Şimdi Ara

Zidoo Z9X,Z10 Pro Z1000 Pro 4K UHD Media Player Kullanıcıları (Realtek 1619DR Chipsetli) (305. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.093
Cevap
66
Favori
219.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 301302303304305
Sayfaya Git
Git
Giriş

dosyada hem hdr hem dv vardır yoksa z9x'i neden çıkarsın zidoo 

@nc39 nickli arkadaşın mesajına güvenerek 4k remux kayıpsız

Mission Impossible - The Final Reckoning 2025 IMAX 2160p UHD Blu-ray Remux HEVC DV HDR10+ TrueHD 7.1 Atmos-HDT(74.4GB) dosyayı indirdim

Film sürümünde göründüğü gibi hem DV Hem de HDR10 ifadesi var

Benim cihazım X9S , yani eski olan ve dvlerde sıkıntı çıkaran Z9S modeli değil ama filmi cihaza taktığımda direkt hdr algılayıp cayır cayır oynattı hiçbir sıkıntı çıkmadı , hem projeksiyonumda hemde büyük led tv de hiçbir sıkıntı olmadı hem oynatmaya hem de görüntüye dair bir sıkıntı çıkmadı

Ben sinema sistemli avr ile kullanıyorum ne avr de ne projeksiyonda nede tv de Dolby Vision yok

Demekki sadece dv yazılanları oynatmıyor ama dv ve hdr ibareli her ikisninde kullandığı sürümlerde problem olmuyor

Bilgilendirmek istedim , boşa gitseydi zaten 1 gün açık bırakıp download yaptığım 75 gb lik dosyanın boşa gitmesine üzülürdüm ama sıkıntı çıkmadı

Yorumlarınız için tekrar teşekkürler iyi forumlar dilerim  

• Aklıma düşürdün şimdi ilk bölümü çok iyi yerde bitmişti filmin düşmüş demek ki 

3 gün önce düştü hocam daha yeni bluray versiyonu, özellikle bekledim , ben de daha tamamen izlemedim test yaptım sadece ilk part gayet iyiydi yarın bir gün izleriz bakalım  

transmission ile mi indiriyorsunuz?

Sony KD65X8505 4K TV Dune HD DUO Blu-Ray/HD-DVD/DVD/Divx Oynatıcı... Digiturk Sagemcom 6101 Full Paket, D-Smart HD Full Paket... Synology DS2413 NAS Server, 12x3 Tb WD Red Raid5... Nikon D4S, Nikon 14-24mm f/2.8G, Nikon 24-70mm f/2.8G, Nikon 70-200mm f/2.8G...
  • @pharmacist Düz utorrent kullanıyorum hocam

• Arkadaşlar hangi teknoloji editörüne sorsam "Sony Türkiye'ye dönmez" diyor, benim normal TV yayınıyla işim yok, Zidoo'yu TCL'le kullanan var mı aranızda? 1080'den 4K yükseltme işini Zidoo'yu bıraktığınız zaman TCL'de aldığınız görüntü iyi mi?

Şunun için soruyorum; Amazon, N11, Hepsiburada vb... gibi sitelerdeki TCL kullananların yorumlarına baktığım zaman 4K altı çözünürlükten ciddi şikayetler var ve demek ki bu işi Sony kadar iyi yapamıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Sony 55xf9005 TV, Pioneer VSX-1131 AVR, Philips Hue HDMI Sync Box, Philips Hue Lightstrip Gradient, Polk Audio CSi A6, Heco Victa Prime 702, Polk Audio DSW PRO 550wi, Audio PRO Stage 22, HyperX Revolver S, Xiaomi Mi Box, Zidoo Z9X, Xbox Series X, Playstation 5, Asus RT-AX82U Gaming Router, Thrustmaster T598 Direct Axial Drive Direksiyon Seti
    Music Setup: Rotel RA-12, Monitor Audio Bronze 2, Pro-Ject 1Xpression III Comfort, Zidoo Z9X, Topping D50S
    PC: MAG X870 Motherboard, AMD Ryzen 9 7950X3D, RTX 4070 Ti Super, 64GB Ram
    Apple Mac Mini: M4 Pro, 24GB Ram
    Dell S3422DWG Ultrawide Monitör, Philips Hue Play gradient lightstrip, EverSolo H2 ES9038Q2M DAC, Kanto YU4 Active Speaker, Definitive Technology Descend DN8 Subwoofer, Havit Gamenote GK50 Pro Microphone, APC BGM2200B-GR Gaming Ups
  • LG Oled C3 - Denon x2800h - Apple TV 4K

Bu cihazlarla QNAP Nas cihazımdaki filmeri Plex - Infuse ile izliyorum.

Daha yüksek ses - görüntü kalitesi için Zidoo medya oynatıcılarından hangi modeli alabilirim kararsızım.

Şuanda Z30 Pro ve Z3000 Pro modellerini Dubai'den alabiliyorum.

Fiyattan bağımsız olarak hangi ürünü tavsiye edersiniz? Bu modellerden başka medya oynatıcı tavsiyesine de açığım.

• Diğer alternatif Dune HD Solo 8k. Bu modelle kıyas yapmak doğru mu? Smart özelliklerle işim yok, zaten Nvidia Shield ve AppleTV var. Sadece en iyi görüntü ve ses kalitesini arıyorum. Kendi Nas cihazımdan başka bir yerden stream ihtiyacım yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

aynı chipset aynı cihaz z30 pro ile mukayese edilebilir

ama daha iyi güç kaynağı ve trafosu var ayrıca kendine has Dune Media Center arayüzü var şu anda media player dünyasının en iyi menülü oynatımına sahip oynatıcısıdır

z30 pro mu dune hd solo 8k mı dersen Dune hd solo 8k

dune hd solo 8k mı z3000 pro mu dersen z3000 pro

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.