Şimdi Ara

★ ZTE Axon 7 Kullanıcıları DH Ana Konu ★ (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.714
Cevap
41
Favori
250.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hslk

    Bu arada konuyla ilgili olarak Zte nin facebook sayfasina attiğim mesaj aşağıdaki şekilde.Başka bir konuda attiğım mesaja 2 saate cevap geldi ama buna 24 saattir gelmedi.
    Merhaba.İnternet forumlarında ve inceleme videolarında axon 7 ile hareket halinde çekilen video görüntülerinde OIS ve EIS e rağmen titreşimler v.s. olduğu ve kameranın düşük ışık koşullarında performansının kötü olduğu yönünde yaygın eleştiriler var.Bu durum yazılımsal mı, donanımsal mı dır.Yazılımsal ise bir günceleme ile bu sorun çözülecek mi.Herkes telefonun bu sorunu üzerine odaklanmış durumda.O yüzden bu sorunun cevabı benim gibi bu telefonu almayı düşünen bir çok kişinin tercihini belirlemede etkili olacaktır.

    Hocam çalışmadıkları yerden hem de kazık bir soru sormuşsunuz




  • quote:

    Orijinalden alıntı: RealSchule

    aveanin LTE verdiği bandlar band 800 ve band 1800, sorun yok yani.

    ★ ZTE Axon 7 Kullanıcıları DH Ana Konu ★

    Avea 4G ihalesinde en geniş frekans aralığını 900 Mhz bandında aldı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emurat -- 27 Ekim 2016; 9:15:09 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Androktay

    Merhaba, ben de bu telefonla ilgileniyorum fakat fiyat yüksek ve sadece altın rengi var.Başka bir f/p telefonu önerir misiniz, maksimum 1600 civarı olabilecek? Ayrıca ZTE Türkiye gri renk ile ilgili genel merkezden iletilen bir bilgi bulunmadığını söylüyor.
    Bu mesaja eklenen görseller:

    ★ ZTE Axon 7 Kullanıcıları DH Ana Konu ★

    Saolasın sorduğun için.

    Yav arkadaş alt tarafı Gri rengi getirecekler, Ne demek "Sadece 1 renk getirdik, alıyorsanız alın" muhabbeti ? Burada kızdığım tabiikide ZTE'nin ana merkezi , sonuçta Türkiye şubesi vermiyor bu kararı.

    Tamam misal Samsung'da her rengi getirmiyor ülkemize ama en azından 2 yada 3 çeşit renkle çıkıyor piyasaya. Gerek "HepsiBurada" olsun gerek başka mecralarda olsun, insanlar altın rengi hiç sevmediler ve telefonda önemli bir aksesuar olarak görüyorlar. Bu yüzdende eğer ZTE "Gümüş" ve "Koyu Gri" renklerini ülkemize getirmezse satışları çok sınırlı olur bence.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: vaskin77

    Şu Çinlileri anlamak mümkün değil. Fiyatına göre çok iyi telefonlar üretiyorlar ama iş pazara sunmaya gelince çuvallıyorlar. Keza Zte de öyle... Türkiye'ye en az tercih edilen, en itici renk olan altın rengi ile üstelik olması gerekenden daha pahalı geldiler. Yani güzel bir ürün pazarlama beceriksizliği ile nasıl hiç edilir dersi veriyorlar adeta.

    Sana aynen katılıyorum. Misal Huawei'de bir garip. Yani arkadaş Türkiyede Distribütörlük açmışsın. Birçok telefonun geliyor ama ne hikmetse "Amiral Gemin" olan "MATE 8" gelmiyor. Bakıyorum getirdiği telefonlara hep orta segment telefonlar. Gerçektende şu çinlilerin büyük pazarlama hataları var.




  • dasarum D kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle.Bilerek sordum zaten.Psikolojik baskı:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MeTaL_KnighT kullanıcısına yanıt
    Heuwei gibi markalar üst modelleri getirmez kolay kolay. Pazarlama hatası kısmına katılmıyorum en azından hangi ürünleri getirmesi gerektiğini bizden iyi biliyorlar emin olun. Özellikle üst seviye cihazları başta olmak üzere ucuz satan bir marka değil zaten. Daha adını duymayan çok, adını doğru okuyup yazmak bile bir mesele. Doğru mu yazdım ben bile bilemiyorum yakından takip eden biri olarak. Logosu bile etkilidir :)
    Getirseler satamazlar. .. Honor serisinin düşük fiyatlı modelleri de çok iyi ama onu daha çok sürümden kazanacakları, rekabetin çetin olduğu Çin, Hindistan gibi yerlerde pazarlıyorlar. Biz iki arada bir derede kalmış bir ülkeyiz gerek milli gelir, gerek nüfus olarak. . Neyse. .

    Zte yine iyi getirdi ama sağolsunlar kazık fiyata girdiler. Vergiler dahil 1200 liraya malolan bir telefonun 2000 liraya satılmasını kimse savunmasın yalnız yine de iyi ben kazık yemeye razıyım diyen alsın sözümüz olmaz tabi. Samsung "bile" 400 dolarlık yurtdışı cihazlarını 1600-1800 arası gayet satabiliyorsa sözün bittiği yerdeyiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Mi5 i önce beyaz getirdiler sonra siyahı getirdiler, aynı durum axon 7 de de olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,
    Cihazı elime almadan, elimde incelemeden almak istemedim. Şuan ztn hem hepsiburada.com'da hem de mediamarkt'ın online mağazında tükendi.
    Telefon ne zmn mediamarkt şubelerinde doğrudan satış yapacak? Çoğu mediamarkt'ta ZTE kendi reyon bile açmış ama sadece düşük modellerini koymuşlar.
  • b.g.991 B kullanıcısına yanıt
    Ümraniye MEydan Mediamarkt'ta zte axon 7 ve minisi ctesi günü vardı. Hatta aynı gün ikinci kez gittiğimde mini versiyonda kulaklık vardı sesi test etmek için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lionheart1905

    Merhabalar bu gun telefonu izmir agora media markta inceleme fırsatım oldu telefon beklediğimden güzel estetik acıdan tasarım şık malzeme kalıtesi iyi sarı renk bile fena değildi cırt sarı değil, cihazın ekranı başarılı note4 den iyi olduğu kanısıyındayım renkleri abartı değildi ses baya iyidi içerdeki okadar sese rağmen bangır bangır ses cıkışı vardı kameraya gelicek olursak saat 20.30 gibi inceledim haliyle gün batmıstı ortamdaki ısıktaki çekimlerde sonuç fena sayılmazdı cok güzel değil kötüde değil s7 edge ile p9 dan kötü ama iş görür vaziyetteydi en azından cebimdeki mate7 den daha iyi sonuç veriyordu odaklanmada bir problem görmedim kamerası normal bir kullanıcıyı memnun eder vaziyette tek beğenmediğim unsur cihazın malesef ara yüzü oldu ben cok dandik buldum arayüzü huawei ara yüzüne benziyor falan deniliyordu ama emui arayüzünün ve stabilitesinin baya uzağında yazılımsal sorunlar var gibi güzel bir yazılımla bu cihaz dahada iyi olur kanısıyındayım media markt calısanlarına gelince telefon bakanları yoldan cevirip zte standına götürüp axon 7 satmaya calısıyorlardı kar marjı baya falazla sanırım okadar uğraştıklarına göre birde 2000 binliradan veriyorlar cihazı 1900 falan bırakmıyorlar bu cıhaz alınırmı derseniz bu paraya eğer yurt dışı fiyatını bilmeseydim gider 2 bin lira verip alırdım kalitesi işçiliği o parayı hakeder cinsten

    ben cihazi yaklasik 20, 25gun kadardir kullaniyorum. daha bir kere problem yada takilma yasamadim arayuzde. siz cihazi kisa bir sure inceleyip problem varmi gibi kanisina nasil vardiniz?
    cihazin arayuzu cok basit (eger daha once oppo, vivo, xiaomi, huawei gibi cin markalarini kullandi iseniz) alisamama nedeni onyargi ve beklentiler olabilirmi acaba?
    cihazin tek wn buyuk eksisi kamera performansinin kagit uzerindeki rakamlari verememesi.
    fiyat icin yorumum, yurtdisindaki fiyat ile olsa cok iyi olurdu.
    bu arada casper via a1 1450-1500 tl civarinda satiliyormus, sok oldum!:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicboyguccino -- 19 Ekim 2016; 20:44:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • magicboyguccino kullanıcısına yanıt
    Hocam madem.kullaniyosunuz bu kulaklik ses cikis gucunu yorumlarmisiniz baska bir telefonla kiyasladinizmi. Mesela bass agirliklimi mid agirliklimi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makiner45 -- 19 Ekim 2016; 21:35:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • makiner45 kullanıcısına yanıt
    daha onceki sayfalarda bununla ilgili yorumum var.
    benim kiyasim hifi cihazlar ki bunlarda turkiyede satilmiyor (vivo)
    kullandigim kulakliklarda keza oyle.
    default ayarlarda vivo x5 max a gore daha doygun bir ses veriyor.
    bass mi , mid mi bu kullandiginiz kulaklikla ilgili bence..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: magicboyguccino

    daha onceki sayfalarda bununla ilgili yorumum var.
    benim kiyasim hifi cihazlar ki bunlarda turkiyede satilmiyor (vivo)
    kullandigim kulakliklarda keza oyle.
    default ayarlarda vivo x5 max a gore daha doygun bir ses veriyor.
    bass mi , mid mi bu kullandiginiz kulaklikla ilgili bence..

    Üstad kameranın interpolasyon yemiş olma olasılığı var F1.8 bu kadar kötü cekmemeli çözünürlüğü düşürüp düşük ışık resimleri cekermisin? Birde ois devredeyken kisa bir video çekip paylasabilirmisin?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • magicboyguccino kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam ben arayuzde yazilimda problem var demedimki sadece arayzun tasarimi hosuma gitmedi dandik kullanissiz geldi acikcasi ekran gecislerinide biraz agir buldum guzellik goreceli kisiden kisiye degisir bu benim yorumum huawei ara yuzu ile kiyaslarsam cok daha guzel zte den huawei cihazin kalitesine tasarimina lafim yok kamerada bana gore yeterli fiyat uygun olsa alirdim ama acele etmiyorum gozum xiaomi mi note 2 de

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fotograflari, telefonu balkon demirine dayayarak cektim.
    Bu mesaja eklenen görseller:

    ★ ZTE Axon 7 Kullanıcıları DH Ana Konu ★★ ZTE Axon 7 Kullanıcıları DH Ana Konu ★

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ZTE Axon 7

    Samsungun 20 MP sensörü sitede yok.İşte sorunda burda.Hem 20 MP'lik olupta F/1.8 olan başka bir cihazda görmedim.Genelde bu diyaframdakiler 12 MP , 13 MP hadi bilemedin G4 gibi 16 MP oluyor.Kimsemi cihazı parçalayıp bakmamış arkadaş.İşin tuhaf tarafi Samsungun 16 MP kamera sensörü F/2.0 diyaframa sahip.Bunlar ya gerçekten özel bir çalışma yürüttü yada 13 MP'lik sensörü 20 MP yaptılar.

    Sensör ile diyaframı karıştırmayalım arkadaşlar. Birisi merceklerle alakalı diğeri sabit bir devre ile alakalı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: magicboyguccino

    fotograflari, telefonu balkon demirine dayayarak cektim.
    Bu mesaja eklenen görseller:

    ★ ZTE Axon 7 Kullanıcıları DH Ana Konu ★★ ZTE Axon 7 Kullanıcıları DH Ana Konu ★

    İşte incelemelerde de aynı buradaki gibi yanılgıya düşebiliyoruz arkadaşlar.(Kişisel bir şey değil hocam yanlış anlama)

    Bakın sağdaki fotoğraf soldakinden çok daha kaliteli.Ya çeken kişiyle alakalı yada sağdaki fotoğrafta aya değişikliği var.





  • Tukenmis.
    100 tane filan gertirmisler demek ki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaptan Woodpecker kullanıcısına yanıt
    bir tanesi manuel ayarda, bir tanesi normal ayard cekildi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: XWING


    Tukenmis.
    100 tane filan gertirmisler demek ki


    Aynen yav, hem MediaMarkt ve HepsiBurada.com'da birkaç gün içinde tükendi

    İnşallah gelecek partide KOYU gri yada olmadı Gümüş rengi gelirde alırız telefonu. ZTE bence bir daha altın renk telefon üretmesin




  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.