Şimdi Ara

Zombie-Yaratık Oyunlarından KORKMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
142
Cevap
0
Favori
7.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Değerli donanımhaber üyeleri , merhaba . Bildiğiniz üzere piyasada bir çok zombi ve ucube yaratıklı oyunlar mevcut (Resident Evil-Silent Hill-Fear ve niceleri). Hepsi birbirinden güzel oyunlar ama şöyle bir problemim var.

Yaratık ve Zombie içerikli oyunlardan korkuyorum. Sürekli tetikte oynuyorum , buda beni hiç eğlendirmiyor.Hep diken üstündeyim..Şimdi ne çıkacak diye O yüzden oyundan zevk almak yerine oy
    unlardan korkuyorum. Normalde zombie filmleri izlerim ama o kadar :D Başka çeşit korku filmi de izleyemiyorum.

Oyunlardan neden bu kadar çok ürperdiğimi bilmiyorum. Şuan elimde Resistance 1 var , bu oyunda bile diken üstündeyim . Red Dead Redemtion UnDead Nightmare alacağım fakat aldığımda oynayamamaktan korkuyorum.

Siz değerli PS3 kullanıcıları bana yardım edin , bu engeli nasıl aşabilirim bu tabuyu nasıl yıkarım bilmek istiyorum.Bana biraz tiyo verin

YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM

• Korkmadan zevki cikar mi yav o oyunlarin.. tadi orda zaten. Tirsa tirsa oynamak gibisi yok
  • Resistance 2'de bi kaç bölüm dışında korkunç bişey yoktu 1. oyunda da yoktur heralde.Işıkları aç,tvnin sesini kıs bi sorn olmaz :) Şu sıralar undead nightmare oynuyorum;hiç korkunç bi durum yok ayrıca tavsiye ediyorum oyunu.
  • Teşekkürler.Her halukarda (kısmetse) UnDead Nightmare alacağım. Aslında gece - karanlık bölümlerde - korkuyorum ve birden önüme çıkan şeylerden. Tırsarak oyun oynamak güzel ama bendeki biraz fobi oldu
  • walla daha az önce fear 2 yi kapattım odama geçene kadar sağa sola bakınıyorum paso Alma Wade i görücem mi diye zor attım kendimi odaya zaten sana o hissi verebiliyorsa işte o oyun gerçekten güzeldir sorun sende değil yani
  • Playstation'da korku oyunu bir kere oynadım korktum sonra hiç oynamadım.
  • tek çözüm bilinçaltını boşaltmak ve korkunun üzerine gitmek (ben bu şekilde yendim)

sonuç : hiçbirşeyin olmadığını ve düşündüğün şeyin gerçekte varolmadığını anlıyorsun...

Bu olaylardan sonra Dead Space ve nice korku oyunlarını zifiri karanlıkta ve kulaklıkla son ses oynuyorum ve pymadım zamamnında

o aarrrggghh sesi yok mu oof bitiriyor beni yada bir anda çıkan tıkırtılar dehşet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 30 Ocak 2011; 2:13:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • condemned 2 oynarken altıma ediyordum
  • keşke resident evil oynarken korkabilsem . nerde o günler geçti o günler aslında .
  • Yalniz degilmişim :D
  • hangi konu hakkında ?
  • Marji, benim gibi yap kapa ışıkları tek başına Dead Space oyna güzel oluyor zerre korktuğumda yok hatta ps2 varsa Fatal Frame oyna
  • Öyle çok korkmuyorum RE 5 i zevke oynadım korkacak bişey yok fakat Dead Space baya kasıntı ya aniden fırlayı veriyorlar insanın yüreğine iniyor Dead Space e hastayım animelerini yaladım yuttum oyunlarına bi türlü başlayamıyorum :)
  • keşke bende korkabilsem,benimde korkmama gibi bi durumum var herşey saçma geliyor,bunca zaman izlediğim vahşet ve korku filmlerinden sonra kesmiyor heralde
  • Aynı sorun bende de var malesef. Korku oyunlarını tırsa tırsada olsa oynuyordum eskiden ama şimdi hiç oynayamıyorum.

Tekrar yenicem bu fobiyi. Diski konsola takıp açmaya bakar sadece.
  • yerimden oynayım yeter bana :) Dead space hiç bir etki yapmıyor :) her türlü denedim
  • Gece 3 de Silent Hill (PSone) in hastane bolumunu oynayan adamim :)
    Az oncede Dead Space 2 nin Chapter 3 deydim.

Demek istedigim su.
    Herkes ilk basta korkar.
    Ancak korktum diye birakma.
    Bende Ilk Resident Evil oynayisimi aklima getiriyorum (resident evil 2 idi ve basketbol sahasinda , ilk baslarda silah dukkaninin arka tarafi) zombiden bile tirsiyordum o kadar yani .
    Daha sonra yine de korkuyorsun ama korku senin kontroldunde oluyor.
  • dead space 2 oynuyorum bu aralar.. sürekli tetikte oynuyorum her ne kadar korku oyunlarını çok sevsemde.. o tetikte olma duygusu zaten oyunu daha zevkli yapıyor
  • demek silent hill 1'i falan görsen play station i camdan atardın dostum:)
  • Daha eğlenceli oluyor hatta gece ışıkları da tamamen kapatıp kulaklığı son sese dayayın özellikle dead space 1-2 ve condemned'i öneririm o an hayata dair herşeyi unutuyorsunuz başka bir dünyaya gidiyorsunuz zaten
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.