Bildirim
Zümrüt baklava istanbul Esenler şubesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Baklava ve tereyağlı baklava gibi bir ayrıma sahip olup da baklavacıyım diye geçinen yerden almayın derim ben. Gerisi tercih meselesi. -
Şemsettin in menüsüne benziyor ama fiyatlar daha yüksek. Otogardan otobüsten alamayacak o anlar değerlendirebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Baklavalar Urfa’dan geliyor yazdığına göre zaten şemsettinden alıyor demek ki.
fiyat yüksek sadece 1 kilo bile alacak olsam gider arnavutköyden alırım.ha benim zamanım değerli diyenler için diyecek laf yok. -
Şemsettin'in sarması gerçekten 38 TL'ye göre çok başarılı. Geçen Antep'ten birader getirmişti çok güzeldi tekrar fırsat olursa isteriz. -
sağlıklı besleneyim, şeker almayım vucuduma derdiniz yoksa, her türlü alıp denenir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi august landmesser -- 12 Eylül 2019; 9:37:2 > -
şemşettın her baklavasından almış biri olarak, tamamı çöptür. fıstığın en dandik yağı alınmış küspe diye tabi edilene en az 5. sınıf kalite ile imalatını yapıyorlar. kullandıkları yağ bir garip.. -
kalitesiz baklava yoktur, gariban insan vardırquote:
Orijinalden alıntı: boxor
şemşettın her baklavasından almış biri olarak, tamamı çöptür. fıstığın en dandik yağı alınmış küspe diye tabi edilene en az 5. sınıf kalite ile imalatını yapıyorlar. kullandıkları yağ bir garip..
neye göre kalitesiz, imam çağdaş'a göre mi ? ee zaten imam çağdaş alacak paramız yok.
tat-bak da çok dandik , o zaman bunlar yenir .
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şemsettinin yeşili çok iyi. Diğer ürünlerini beğenmedim. Sarmasına laf yok yani. -
şemsettin nettende satışa başladı artık -
Yalnız mesajimdaki eleştiri tereyağlı olduğunu belirtmesi değil, baklava ve tereyağlı baklava diye iki çeşide sahip olması. Okumadan anlamadan fikir üretmek ezbere yazı yazmak ne kadar kolay değil mi.
Burada cevizliyi 20TL'ye veriyorlar ama içindeki ne diye sorarsanız bilmiyorum -
ne yazmışım ? akıl vereceğine sen önce okumayı öğren bence -
Mesaj düzenlenip son cümle hariç tamamı silindigine göre farkına varilmis dediğim şeyin :) :) mesele yok öyleyse
Deneme şansınız oldu mu, kargo ile ürünler nasıl geliyor acaba
otobüs ile otogara ordan gidip siz alıyorsunuz : )quote:
Orijinalden alıntı: fezalii
Deneme şansınız oldu mu, kargo ile ürünler nasıl geliyor acaba -
Metroya yakın mı acaba burası esenler otogar durağına? Deneyebilirim hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eski sistem devam o zaman, tek fark whats up yerine siparişi online site üzerinden veriyoruz yani
evet malesef öylequote:
Orijinalden alıntı: fezalii
Eski sistem devam o zaman, tek fark whats up yerine siparişi online site üzerinden veriyoruz yani
En Beğenilen Yanıtlar

Baklava ve tereyağlı baklava gibi bir ayrıma sahip olup da baklavacıyım diye geçinen yerden almayın derim ben. Gerisi tercih meselesi.
|
Baklavalar Urfa’dan geliyor yazdığına göre zaten şemsettinden alıyor demek ki.
|
Antep esnafı kazıkçıdır. Özellikle baklavacıları. Antepli bi baklava ustası "sattığım 1 tepsi baklavadan 2 tepsi kazanmazsam işi yapmam" derdi. Kazığın boyunun ben buradan daha iyi anlıyorum.
Mesela urfada Antep kalitesinde baklavayı 3 te. 2 fiyatına alabilirsiniz. " ama. O antep baklavası değil" diyebilirsiniz. Antep baklavasınının adı çıkmış. Diğer illerde de aynı kalite baklava bulunabiliyor. Türkiyenin bir çok yerinden baklava yedim. Antepte ki kadar kazıkçı esnaf görmedim. O kazıkçı ları baz almayın. Konudaki baklava fiyatı kaliteli bir baklavayı kurtarabilir bir fiyat. Tabi ne derece kalitelidir tatmak lazım. Glikoz şurubunu belli oranlarda her baklavaci kullanıyor. Amaç maliyeti azaltmak değil, baklavaya parlak bir görüntü verip sekerlenmesini yavaşlatmak. |
Benzer içerikler
- amazon 300 tl üzeri 120 tl indirim
- disney plus kampanya
- lego muadili
- bim kar kızağı
- lcw adım at kazan nedir
- hepsiburada kaça satıldı
- letgo güvenli ödeme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X