Şimdi Ara

Ziraat Bankası Bankkart Amazon.com.tr 350/50 Kampanyası (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
398
Cevap
19
Favori
31.250
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Uygulamada, kartı seçip devam kısmında kalıyor işlem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Askaparta -- 21 Mayıs 2020; 21:57:2 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • LastFaded kullanıcısına yanıt
    Bankkart kredi kartı sanal kart kullanmaya çalıştım.

• D. B. Cooper kullanıcısına yanıt
    Amazon MH 50tl ve üzerine onay vermiyor dedi. Başkası sorun var düzeltilecektir dedi. Kampanya yapıyorsun şartlarında yazan şey çalışmıyor tuhaf olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sarkat kullanıcısına yanıt
    Bunlarda kaç tane kart var bilemiyorum ama maaş kartı. KK açtırmadım ama kartın üzerinde Bankkart Combo yazıyor, iki taraflı kart. Ramazan kampanyasına katıldı problemsiz.

• Kimsediil kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun ama ödemeyi nasıl yaptınız ? Banka kartı bilgilerini sisteme tanımlıyorsunuz ama ödeme sayfasında onay vermiyor. Siz de benim yaptıklarımı/yapacaklarımı yapmışsınız ama olmuş söylediğiniz gibi. Ben de vadesize para aktarıp, banka kartı ile hediye çeki almak istedim ama onay vermiyor.

• Arkadaşlar ödemeyi mobil uygulamada sorunsuz olarak yaptı. Öncesinde masaüstünde denemiştim yine olmamıştı. Mobil uygulamada kart bilgilerine fatura adresi ekledim ve mobilde al dedim oldu. Fatura adresi eklediğim için midir yoksa mobil uygulamada olduğu için midir bilemiyorum ama hediye kartını alabildim. Umarım 50 tl gelir.

• GOXIN G kullanıcısına yanıt
    Yok ben 50 tl ve üzeri yapmıştım aslında 250 kadar karşılıyorsu sonrasını karşılamıyordu şimdi daha kötü olmuş o zaman üzüldüm , geçmiş olsun hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Kimsediil

Kendimi sizin için feda ettim resmen beyler:)))

Ziraat vadesiz hesaba 350tl attım. Bankkart mobilden bu kampanyaya katıldım. Amazon’da alacak birşey bulamadım hediye kartı aldım 350tl lik. Mail olarak gelen hediye kartını tekrar hesabıma sıkıntısız birşekilde yükledim. 10yıl bekleyebiliyormuş. Blackfridayde felan kullanırız:)

Sorun şurda ki bankkarttaki 350/50 cippara sayaç işlemedi ama genelde geç işlediği için 24saat bekleyelim görelim bakalım:))

edit: işlem başarılı beyler
    edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kimsediil -- 29 Mayıs 2020; 19:17:44 >
  • şimdi bankkartın banka kartıyla oluyor mu olmuyor mu anlamadım. oluyorsa hemen bi şeyler alacağım.
  • taksit yapsa iyiydi de.. Tek çekim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon çok az cok çok az su işlerle uğraşsa açık ara kopar gider

• quote:

Orijinalden alıntı: Kimsediil

edit

Alıntıları Göster
    Eyvallah. 👍

• Dün Amazon'dan 500 tl hediye çeki aldım, 350/50 ve 500/25 kampanyalarında sayaç işledi.

• ROLLING STONES kullanıcısına yanıt
    hocam 350/50 hediye kodu tamam da
    500/25 i nasıl ve nereden yapacağız
  • Yok abi 3 defa denedim olmadı. Ödemeniz Reddedildi diyor hep. Bankkart maaş kartı olmuyor bende. Bankkart ayarlarından bütün işlem kısıtlamalarını kaldırdım yinede olmadı.

• hoksi kullanıcısına yanıt
    Arada bi kupon filan verse tadından yenmez
  • Opera mobil tarayıcıdan işlemi sorunsuz yaptım. Takside de böldüm.

• İki karttan 500 ve 350 TL yükleme yapıp alışveriş yaptım. Bakalım sayaç daha işlemedi. Bilgilendirme yapacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

İki karttan 500 ve 350 TL yükleme yapıp alışveriş yaptım. Bakalım sayaç daha işlemedi. Bilgilendirme yapacağım.
    Yukarıda bilgilendirme var; ikiside olumlu.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.