Teğmen
02 Mart 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
14 üye
Görüntülenme
Toplam: 143 (Bu ay: 14)
Gönderileri
Bugün Akbank tarafından aranıp Axess mobil uygulaması hakkında bilgi verildi ve bazı kullanıcılara özel kampanya düzenlediklerini belirttiler sektör farketmesizin her 1 tl alışveriş 1 tl chip para total de 50 tl chip para kazanabileceği belirttiler uygulamadan resim ekledim şansınıza belki kampanya size de tanımlanmıştır
Selamlar , malum kanun gereği izinsiz gönderilen SMS leri şikayet ederek gönderilmemesini hatta ceza almasını sağlayabiliyoruz. Zaman zaman gelen SMS’leri şikayet etmekteyim ve sonrasında gerçekten birdaha aynı firmadan SMS almıyorum yani sistemin çalıştığını düşünüyordum şaşkın en son yaptığım şikayetin dikkate alınmaması üzerine malesef sistemin doğru çalışmadığını farkettim . Trabzon’da yaşamaktayım yakın zamanda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan miting için geldi ; miting öncesinde Süleyman soylunun adının bulunduğu SMS gönderildi mitinge davet şeklinde ve miting sonrası akşamda teşekkür mesajı geldi . Ayrıca Kandil’de vs özel günlerde de sürekli SMS geliyor kendisinin adına. Yine şikayet için yazdım fakat bilgi eksik diye işleme alınmamış . Yazıktır benim hiç bir şekilde numaram tarafınca size verilmemişken nasıl olduda numaram size ulaştı . Yanlışı kendinizde yapsanız işleme koymalısınız ama işleme alacak Yiğido göremiyorum oda haklı kendince işleme alsa bellide mobinge maruz kalacak . Paylaşmak istedim
Öncelikle selamlar ; malumunuz forumda da olduğu üzere ps4 cihazımı satmak için sahibinden.com a ilan koymuştum . Bugün Nijerya’dan birisi WhatsApp üzerinden iletişime geçti . Kendisinin California lı olduğunu asker olduğu için şuan Nijerya’da bir kampta olduğunu belirtti.
-Kargo ücretinin pahalı olacağını söyledim kabul etti ,
-Neden oradan almıyorsun dedim kampta olduğum için alamıyorum dedi
- Kargo paket getiriyor mu dedim evet dedi ?
- PTT ve EMS kargodan bahsetti onlardan biriyle göndermemi istiyor
- önce ücreti gönderirsin hesabıma geçtiğinde kargoyu gönderirim dedim tamam dedi
-ücreti tl olarak gönderecek

Şimdi nasıl bir yol yordam izlemek lazım bilemedim biraz kıllandım ama göndersem mi göndermesem mi ? Ücreti alırız kargoyu gönderirim altında bir bit yeniği çıkar mı ? Taktik lazım :) WhatsApp görüntüleri de birazdan eklerim ( translate üzerinden çat pat konuştuk :) )

Edit : şahsın numarası açık olacak şekilde aramızda geçen konuşma resimde mevcut

Merhabalar, odeabank mobil uygulamadan giriş yaptığınız da kampanyalar sekmesinden n11 çek kodunuzu alabilir siniz yıl sonuna kadar kullanım süresi var
Merhabalar , forumda gorudugum kadarıyla ozel servıs ağırlıklı olarak sadece ankara konusu mevcut . Kendım trabzonda yaşıyorum trabzon ıcın acmaktansa konuyu karadeniz adı altında tutmanın daha mantıklı olacağı kanısına vardım. Yine mesajlar geldıkce ılk mesaja ekleme yapabılırım. Trabzonda malesef kı sanayı de sadece honda bakan bır yer yok , normal esnafta aşırı pahalıcı . Fiyat soruyorsun once plakaya bakıyor
, hadi parasını geçtim işinide sağlam yapmıyorlar.Sis farı taktırdım sanruf gıderını acık bırakmıs araba kış günü bir sürü su aldı vs vs bu yaşadıpım sorunlar o kadar fazlakı anlatmam. Bende artık honda servisi olan çimarta gidiyorum evet pahalı ama en azından yapılan ıs garantılı karsında kurumsal bır fırma var . İşin özü samsun , ordu , trabzon , gumushane , sinop , artvin var mı onerebılecegınız ozel honda servısı ? Simdiden tesekkurler
Merhabalar bugun Windows 10 a gecis yapalım dedik gerekli işlemler sorunsuz tamamlandı daha sonra masaüstü ekran geldi sürekli yenileniyor 1 sn ara ile ve işlem yapmayada müsade etmiyor malesef sadece görev yöneticisini açabildim, ekran kartı driver güncellemeside yapamıyorum var mı böyle bir sorun basına gelen veya önerisi olan?
Merhaba arkadaslar, anneme hediye olarak z2 almıstım yaklasık 2ay kadar önce lakin telefonla konuşurken karşıdaki kişiye ses az gidiyor daha dogrusu derindeymiş gibi de denebilir.Ayarlardan gürültü azaltıcı özelliği kapattım bir tık daha iyi oldu sanki. cihazı yeni olduğu için garantiye gönderip açtırmak da istemiyorum ki en son çare mecbur gidecek var mı acaba benzer sorun yaşayan?
Merhabalar , bugün 2003 clio için fren-gaz pedallarının olduğu ayak ucu kısma led bağlamak ıstedım. Kablosunu guzelce tavan lambasına getırdım fakat tavan lambasında 2 kırmızı 1 sıyah vardı . Denemek ıcın sıra ıle kablo dısını sıyırdım ama olmadı bı turlu cıkartırken + ıle - uc bırbırıne değdiğinden kıvılcım cıktı sonra baktım tavan lambası kapı acıkken yanmıyor , daha sonra farlar acıkken bagaj kapağındaki led frene bastgımızda yanmıyor ? Ama farları kapatıp frene bastıgımızda ledler yanıyor (bagaj kapağındaki ledin bağlantısını fren lambasından almıstık) ve son olarak bagaj ıcerısındekı led de bagaj kapagını actıgımızda yanmıyor ? (bu ledın baglantısınıda bagaj aydınlatmasından almıstık) Bu durumda sıgorta atmıs olacagını dusunduk aksam uzerı olunca elektrıkceyede gıtmedık. Sigorta attı ıse kendım hangı sıgorta oldugunu nasıl tespıt edıp degıstırebılırım ?

Cevaplar ıcın sımdıden Tesekkurler
Merhabalar , yeni bir işletme kuruyoruz döküm ,baskı kalıp üzerine olacak. Isim konusunda karar veremedik biran önce bir isim belirleyip kartviziterimizi bastırmamız gerekiyor , bu konuda tavsiyeleriniz neler olur ? (Öneriler için şimdiden teşekkürler )

LİNK İÇİN TIKLAYIN

Kampanya Katılım Koşulları

www.yakala.co internet sitesinde Kamil Koç’un tüm seferlerinde geçerli %30 indirim çeki 3 TL bedelle satılacaktır.
• Satın alınan biletler 02 Ağustos tarihine kadar kullanılabilecektir.
• İndirim kuponları 50 TL'nin altındaki bilet alımlarında geçerlidir.
• İndim kuponları Kamil Koç'tan alınacak olan tek yön biletlerde geçerli olupwww.kamilkoc.com.tr dahil tüm satış noktalarda geçerlidir.
• Gidiş dönüş satın alınan biletler kampanya dışındadır.
• Kampanya kapsamında alınan indirim kuponları 09 Temmuz - 02 Ağustos tarihleri arasında ki seyahatlerde geçerli olup satın alınana biletlerin bu tarihler arasında kullanılması gerekmektedir. Bu tarihler arasında kullanılmayan indirim kuponları geçerliliğini yitirir.
• Bir yolcu istediği kadar indirim kuponu satın alabilir ve kullanabilir.
• Kampanya her otobüste %10 luk koltuk kapasitesi ile sınırlıdır.
• Satın alınan biletler iptal edilemez, açığa alınamaz ve aktarma yapılamaz.
• Kampanya Kamil Koç’un diğer indirim kampanyaları ile birleştirilemez.
• Kuponlar sadece satın alma işlemlerinde geçerlidir. Bilet rezervasyonu yapılamaz.
• Kampanya kapsamında satın alınan biletler Kamil Koç’un sefer yaptığı tüm noktalarda, günlerde ve saatlerde kullanılabilir.
• Kampanya’dan faydalanmak için kupon kodlarının bilet satış personeline söylenmesi veya internet sitesindeki ilgili alana girilmesi gerekmektedir.

Edit : Değerlendirmek isteyenler için Avantajix %2.5 iade veriyor
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Otomobil
Vw
Operatör
Vodafone
Takım
Fenerbahçe
TV
Samsung
Notebook
Samsung
Fotoğraf Ekipmanları
Canon
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 15 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 21 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.500
İkinci El Bölümü Mesajları: 334
Konularının görüntülenme sayısı: 7.657 (Bu ay: 278)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 311 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.