Şimdi Ara

Zubizu- Shell 15 tl hediye yakıt (ayda 300 tl alıma)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
2
Favori
1.421
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Plakasını ve Shell ClubSmart kartını uygulamaya kaydeden Zubizu üyeleri her ay toplam 300 TL yakıt alımı yaptıklarında 15 TL değerinde yakıt kazanıyor!

Kart sahibinin Zubizu’ya özel avantajlardan yararlanabilmesi için plaka bilgisinin tanımlanması ve Shell ClubSmart kart sahipliği zorunludur. Plaka ve Shell clubSmart kart sahipliği kampanyaya katılmak için yeterli olup, QR kod okutulmasına gerek bulunmamaktadır.
    Kart sahipliği bulunmaması durumunda Zubizu uygulaması üzerinden yeni bir kart yaratılabilir. Puan kazanımı kart yaratımının ertesi günü aktif hale gelecektir.
    Mevcutta kart sahibi olanlar tanımlı plakası ve kart numarasını sisteme girebilir. Shell ClubSmart sisteminde karta kayıtlı farklı bir plaka bulunması durumunda plaka bilgisi 4442020 numaralı Shell müşteri hizmetleri aranarak ya dawww.shellsmart.com üzerinden güncellenmelidir
    Plaka bilgisi uygulama içerisinde ve Shell ClubSmart sisteminde 1 sene içerisinde sadece 1 kez güncellenebilir
    Sadece kayıt edilen plaka ile yapılan yakıt alımlarından puan kazanılır.
    Başarılı kayıt sonrasında yapılan yakıt alımlarının bir takvim ayı içerisinde toplam 300 TL’ye ulaşması sonrasında 15 TL değerinde yakıt hediyesine eşdeğer 1.500 Smart puan ilgili karta 24-48 saat içerisinde yüklenir. .
    İlgili yakıt hediyesi bir takvim ayı içerisinde sadece 1 defa kazanılabilir
    Toplamdaki yakıt alımının 300 TL’ye ulaşması halinde 15 TL değerinde 1.500 Smart puan hediye edilecek, önceki alımlardan kazanılan standart Smart puanlar olması halinde bu 1.500 Smart puandan düşülerek yüklenecektir.
    Yakıt hediyesine eşdeğer puanların kullanılmaması durumunda, bu puanlar kazanım tarihinden 6 ay sonra silinir.
    Puan harcaması sırasında kullanıcının Shell ClubSmart sisteminde kayıtlı olan cep telefonuna kısa mesaj ile şifre gönderilir. Puan harcaması için ön saha satış elemanına puan harcanacağı bilgisi verilmeli ve cep telefonunuza SMS ile gelen şifre iletilmelidir.Telefon numarasının değişmesi durumunda 4442020 aranarak kişi bilgilerinin güncellenmesi gerekmektedir.
    Shell Ticari Kart sahipleri ve Taşıt Tanıma Sistemi müşterileri bu kampanyadan faydalanamaz.
    Shell istasyonlarında yapılan market ve madeni yağ alışverişlerinden puan kazanılmaz.

http://www.shell.com.tr/products-services/on-the-road/promotions/zubiz-lui-are-now-very-privileged-shell.html

• Farklı ayda 2 kere 300tl lik alsak puanlar birikiyor mu acaba? 30tl puan oluyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 16 Mayıs 2018; 14:37:59 >
    Faiz yiyenler ancak şeytan çarpmış olanın kalkışı gibi kalkarlar. Bu onların: "Alım satım da ancak faiz gibidir." demelerinden dolayıdır. Oysa Allah alış verişi helal, faizi haram kılmıştır. Kime Rabbinden bir öğüt gelir de faize bir son verirse, artık geçmişi kendisine, işi de Allah'a aittir. Kim faize geri dönerse artık onlar ateşin halkıdır, orada sürekli kalacaklardır. Allah, faizi yok eder de, sadakaları artırır. Allah, günahkâr kafirlerin hiç birini sevmez. (Bakara 2/275-276).
  • yusuf24 kullanıcısına yanıt
    Birikiyor. Toplam 6 ay süresi var ilk kazanılanın. Yani 5 ayda 75 TL biriktirip, 6. ayda harcayabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanya geçen seneden beri var . Sürekli Shell’den alıyorum her ay olmasada 300 tl de gidiyor bir şekilde bu yüzden 15 tl hiç yoktan iyidir diyorum . Aldığınız yakıtlar hemen yansımıyor Zibuzi uygulamasına 1-2 gün geçmesi lazım Zibuzi uygulamasından toplamda ne kadar yakıt almışsınız kontrol edebiliyorsunuzda aynı zamanda hediye tl yüklenmişim vs kullanışlı uygulama

Orijinalden alıntı: emrebey19

3 gun once digim 60 lira sistemde gorunmuyor ama fis in altinda var aylik islem 60tl yaziyor istasyon lokasyonlarda da var
    Sisteme yansimasi bir kac gunu bulabilir.

Plaka dogru girilmis mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Bir hesaba tanımlama veya aynı plakaya ikinci 300 e 15i almak için bir yöntem yokmu acaba? Aylık harcamam her ay 300 u kesin geçiyor. 300 e kadar shell den alıyorum 300 'den sonra opet veya bp alıyorum. Salaklar kendileri kaybediyorlar. Pompacilar korkudan farklı plaka girmiyorlar sisteme

aylık harcamanız 300ü geçiyorsa kredi kartı kampanyalarından yararlanmak daha mantıklı olabilir. gerçi ondada 100 tl alman lazım her defasında bir de aynı gün almaman lazım falan bir sürü saçma kısıtlama var.

hopi de haziran ayına özel 400 tl ye 25 tl puan var onuda değerlendirebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul615 -- 18 Haziran 2018; 13:28:54 >

Orijinalden alıntı: istanbul615

aylık harcamanız 300ü geçiyorsa kredi kartı kampanyalarından yararlanmak daha mantıklı olabilir. gerçi ondada 100 tl alman lazım her defasında bir de aynı gün almaman lazım falan bir sürü saçma kısıtlama var.

hopi de haziran ayına özel 400 tl ye 25 tl puan var onuda değerlendirebilirsiniz
    BP'de miydi?

Orijinalden alıntı: istanbul615

aynen yazmayı unutmuşum
    Shell sandım bir an heyecan yaptım
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.