Şimdi Ara

ZTE H267A Modem (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.420
Cevap
50
Favori
319.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler selam bu modemde DMS özelliğini nasıl kullancağım ? usb'den harddiskimi taktım /mnt kısmına ne yazıp paylaşıma açacağım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veracocha -- 25 Aralık 2020; 16:8:26 >

Yerel Ağ - Lan - DHCP Bağlantı - Yeni Madde Oluştur

Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended... so the world might be mended.
  • Torrent için port açmaya 2 gündür baya bir uğraştım ama bir türlü açık olmadı, aradım, onlarda portunuz açık gözüküyor dediler, yani modem tarafında ayarlarda problem yok.

Sonrasında deneme amaçlı sabit IP aldım ve anında port açıldı.

Biraz önce sabit IP yi iptal ettirdim ve port tekrar kapandı.

Bu port açma işini sabit IP olmadan yapamıyor muyuz ?

Torrent kullananlar nasıl kullanıyor acaba ?

Bu konuda ZTE modemin internet şifresini alma rehberi vardı bulamıyorum. Yönlendirebilir misiniz?
  • Arkadaşlar merhaba , modeme usb taktım bilgisayarda ağda görebiliyorum . modem ayarlarından sambadan yaptım . iphone da modemdekı usbyı tanıtmak . iphone da dosyalarda bir sunucuya baglan dıyorum ama modemdekı usbye bır baglanamadım . bunu yapan var mı ? eger bu olursa direk icloud gıbı olur .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sevenhillli -- 27 Aralık 2020; 20:56:59 >

yazılanları okudum ama anlamadım.

Sol fiber kullanıcı adı var. Şifresini almak mı gerekiyor.?

• En son teknik servis ile görüştüğümde bu modemin ellerinde sıfırı olmadığı ikincil olarak da TV plus'ta sorun çıkarttığını belirtmişti. Ayrıca port yönlendirme kapasitesinin de çok az olduğunu söylemişti. Sorun var mı halen?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: onat

Mevcut modem ile sol sözleşmemizi 2 yıl daha uzatma kararı aldık. Modemden şimdilik memnunum ama şu şifreyi öğrenme işini becerebilseydim daha iyi bir modeme yönelebilirdim.

Merhaba ,

şifresini öğrenmek ne demek, bunu çıkarıp yerine başka bir modem taksam fiber hattına çalışmayacak mı?

tabii ki çalışmayacak. WAN şifrenizi öğrenip yeni modeme girmeniz gerekecek, ama asıl mesele de o şifreyi öğrenmekte.

Anladığım kadarıyla

sol kullanıcı adı ve şifresini gireceğiz. Şifreyi bulmak için linux kullanacağız.

İpv4 ayarlarını değiştireceğiz.

Yardım edebilecek var mı?

• Arkadaşlar merhaba. Konuyu epey okudum Benim sorunum iphone 11 zte h276a modem süperonline. İphone 11 de sorun yaşayanlar olmuş. Bendeki sorun şu belki denk gelen olmuştur. 2 senedir süperonline kullanıyorum fiber bağlantı direkt modem ve dönüştürücü var yani. Modem zte marka 2.4ghz bağlantıda benim telefon 10mbps görmüyor neredeyse. 5ghz de 24mbps görüyor. Eşimin telefon 8plus onda ikisinde de 20 üstü çıkıyor. İkimizde de ios 14 var. Ben teli yeni aldım. Xiaomi varken bu fark yoktu. Ya modemle telefon anlaşamıyor yada modeme bir sıkıntı oldu çünkü laptoptan baktım oda 2.4 ghz de düşük çıktı. Laptopta da bu kadar fark olduğunu görmedim yada dikkat etmemiştim. Ondada bir hızlı hızlı bir yavaş çıkıyor download. Modemin 2.4ghz kanalı mı arıza yaptı acaba?

edit olsun. arkadaşlar ben durumun daha çok iphone 11 kaynaklı olduğu kanısına vardım. diğer cihazlarda hız normale döndü gibi birde 5ghz kanalını kapattım daha da normal oldu. iphone 11 de ki hız 20 ye gelmedi ama 10 un üzerine çıktı. superonline ise hız değerleri iyi diyor. ücretli servis gönderebiliriz diyor. bu adamlara boşuna para vermemek için kesin kanıtım olması lazım. bu arada laf arasında kendim şahsi modem kullanabilir miyim dedim olmaz diyor. oda forumdaki wan şifresi muhabbetine geliyor demekki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadyr -- 1 Ocak 2021; 12:15:9 >

• Bu modemde wifi ya bağlı cihazlarda yavaşlık söz konusu arkadaşlar huawei 255 bundan iyiydi speed testte hız iyi çıkıyor ama normal gezinmede bir yavaşlık var

Sorma hocam. Huawei'yi verdim bunu aldım, dertsiz başımıza dert bulduk. Çok sıkıntılı cihaz. 2 adet sıfır cihaz geldi. Sonuç hüsran. Testlere bakarsan uçuyoruz, ama pratikte tıraş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazkopat08 -- 12 Ocak 2021; 0:13:11 >
  • Arkadaşlar, H267A + 3 adet AP var evde. Kanal ayarını otomatik bırakmamak gerektiğini okumuştum, o yüzden ZTE'de çevre ağları taratıp kullanılmayan kanallara atama yaptım ama bir süre sonra çevre ağları tekrar tarattığımda daha önce kullanılmadığı için benim atama yaptığım kanallara yığılma olmuş. Diğer modemler muhtemelen otomatik ayarda olduğu için habire değiştiriyorlar kanallarını. Nasıl bir yol izlemeliyim kanal konusunda? Mesela halihazırda 2,4,6,10 kanalları seçtim ama bir bakıyorum komşuların modemler de 2'ye yığılmış. Otomatikte bırakmak daha mı iyi olur?

• Beyler h267'ye open wrt yada ddwrt kurulabiliyor mu ?

Orijinalden alıntı: sokrat68

Arkadaşlar, H267A + 3 adet AP var evde. Kanal ayarını otomatik bırakmamak gerektiğini okumuştum, o yüzden ZTE'de çevre ağları taratıp kullanılmayan kanallara atama yaptım ama bir süre sonra çevre ağları tekrar tarattığımda daha önce kullanılmadığı için benim atama yaptığım kanallara yığılma olmuş. Diğer modemler muhtemelen otomatik ayarda olduğu için habire değiştiriyorlar kanallarını. Nasıl bir yol izlemeliyim kanal konusunda? Mesela halihazırda 2,4,6,10 kanalları seçtim ama bir bakıyorum komşuların modemler de 2'ye yığılmış. Otomatikte bırakmak daha mı iyi olur?

Wifi analyzer ile denediniz mi?

ben hem 2.4 için hem de 5 ghz için bu program yardımı ile en uygun kanalı buldum.

2.4 ghz olan da aynı odada 130 mhz

5 ghz olan da aynı oda da 866 mhz alıyorum.

Not: internet paketim vodafone fiber ineternet. bu değerleri huawei hg255s de alıyordum. Bugün itibari ile zte h267a modem taktı. bir kaç gün kullanıcam şu an için çok memnun değilim. sanırım yine huawei hg 255s e dönebilirim.

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.