıcısına yanıt
    R6 kullanma fırsatı buldum ama kawasaki'yi merak etmiyor değilim.Aslında 600rr en mantıklısı ama ona bir türlü ısınamaddım.Gerçekten güçlü makineler çok dikkat etmek lazım

• Eyvallah.Yardımcı olacak diye tahmin ediyorum.Teşekkürler.

• 600RR

• quote:

Orijinalden alıntı: MalumEvinYeriniSoranAdam

600RR
    600 rr
  • Mantıken öyle ama kuyruk kısmını gerçekten beğenmiyorum ve gösterge paneli bence yetersiz.

• Çok haklısın ama işte sadece yedek parça düşünerek bu tip bir motosiklet almak yanlış.Yedek parçadan ziyade motorun duruşu ve dengeli oluşu çok önemli.Özellikle r25 den r6 ya geçersem çok zorlanmam diye düşünüyorum.

• acbn24 kullanıcısına yanıt
    hocam kuyrukla birleşik egzoz falan fena bence ya

• MalumEvinYeriniSoranAdam kullanıcısına yanıt
    Keskinliği bozuyor ustad bence.R6 kadar sivri değil kuyruğu.Evet egzozun kuyruğa birleşik olması güzel ama bilemiyorum tam karar veremedim.

• acbn24 kullanıcısına yanıt
    bana bakma sen. kendin kullanacaksın

• MalumEvinYeriniSoranAdam kullanıcısına yanıt
    Tavsiyen için çok teşekkür ederim birader.

• Altin elbiseli adamin zx6r incelemesini bi izle bence

• lutufi123 kullanıcısına yanıt
    Üstad ordaki 636.R6 kadar kıvrak değil ve fiyatı biraz tuzlu.Ona da bakmadım değil.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.