İlk önce üslubunu düzeltmelisin,konuştuğun kişi karşında olmadığı ve hakkında hiçbirşey bilmediğin için "konuşmak" kolay geliyor sanırımDelikanlılık,kıvırma konularına girmeyeceğim ve seninde devam etmemeni tavsiye ederim
Neyse,şöyle mantıklı bir şekilde düşünecek olursan olayın nvidia ile ilgili olmayabileceğini anlarsınZotac Nvidia dan aldığı gpu ları bir şekilde çöpe atmadan değerlendirmeye çalışıyor,yani durum Nvidia nın "hah bak yeni ekran kartı bu al sat!" olayı değil
uslubumda hiç bir sorun yok. ayrıca direk kimseye laf atmadım bi genelleme var ve söylediğim çeşit çok insan dolaşıyor bu forumda. yarası olan gocunur üstüne aldıysan sen beni ilgilendirmez. ayrıca zotacın elindeki gpumu yoksa nvidianın gpusumu bunu sende bende bilemeyiz. zotacın stok kayıtlarını sen tutuyorsan o başka tabi. sonuçta kartın üstündeki ninemden kalma nvidia gpusu beni burası ilgilendiriyor. zotac mı çıkartmış axlemi biostarmı burası önemli değil. işinize nasıl geliyorsa o tarafa çekmeyin ltf
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme