Şimdi Ara

Zidoo Z9X,Z10 Pro Z1000 Pro 4K UHD Media Player Kullanıcıları (Realtek 1619DR Chipsetli) (304. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.093
Cevap
66
Favori
219.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 301302303304305
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynı versiyonu indirdim ama daha düşük sürüm hatası veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

hangi sürüm?

zidoo geliştiricisi g'den g olmayana geçerken sorun yaşamamak için geliştirici modunda yapılmasını öneriyor sonrasında da factory reset tabii ki

Adım 1 Sistem Yükseltme arayüzüne gidin.

Uzaktan kumandayı Fare Moduna getirin, oynatıcı modelini seçin ve Geliştirici Modunu etkinleştirmek için 5-7 kez OK tuşuna basın.

Adım 2 Yerel Güncelleme'yi seçin ve "G" olmayan yazılımı yükleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 6 Temmuz 2025; 20:50:13 >

Sony KD65X8505 4K TV Dune HD DUO Blu-Ray/HD-DVD/DVD/Divx Oynatıcı... Digiturk Sagemcom 6101 Full Paket, D-Smart HD Full Paket... Synology DS2413 NAS Server, 12x3 Tb WD Red Raid5... Nikon D4S, Nikon 14-24mm f/2.8G, Nikon 24-70mm f/2.8G, Nikon 70-200mm f/2.8G...
  • pharmacist kullanıcısına yanıt
    Google Play olan sürüm oluyorsa G sürümü, ben online guncelleme almistim gecen ay.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bir sorum olacak;

Atmos destekli avr, Dolby vision özellikli tv kullanan biri için 4k pro mu, 8k versiyonu mu tercih edilmeli?

Veya tüm bu sorulardan bağımsız 4k pro mu 8k mı?

Sizce neden?

• Atmos ve Dolby Vision desteğinin çözünürlükle alakası yok(tercih açısından) her ikisinde de var çünkü bu destek, siz TV nizin 8K desteği var mı ona bakacaksınız, ya da almışken en yenisini alayım deyip 8K alacaksınız, benim gibi...

Sony KD65X8505 4K TV Dune HD DUO Blu-Ray/HD-DVD/DVD/Divx Oynatıcı... Digiturk Sagemcom 6101 Full Paket, D-Smart HD Full Paket... Synology DS2413 NAS Server, 12x3 Tb WD Red Raid5... Nikon D4S, Nikon 14-24mm f/2.8G, Nikon 24-70mm f/2.8G, Nikon 70-200mm f/2.8G...
  • pharmacist kullanıcısına yanıt

TV 8k değil... Zidoo 8k versiyonunun Realtek işlemci olmaması nedeniyle acaba sorusu vardı. O nedenle hangisi tercih olmalı sorusunun cevabını arıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bende aynı şeyi soracaktım. Z30 PRO kullanıyorum, altyazıları gayet güzel buluyor ama indir deyince download failed hatası veriyor.

Güncelleme kontrolü yaptım, beta versiyon bile yok henüz.

Bilgisi yada çözümü olan var mı ??

LG OLED55GX6LA, BENQ W2700 4K PROJEKTÖR, LOGITECH HARMONY ONE REMOTE, DENON AVR-X2500H, LG BD390 BLU-RAY PLAYER, ZIDOO Z10 Media PLAYER, TOSHIBA HD-A35 HD-DVD PLAYER, BLACKVIEW BV7000 Pro, LENOVO YOGA 3 PRO, MSI AIO AE2420 3D, SEDONA 721, SUBARU XV BUZ GRİ 2014 ELEGANCE, INNOCENCE IS NO EXCUSE... VAROLAN HERŞEY EVRENİN DENGESİNE HİZMET EDER...
  • herkese merhaba zidoo x9s cihazına sahibim x9s konusu bayağıdır ölü olduğu için bilen arkadaşlardan fikir almak istedim

Dolby vision x9slerde yok , zaten projeksiyonumda ve televizyonumda hdr var sadece ama son çıkan 4k filmlerin çoğu Dolby Vision yani dv ifadesi var ama merak ettiğim şey şu mesela

Mission.Impossible.The.Final.Reckoning.2025.UHD.2160p.BluRay.UNTOUCHED.HDR10.DV.HEVC-FHC.mkv

bu ifadede hemhdr 10 yazıyor hemde dv şimdi ben bunu indirsem benim zidoo dv yi oynatmayıp hdr desteğini ele alıp yağ gibi akacak şekilde oynatacak mı ? Yoksa dv içinde olduğu için sorun mu çıkaracak ?

Şey gibi olmuyo sanırım bu asıl öğrenmek isteidğim bu aslında mesela dts hd master audioda 7.1 ses vardır destekleyen amfide dts hd oynatır yoksa içinde 5.1 core düz dts ses barındırır mesela desteklemeyende ise düz dts olarak sesi alır ve dinletir bunun gibi birşey mi yoksa direkt dv yazanlar işlevsiz hal mi görüyor ?

hadi diyelim oynatıcı destekledi (başka bir oynatıcı aldık varsayalım ) bu sefer projeksiyon ve tv de dolby vision yok ,ama dv ibareli filmler çok var hdr den ziyade eğer dv işi bozuyorsa bu 4k linkler direkt dv odaklı teknolojiler için mi tam anlamadım bu konuyu

• Darkdexterness kullanıcısına yanıt
    Zidoo HDR olarak oynatacak dolayısıyla Projeksiyon da HDR olarak gösterecek. Yani sizin için bir sıkıntı olmadan rahatlıkla izleyebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

En iyi görüntü dolby visionda olduğu için linkler artık Dv olma eğiliminde sadece dolby vision olanları x9ste izleyemezsiniz dolby vision vs10 motorlu bir modele bakacaksınız z9x z9x pro z9x 8k gibi

Anladığım kadarıyla sadece dv yazanları indirmeyip dv ve hdr ibareli olanlarda sıkıntı yaşamıyorum anladığım kadarıyla tamamdır

Yorumunuz ve ilginiz için teşekkür ederim  

o konudan emin değilim x9s her iki video içinden hdr olanı seçer mi yoksa takılır mı bilmiyorum deneyin ama dv olanları oynatmayacağı kesin

Orijinalden alıntı: Darkdexterness

@sadays @nc39

Anladığım kadarıyla sadece dv yazanları indirmeyip dv ve hdr ibareli olanlarda sıkıntı yaşamıyorum anladığım kadarıyla tamamdır

Yorumunuz ve ilginiz için teşekkür ederim  

İndirdiğiniz film DV olsa bile Z9s HDR oynatıyor, bu Z9S in yaptığı bişey mi yoksa Film dosyasının özelliği mi bilmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 301302303304305
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.