Şimdi Ara

★ ZTE Axon 7 Kullanıcıları DH Ana Konu ★ (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.715
Cevap
41
Favori
250.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Pil hakkında da bi yorum yapsam iyi olacak;

    Pil Süresi: Pilden gayet memnunum. Gün içinde yarı yolda bırakmadı hiç. 5 saat altında ekran süresi almadım ve bu sürede mobil ve arada gps de açık oluyor.
  • Tardis* kullanıcısına yanıt
    Önceki mesajımı okudunuz mu bilmem haberiniz olsun Mediamarkt 100 TL indirim yapıyor. Ankara kızılay avm şubesinde bakarken 1899'a satmayı teklif ettiler haberiniz olsun. Ben daha düşmesini ve gri rengini bekleme taraftarıyım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakangündüz H kullanıcısına yanıt
    O fiyata alan olmadığını görüp görüp erteliyorlar heralde 1700 ' e düşürsünler bende alayım .
  • Arkadaşlar S7 serisinin veya edge nin kamerasını geçecek model yok bence. İki cihazı da kullanmadım ama teknoloji yi yakından takip ederim, elin zte si sadece donanım koyarak kamera da en iyisi olamaz, donanım kadar yazılımı da iyi olması lazım. Ayrıca HTC de odak problemi vardı güncelleme ile düzeldi sanırım. Google pixel de çok övülüyor. İncelemeler çoğalsın belli olur. Aynı zamanda iphone 7 serisini de unutmamak gerek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar bu gun telefonu izmir agora media markta inceleme fırsatım oldu telefon beklediğimden güzel estetik acıdan tasarım şık malzeme kalıtesi iyi sarı renk bile fena değildi cırt sarı değil, cihazın ekranı başarılı note4 den iyi olduğu kanısıyındayım renkleri abartı değildi ses baya iyidi içerdeki okadar sese rağmen bangır bangır ses cıkışı vardı kameraya gelicek olursak saat 20.30 gibi inceledim haliyle gün batmıstı ortamdaki ısıktaki çekimlerde sonuç fena sayılmazdı cok güzel değil kötüde değil s7 edge ile p9 dan kötü ama iş görür vaziyetteydi en azından cebimdeki mate7 den daha iyi sonuç veriyordu odaklanmada bir problem görmedim kamerası normal bir kullanıcıyı memnun eder vaziyette tek beğenmediğim unsur cihazın malesef ara yüzü oldu ben cok dandik buldum arayüzü huawei ara yüzüne benziyor falan deniliyordu ama emui arayüzünün ve stabilitesinin baya uzağında yazılımsal sorunlar var gibi güzel bir yazılımla bu cihaz dahada iyi olur kanısıyındayım media markt calısanlarına gelince telefon bakanları yoldan cevirip zte standına götürüp axon 7 satmaya calısıyorlardı kar marjı baya falazla sanırım okadar uğraştıklarına göre birde 2000 binliradan veriyorlar cihazı 1900 falan bırakmıyorlar bu cıhaz alınırmı derseniz bu paraya eğer yurt dışı fiyatını bilmeseydim gider 2 bin lira verip alırdım kalitesi işçiliği o parayı hakeder cinsten

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bigmagician

    Arkadaşlar S7 serisinin veya edge nin kamerasını geçecek model yok bence. İki cihazı da kullanmadım ama teknoloji yi yakından takip ederim, elin zte si sadece donanım koyarak kamera da en iyisi olamaz, donanım kadar yazılımı da iyi olması lazım. Ayrıca HTC de odak problemi vardı güncelleme ile düzeldi sanırım. Google pixel de çok övülüyor. İncelemeler çoğalsın belli olur. Aynı zamanda iphone 7 serisini de unutmamak gerek.

    Bende güncelleme ile düşük ışık ve odaklanma probleminin giderilebileceği yönünde düşünüyorum hatta, stabizilasyon için bile.
    7 saat önce birisi bir video upload etmiş startup ekranın da telefonu güncellemiş ve düşük ışık problemi gözle görülür derecede ortadan kalktı diyor.Video dan izleyebilirsiniz zaten düşük ışıkda çekiyor.


    Bu da diğeri yeni birkaç saat önce yüklenmiş ikiside.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Steelo -- 18 Ekim 2016; 1:38:17 >




  • Steelo S kullanıcısına yanıt
    Harbi harbi düzelmiş.Bak şimdi bi heycanlandım 😂

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okuduğum güncel yorumlarda kamera performansı hala hemen hemen aynı değişme yok deniyor. Yazılımla çok farkedeceğini sanmam. Tüm kamera donanımı ve yazılımı geliştirmek kolay iş değil samsung apple gibi firmalar yüzlerce mühendis çalıştırıyor ciddi arge yapıyor bu alanda. Çekilen fotolarda bayağı fark var ama bu arkadaş manuel ayar yapmış olabilir veya oto ayarda ise pozlama süresi ve iso ayarı artışı olabilir bunların da dezavantajları var sabit tutmak gerekliliği ve kumlanma sorunu gibi..

    Not; Daha önce denildiği gibi yazılımı geçtim kamera modeli bile belli değil çok bişey beklemeyin bu saatten sonra. Samsung deniyor ama 20 MP sensörü mü var Samsung'un? Yok. 13 veya 16 MP sensör vardır, interpolasyon gibi bir salaklığa yattılar herhalde.. 13 veya 16 ayarında çekilen fotolarda bu işlem uygulanmıyorsa biraz daha iyi sonuç alınabilir en azından netlik açısından.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunman233 -- 18 Ekim 2016; 12:19:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gunman233

    Okuduğum güncel yorumlarda kamera performansı hala hemen hemen aynı değişme yok deniyor. Yazılımla çok farkedeceğini sanmam. Tüm kamera donanımı ve yazılımı geliştirmek kolay iş değil samsung apple gibi firmalar yüzlerce mühendis çalıştırıyor ciddi arge yapıyor bu alanda. Çekilen fotolarda bayağı fark var ama bu arkadaş manuel ayar yapmış olabilir veya oto ayarda ise pozlama süresi ve iso ayarı artışı olabilir bunların da dezavantajları var sabit tutmak gerekliliği ve kumlanma sorunu gibi..

    Not; Daha önce denildiği gibi yazılımı geçtim kamera modeli bile belli değil çok bişey beklemeyin bu saatten sonra. Samsung deniyor ama 20 MP sensörü mü var Samsung'un? Yok. 13 veya 16 MP sensör vardır, interpolasyon gibi bir salaklığa yattılar herhalde.. 13 veya 16 ayarında çekilen fotolarda bu işlem uygulanmıyorsa biraz daha iyi sonuç alınabilir en azından netlik açısından.

    Eğer interpolasyon yaparak 20 Megapiksel yaptılarsa rakamlara oynamak adına cihaza resmen kötülük yapmışlar.




  • Samsungun 20 MP sensörü sitede yok.İşte sorunda burda.Hem 20 MP'lik olupta F/1.8 olan başka bir cihazda görmedim.Genelde bu diyaframdakiler 12 MP , 13 MP hadi bilemedin G4 gibi 16 MP oluyor.Kimsemi cihazı parçalayıp bakmamış arkadaş.İşin tuhaf tarafi Samsungun 16 MP kamera sensörü F/2.0 diyaframa sahip.Bunlar ya gerçekten özel bir çalışma yürüttü yada 13 MP'lik sensörü 20 MP yaptılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZTE Axon 7 -- 18 Ekim 2016; 12:38:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar. Ben telefonu altın rengini sevmediğim için henüz almıyorum. Ancak telefonu satın alan varsa özellikle burada oyun performansı ve batarya dayanıklılığını bilzerle paylaşsın lüfen.
  • Mx4 ümün vefatı sebebiyle anlık bir kararla axon 7 almış bulunmaktayım. Mx4 ten sonra ilaç gibi geldi diyebilirim. Batarya konusunda. Ses de mükemmel. Kameranın video çekimi 1080p 60fps, 4k 30 fps h264 ve 4k 30fps h265 modlarında ois devre dışı kalıyor. Kamera otomatik modda iken gündüz iyi gece pek iyi değil. Manuel modu halen kurcalıyorum net bişey söylemem mümkün değil. Şimdilik memnunum. Ekran süresini gösteren ayarı bulamadım :)
    ★ ZTE Axon 7 Kullanıcıları DH Ana Konu ★

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: szr1907

    Mx4 ümün vefatı sebebiyle anlık bir kararla axon 7 almış bulunmaktayım. Mx4 ten sonra ilaç gibi geldi diyebilirim. Batarya konusunda. Ses de mükemmel. Kameranın video çekimi 1080p 60fps, 4k 30 fps h264 ve 4k 30fps h265 modlarında ois devre dışı kalıyor. Kamera otomatik modda iken gündüz iyi gece pek iyi değil. Manuel modu halen kurcalıyorum net bişey söylemem mümkün değil. Şimdilik memnunum. Ekran süresini gösteren ayarı bulamadım :)
    ★ ZTE Axon 7 Kullanıcıları DH Ana Konu ★

    Türkiyeden mi aldın kardeş? Bi inceleme yaparsan bir sürü merak eden arkadaş var bizim gibi.




  • Evet media marketten aldım. İnceleme işini profesyonel arkadaşlar yaparsa daha iyi olur. Benim anlatımım çok amatör kalır. Zaten çekecek kamera da yok. ben kullandıkça artısını eksiğini yazarım. Parmak izi güzel çalışıyor. Telefon ağırlığını hissetirmiyor. Yanlız kulaklık ses mevzusunda şöyle bir durum var dolby atmos açıkken yanında gelen kulaklık ve xiaomi piston 2 kulaklıklarla yaptığım denemeler sonucu Mx4 bildiğin dövdü axon 7 yi. Dolby atmos u biraz kurcalamak gerek. Telefonun hoparlörden dışa verdiği ses harika. Yanında gelen kulaklık birebir iPhone kulaklığı. Ve kullanışlı değil. Kutu içinden kulaklık,quick şarj 3.0 şarj cihazı, şeffaf silikon kılıf, sim iğnesi, type c den mini USB çevirici çıkıyor.

    Edit :
    Pil seviyesi %15 e düştüğünde otomatik olarak ultra güç tasarruf moduna alıyor. Siyah beyaz herşey.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szr1907 -- 18 Ekim 2016; 16:42:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • szr1907 S kullanıcısına yanıt
    Bende mx4 ten buna geçmeyi düşünüyorum.
    Gece çekimleri mx4 ten kötü mü iyi mi? .
    Zil sesi seviyesi herhalde mx4 ten yüksektir .
    Şarj hissedilir derecede mx4 ten iyi diyorsun öyle mi,
    Bunda ekran süresini 3.parti yazılımlarla görebiliyorsunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • talsuv61 T kullanıcısına yanıt
    Gece çekimleri Mx4 ten iyi. Hoparlör sesi muazzam. Batarya bariz çok çok daha iyi 24 saattir kullanıyorum şu an şarjı %13 . Kamera çekim ekranında istediğin nesneye dokunarak odakladıktan sonra odak halkasının yanında ışık seviyesini ayaralayabileceğin bir çizgi çıkıyor bu çok işe yarıyor
    ★ ZTE Axon 7 Kullanıcıları DH Ana Konu ★

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • szr1907 S kullanıcısına yanıt
    Demek bu yüzden youtubedeki Axon 7 videoları sarsıntılı olabiliyor.Peki bu OİS'in devre dışı kalması saçma değilmi? Neden böyle oluyor?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son Perde S kullanıcısına yanıt
    Yani o modları seçince otomatik olarak devre dışı kalıyor. Diğer kayıt seçeneklerinde ois devrede oluyor. Sanki yazılımla bunun önüne geçilebilir gibi geliyor bana. Tabi bu benim fikrim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • szr1907 S kullanıcısına yanıt
    Yukarıda bir arkadaş Mediamarkt larda 100 tl indirim teklif ediyorlar dedi. Sanada ettilermi arkadaşım sen kaça aldın?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Son Perde

    Demek bu yüzden youtubedeki Axon 7 videoları sarsıntılı olabiliyor.Peki bu OİS'in devre dışı kalması saçma değilmi? Neden böyle oluyor?

    Bence de öyle.Demekki cihazin varsayilan video çekimleri ayarları bahsedilen çözünürlük ve karelerde.(En azından öyle olduğunu ümit ediyorum).Böyle olunca da tireme yapıyor.Kullanan arkadaşlar bu konuya bakıp bilgi verirlerse konu netleşir.Tabi başka muadil cihazlarda da durum böyle mi acaba.Yani onlarda da mesela 1080 p 60 kare çekimde ois devre dışı mı kalıyor.Öyle değilse eğer bu da bir eksiklik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.