Şimdi Ara

Zor durumdayim fikirleriniz lazim :)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar bunun gibi bir suru konu var okudum ancak faydali bulamadim o yuzdne konu aciyorum. 13unde kiz arkadasimin dogum gunu var ben aksarayda kiz arkadasim adanada yasiyor. Ne yapabilirim nasil bisey hazirlayabilirim bilmiyorum bana oneride bulunun yardiminiza ihtiyacim var hic anlamam boyle islerden.
    Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kesinlikle kendi emeğinle hazırlayacağın birşey olursa kız arkadaşının hoşuna gider. Google'dan aratırsan zaten donanım haber konuları çıkıyor.

• eğer gitar çalıyorsan kendi yazdığın şarkıyı gitar çalıp söyle buna çok mutlu olur :)
  • Gitar calamiyorum ne yazik ki. Evine bir buket cicek yollayacagim ama onun haricinde ben baska ne yapabilirim onu hic bilmiyorum ben ne yapacagim zaman daraliyor :(

• 5-6 tane 4 kağıdını ufak ufak parçalara böl ve hepsinin üstüne aşk sözleri yaz,seni seviyorum,gülüşün her şeyden güzel vs gibi.Şimdi bu kağıtları nereye koyacağın konusu sana bağlı.Misal şöyle ilginç bi şey olabilir.Kız bonibonu çok seviyodur,sen 2 3 tane bonibon kutusu alıp içini boşaltıp bu kağıtları eklersin,kız açınca şaşırır vs. ya da kalpli bir kutuya falan koyarsın,senin bileceğin iş tabi.Ama güzel kes kağıtları,benim gibi parçalama.
  • Hocam Adana'ya git beraber bi gün geçirin bundan iyisi şamda kayısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moishe

Hocam Adana'ya git beraber bi gün geçirin bundan iyisi şamda kayısı.

+1

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moishe

Hocam Adana'ya git beraber bi gün geçirin bundan iyisi şamda kayısı.

Hocam zaten muhtemelen araba kiralayip yanina gidecegim ama pazar gunu gidebilirim izin gunum o zaman. Uzaktan boyle cirpinmayla olmuyor :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.