Şimdi Ara

ZTE H267A Modem (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: onami Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.402
Cevap
55
Favori
301.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Router arayüzünden yerel ağ, wlan, çevre wifi, 2.4g kablosuz ağ tara seçeneği ile en kolay şekilde edinebilirsiniz. Bu sırada 2.4g bağlantınız kesilecektir.

    Bunun dışında inssider tarzı uygulamalar ile çevre ağları tarayabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SomeoneWhoCares -- 13 Aralık 2020; 16:6:19 >
  • Zayıflamadan kastınız sinyal oluyor galiba. Router arayüzünde Kablosuz ağ adı, mac adresi, kanal, sinyal (dBm) ve mod var.
  • Kopmalardan dolayı müşteri hizmetlerini aradım.
    2.4 ve 5 ghz aynı açık olduğu için yaşandığını görüyorum dedi ve 5ghz’yi iptal etti.
    35 mpbs internette 5ghz önemli midir?
    Eğer önemliyse başka modem isteyeceğim.
  • ZTE H267A Modem

    İstediğiniz bilgiler bunlardı sanırım.

  • Darktemplar1903 kullanıcısına yanıt

    2.4GHz ve 5GHz'nin aynı anda açık olmasının kopma yaşatacağını sanmıyorum. Evinizde 5GHz destekli cihaz varsa açık kalabilir, yakın mesafede iyi performans verir. Başka modem isterseniz de eski Huawei'lerden başka modem getireceklerini sanmıyorum, o modemle ilgili de aşırı kötü yorumlar var genel yorumlar olarak ZTE modem Huawei'den daha iyi.

  • 11. Kanal o kadar da dolu değil, 1 ve 6 daha yoğun niye 11 de sıkıntı çektiğinizi tam olarak kavrayamadım. Ben şuan 2.4 ü başka bir ap den 5 i zte üzerinden alıyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Darktemplar1903

    Kopmalardan dolayı müşteri hizmetlerini aradım.
    2.4 ve 5 ghz aynı açık olduğu için yaşandığını görüyorum dedi ve 5ghz’yi iptal etti.
    35 mpbs internette 5ghz önemli midir?
    Eğer önemliyse başka modem isteyeceğim.

    Benim ikisi de acik, 35 Mps hiz..5g'de hizim daha yuksek 2.4 Ghz' ye gore..Sorunsuz kullaniyorun 2 hatti da. Ikisi de acik..Hatta Sony Android Tv'de telefonlar da 5g'ye bagli..Laptop 2.4 G'ye bagli sifir sorun..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba şuanda mevcut Superonline fiber internet kullanıcısıyım arakadaşımın evinde Turknet adsl yada adsl 2 var ve sürekli kesintiler yaşıyor bazen internet olsa bile wifi da sorun yaşıyor benim mevucz zte h267a modemimi götürüp kullanıcı adı ve şifresini girip test etme ihtimalim varmıdır ? Superonline yazılımı varmıdır vs. Yeni modem almadan önce test etmek istiyoruz

  • Bu modemi başka bir modem ile değiştirmek istesek kullanıcı bilgilerimizi öğrenme şansımız var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu zte modeme xiaomi 4a giga version router alıp kullanmak istiyorum.Bu mümkün müdür acaba?Daha önce böyle bir bağlantı yapan arkadaşlar var mıdır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JonnyCaqe kullanıcısına yanıt
    mümkün, sandbox yöntemi ile WAN şifrenizi bulup yeni modeminize girmeniz ve mac clone yapmanız yeterli. Gerekli bilgilere google'a "superonline wan şifresi bulma sandbox yöntemi" şeklinde yazarak ulaşabilirsiniz.
  • JonnyCaqe kullanıcısına yanıt
    Hocam bu router’ı önerir misiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LGR9

    mümkün, sandbox yöntemi ile WAN şifrenizi bulup yeni modeminize girmeniz ve mac clone yapmanız yeterli. Gerekli bilgilere google'a "superonline wan şifresi bulma sandbox yöntemi" şeklinde yazarak ulaşabilirsiniz.

    @LGR9

    Hocam cevap için teşekkürler.Salona bu xiaomiyi kurup, zteyi bridge modda çalıştırmam gerekli değil mi.Xiaomi'yi wifi performansını arttırmak için kullanacağım. Wan id ve şifresini dediğiniz şekilde elde edeceğim . Pek anlamadığım konular cahilce yorum yapıyor olabilirim.


    @duman23

    hocam router olarak kullananlar bayağı memnun, ben de eifi performansını arttırmak için salona kurulum yapacağım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JonnyCaqe -- 17 Aralık 2020; 23:51:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JonnyCaqe kullanıcısına yanıt
    tv+ kullanmıyorsanız zte cihazı tamamen aradan çıkartabilirsiniz. tv+ varsa hiç sandbox yöntemi ile uğraşmayıp, xiaomi cihazı access point olarak kullanmanızı öneririm.
  • VDSL2 modem verdi bana TTNet geçen hafta h168a v2.0 ve beklediğimden çok iyi çıktı ya. Diğer yok tplink, hıttırı bıttırı modemlerde hep port sorunu yaşıyordum. Az önce black ops cold war için açtım, şak diye açılmış. Nat type : open oldu direkt. Şaşırdım valla.


    edit : şakkadanak bi açıyosun 3074, bi de şakkadanak bi açıyosun 27015. Herkes şok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babblebabble -- 19 Aralık 2020; 22:22:11 >
  • bu modemı bridge modda calıstırabilen varmı o2 yazılımında da rootlu yazılım versıyonunda da yapamadım fotograflı ornek varsa sevınırım

  • quote:

    Orijinalden alıntı: sauths

    Aynı modem bende de var, daha doğrusu H268A var ama anakartı aynı. Çekimde büyük sıkıntı çekiyorum. Youtube'da buralara anten takıp çekimi artırdığını söyleyen bi arkadaş gördüm. Benim sorum şu; bu dört girişten hangisi 2.4 ghz hangisi 5ghz anteni öğrenebilir miyiz? Ben sadece 2.4 veya sadece 5 ghz ye anten takmak istiyorum maliyetten dolayı.

    Bahsettiğim video :


    Edit:Hatta şimdi içini açtım fotosu bu:


    Sağda ve altta bakır anten var, solda ve altta demir anten var toplam 4 anten var ve her birine de anten giriş slotu koymuşlar.

    cihazı madem modifiye ettin tam olsun resimdeki 2tane büyük kapasitör yeri var gördünmü o eksik kapasitörleri de tak güç girişi ve lan sw cip yanında tahminen 3300uf 16v 3300-1000uf aralığında 16v kapasitör kullan güç hattında 2side stabilite artar.


    ant mod yaptıysan dahili antenleri devre dışı bırakmalısın, 5ghz çipin çıkışındaki pa ların modeli okunuyor mu kaç dm lik pa kullanmışlar.2.4 de zaten pa yok düşük güçlü cihaz.


    çihazın en büyük eksiği de parazit kafeslerinin olmayışı.


    ttnin çihazı için root şifresi biliniyorsa fw varmı


    o2 h267 fw siyle de kullanıla bilir aynı cihaz crossflaş atılabilirse.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaq999 -- 22 Aralık 2020; 18:2:15 >




  • Jdownloader için reconnect modunu kullanacağım ama bu router mı artık modem mi her neyse bunun bilgilerini bilmiyorum süperonline kullanıyorum bunun yanında küçük bi kutumsu bir şey var o nedir? DSL mi VDSL mi bu? Eğer Jdownloader kullanıp reconnect scripti olan varsa bu modemde atarsa çok memnun olurum.

  • ARkadaşlar merhaba ,

    vodofone da sıkıntı yaşıyorum diye superonline a geçtim. zte zxhn h267a modem verdiler ,

    5ghz olan ağ kalitesi artırıldığında bağlanmaya hazır diyor sonra internet kullanılamıyor diyor ve 2.4gh e geri dönüyor.


    ne yapmalıyım sorunlu mu bu modem. Dün bağladılar akşam birden gitti internet modeme reset attıp kapatıp açınca düzeldi. şimdi de bu sorun.

  • Arkadaşlar merhaba, süperonline fiber kullanıcısıyım ve malum ZTE H267A modem mevcut.

    Firma ile sözleşmem 27/12/2020 günü sona erecek.

    Mevcut modem şifresini öğrenip üzerinde ayar değişiklikleri ile iyileştirme sağlayabiliyor muyuz yoksa kırılan şifre ile yeni bir fiber modem mi alıp devam etmeliyim.

    Eğer yeni modem al devam et derseniz lütfen bir kaç tane modem önerinizi de rica ediyorum.( Kafamda keenetic ultra kn 1810 vardı ama fiyatını görünce caydım .)

    Tabi yine mevcut ZTE modemin şifresini nasıl kırabileceğim i tane tane anlatacak yardıma ihtiyacım olacak. Lütfen bilgi ve desteğinizi esirgemeyin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onat -- 24 Aralık 2020; 12:38:12 >
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.