Şimdi Ara

Eski A2 ehliyetler ile ilgili?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
9.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, aradım ama pek cevap bulamadım :)

2008 tarihli A2 ehliyetim var, öncesinde de B sınıfı almıştım, 32 yaşındayım. Dönem dönem motorsiklet kullandım, fakat şimdiki durum nedir?

Belirli kw üzeri kullanabilmem için A sınıfı ehliyet olarak değiştirmem gerekiyor mu, yoksa bu zorunlu dönemde zaten değiştireceğimiz için şimdilik şart değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuzlufistik -- 27 Şubat 2017; 23:8:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Eski A2 Ehliyetler ile İlgili Bilgiler

Eski A2 ehliyetleri, 19 Ocak 2013 tarihinden önce alınmış ve 1000 cc'ye kadar olan motosikletleri kullanmaya yetki veren ehliyetlerdir. Bu ehliyetler, yeni ehliyet sınıflandırmasına göre A2 ehliyetine denk gelmektedir.

Eski A2 Ehliyet Kaç CC Sürer?

Eski A2 ehliyetleri, 1000 cc'ye kadar olan motosikletleri sürmeye yetki vermektedir. Ancak, bu ehliyetle 35 kW'ı aşan güçteki motosikletler sürülemez.

Eski A2 Ehliyeti Olanlar Ne Yapacak?

Eski A2 ehliyetine sahip olanlar, herhangi bir ek işlem yapmadan 1000 cc'ye kadar olan motosikletleri sürmeye devam edebilirler. Ancak, 35 kW'ı aşan güçlü motosikletleri sürmek istiyorlarsa, A ehliyetine yükseltmeleri gerekir.

1000 CC Motor Ehliyeti Kaç Yaşında Alınır?

1000 cc motor ehliyeti olan A ehliyeti, 24 yaşını doldurmuş kişiler tarafından alınabilir. Ancak, eski A2 ehliyetine sahip olanlar, herhangi bir yaş sınırı olmaksızın A ehliyetine yükseltebilirler.

1000 CC Motor Hangi Ehliyet?

1000 cc motorlu motosikletleri sürmek için A ehliyetine sahip olmak gerekir. Eski A2 ehliyetleri, bu kategoriye dahildir.

Önemli Not:

• Eski A2 ehliyetleri geçerliliğini korumaktadır.
    • A ehliyetine yükseltmek isteyen eski A2 ehliyeti sahipleri, sürücü kursuna başvurmaları ve gerekli eğitimleri almaları gerekmektedir.
    • 1000 cc'yi aşan motosikletleri sürmek için A ehliyetine sahip olmak zorunludur.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • eski A2 sahipleri için değişim sırasında şu an verilen yeni tip ehliyetlerde A1,A2,A işaretliyorlar diye biliyorum.

gidip ehliyetinizi yeni tip ehliyet ile değiştirmeniz yeterli olacaktır.
  • Eski ehliyetle şimdilik sorun olur mu, merak ettiğim o asıl?

• tuzlufistik T kullanıcısına yanıt
    Sorun olacağını sanmıyorum ama kullanmak istediğin motor nedir? Ara ara kullanan biri için 250-300 cc yeter zaten. 600 - 1000 cc alacaksınız tecrübeniz yeterli mi? Ehliyet sorun değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.