Şimdi Ara

Ziraat Bankası Bankkart Kredi Kartı [ANA KONU] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: incebellicambardak , incebellicambardak Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 11 Misafir (2 Mobil) - 10 Masaüstü3 Mobil
5 sn
9.563
Cevap
505
Favori
1.238.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 500 TL'ye ulaşan her harcamaya 25 ComboLira, toplamda 100 ComboLira kazanma fırsatı!

    Kampanya şartlarında "Müşterinin başarılı katılımı sağlandıktan sonra 30 gün içerisinde Bankkart Combo'nun Kredi Kartı uygulaması ile yapacağı alışveriş işlemleri kampanya kapsamında değerlendirilecektir. Örneğin; kampanyaya 15 Nisan'da katılan bir müşterinin 15 Mayıs'a kadar yapacağı alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilecektir." diye ibare var. Şimdi dikkatimi çekti.

    Ben 15 Nisana kadar her harcama kabul edilecek sanmıştım.

    Gözünden kaçan arkadaşların dikkatine
  • hoksi kullanıcısına yanıt
    Ne kadar ücret kesiliyor ? Bende böyle bişey yapmak istiyorum yetti ziraat

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuya biraz göz attım da, en iyisi kartı almamak sanırım veya ulaştıysa da kullanmamak lazım gibi. Maximum özelliğini kullanamayacaksak ne anladım ben bu işten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FasTBoY -- 2 Mart 2018; 12:32:38 >
  • Bu haliyle piyasada tutunamaz. Paraf gibi kampanya yapıp pos şartını da istemese müşteri sayısı artar yoksa sadece isim olarak kalır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alprklt

    Ne kadar ücret kesiliyor ? Bende böyle bişey yapmak istiyorum yetti ziraat

    işlem başına 22kr
  • İlginç bir durum oluştu Bankkart Combo'yu iptal ettiğim için daha süresi dolmayan Maximum kartım da iptal oldu.
    Görüştüğüm müşteri hizmetleri görevlisi, yeni kart gelince eskisi ek kart durumunda düştüğünden anakart iptal edilince ek kart da iptal oluyor dedi.
    Bir küçük hatırlatma, eğer elinizdeki Maximum kartı süresi sonuna kadar kullanmak isterseniz gelen yeni kartı kabul edip almayın.
  • mobil bankkart uygulaması güncellenmiş.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bankkart combo daha bomba olamadı

    adında da hayır yok neymiş combo
    ulen başka orijinal bir ad da bulamamışlar

    kampanya yok reklam yok zombi gibi aramıza girecekler galiba

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ayrıca bir husus daha var Ziraat Bankası kart kullanıcılarının büyük bir kısmı emekli çoğu düzgün bankamatik kullanmayı dahi bilmiyor.
    Durum böyle olunca iki kartın bir arada olması da dezavantajlı, şöyle ki kredi kartı ile bir yerden alış veriş yapacak olan biri kasada kredi kartından alınacak diye uyarmaz ve ya kasadaki kişi sormaz ise hesaptan nakit çekilme olasılığı da var (Tabi hesapta yeterli para varsa).

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kartımda 60 tl combo lira var 12 mart kullanmam için son gün hangi mağazada yada akaryakıt istasyonunda kullabilirim nereye gittiysem anlaşmamız yok diyor.Kullanan barsa lütfen yardım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu açana veya burada bilenlere soruyorum, şimdi babam emekli biz istemeden bu kart bize geldi, ve ben aktif etmedim hem kredi kartını hem de maaş kartını kullanıyorduk buraya kadar güzel şimdi artık ne olacak onu merak ediyorum, Ziraat Kredi Kartı kullanımından dolayı her yıl cüzzi bir artışla bu sene 23,75 tl kredi kartı aidatı alıyordu ve bu sene de aldı ama maaş kartından emekli olduğu için hiç para almıyordu ama biz şimdi bu combo (ismine de sövüyorum ya kombo yapamamışlar neyse) 'yu biz kullanmaya başlasak ve iki kartı bu kartla kullansak yarın öbür gün ya da seneye bizden hem kredi kartı hem de maaş kartı altında 23.75 tl değil de 43 tl 100 tl almaya kalkarlar mı ben onu merak ediyorum bu bize yine bankaların bir oyuna kalkıştığını mı gösteriyor ne demek bu bunun hakkında bilgisi olan varsa ve yanıtlarsa sevinirim.. Eskisi gibi devam edecekse memnun olurum iyi bir hizmet ama hizmet adı altında ek para çıkarsa babamı o bankadan alır başka bankayla anlaşmasını da bilirim.. Özellikle Ziraat 'ı diğer bankalardan daha işlem ücretleri kredi çekerken daha düşük faiz alıyor diye seçiyordum..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkvenue

    Kartımda 60 tl combo lira var 12 mart kullanmam için son gün hangi mağazada yada akaryakıt istasyonunda kullabilirim nereye gittiysem anlaşmamız yok diyor.Kullanan barsa lütfen yardım

    Normal ziraat 'in kartları yani combo olmadan önce ben puanlarımı carrefoursa 'da a101 'de bim 'de harcama yapabiliyordum bunun dışında nerede geçerli bilmiyorum..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cihanabana

    Online alışveriş sitelerine bakıyorum bu kartla ilgili taksit olanağı hala yok. Kötü oldu bence. Maximum kartın avantajı daha fazlaydı.

    Demek ki ondan olduu bana daa geçen gün a101 'den combo kart geldi ama kartı hiç takmadım ve aktif etmedim ev de öyle duruyor bende maksimum ziraat var a101 e gittim 100 tl lik bir malı 8 taksitle almak istiyorum dedim kampanyası vardı çalışan giriyor 8 taksit yok 6 taksit giriyor yok 7 denedi yok dedim kartta mı sorun var yok sorun bizde galiba dedi sonra biraz bekledim kenarda başka müşteriler falan sakinleşti ortalık gene denedi 6 taksit gene yok 5 deneyim dedi ve oldu.. 8 e alacağım şeyi 5 'e aldım.. Demek ki taksit olayını kaldırma durumları var ki bu sorunları yaşamaya başladık.. Laaa ne işler çeviriyor bu ziraat..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • x2yk X kullanıcısına yanıt
    Ziraat bankasında hesap ucretleri müşteri bazında alınır. Yani bankada bir hesabın da olsa bin hesabın da olsa tek ücret alınır.


    Ayrıca hesaplardaki bakiye toplamının 3 aylık ortalaması 800₺'nin uzerinde seyrediyorsa hesap ücreti alınmaz. Bunun için maaş vs. müşterisi olmana gerek yok herkes için geçerli.


    Kredi kartında ikinci gelen kart ile işlem yapılmazsa pasif durumda kalır, o kart için ayrıca ücret yansıtılmaz.

    Taksitleri yasaklayan kim? Devlet. Ziraat Bankası kimin? Devletin. Taksitleri kısmaya çalışmasının amacı bu olabilir mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 8 Mart 2018; 9:19:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • avantis A kullanıcısına yanıt
    Fatura ödemelerini kredi kartıyla yapınca ziraat vergi+işlem ücreti vb masraf kesmiyor mu zaten? Bu durumda kesilen masrafı puan olarak geri almış olmak çok da mantıklı görünmüyor. Siz de durum farklı mıyd?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • x2yk X kullanıcısına yanıt
    Sanırım o Maximum kart ile anlaşmaya bağlı, diğer online alış veriş sitelerinde de Maximum karta en fazla 5 taksit yapıyorlar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cmldrs kullanıcısına yanıt
    Haklısınız. Daha önce Maximum karta 6'dan fazla taksit yapan yere denk gelmedim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşın babası maaşını çekmeye gitmiş eksik olduğunu görünce gitmiş sormuş. Meğerse yaptığı alışverişlerde combo kart olduğu için kasiyerler kredi kartından değil de hesaptan çekmişler. Yaşlılar için sıkıntı olacak gibi...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ziraat bankası 23,75 tl kart ücretini geçirmiş bana sormadan combo kartı kuryeye vermiş ücrete itiraz ettigimdede sözleşmede yazıyor ama diyo bende kartın kapanacağı sözleşmede yazmıyordu ama kapttınız dedim ses yok kullamayacağım teslim almayacağım iniatla maxsimum kartı kullanmaya devam etcem bunlar emekli kandırmaya alışık oldukları için böle bi oldu bitti ile işi bitirdiler çöp kartlarıda çöp bankalarıda.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ipli jeton kullanıcısına yanıt
    Bazı özel anlaşma ile daha fazla taksit yapan yerler var ama, çoğunlukla 5 taksit.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 20 Mart 2018; 21:29:37 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.