Şimdi Ara

Zidoo Z9X,Z10 Pro Z1000 Pro 4K UHD Media Player Kullanıcıları (Realtek 1619DR Chipsetli) (302. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.073
Cevap
66
Favori
210.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 300301302303304
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Z9X 8K modelinde cift alt yazi sorunsuz izlenebiliyor. Birini farkli renkli de ayarlayinca akici sekilde izlenebilir. Aşağıdaki resimde kendim deneyip videodan ekran görüntüsü aldim.

Zidoo Z9X,Z10 Pro Z1000 Pro 4K UHD Media Player Kullanıcıları (Realtek 1619DR Chipsetli)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtue28 -- 29 Nisan 2025; 20:54:17 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • virtue28 kullanıcısına yanıt

2 dilde altyazı indirilip, izlenebiliyormu. Yoksa biri dahili altyazımı olmak zorunda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bitsede gitsek mi B kullanıcısına yanıt
    Sanirim biri dahiliydi ama ikinci alt yazi bari aciliyor, orada da yukleme yeri, ayar yeri var. Harici ikisini denemem lazim. Onu denemedim acikcasi. Dahili uzerine harici eklendi ama. Farkli bilgim olursa paylasirim ancak haftaya kadar cihazdan uzak olacagim.

• Biri dahili, biri harici olacak. İlkini dahili seçtiğinizde ikinci altyazıyı sadece harici olanları gösteriyor zaten.

Altyazı senkronizasyonu için de güzel oluyor bu durum.

• Z9X 8K bugün elime ulaştı görüntü kalitesi olarak PF1500G de çok matah bi fark göremedim ama 75C755'te fark oldukça bariz belli ediyor kendini.

Zidoo Z9X,Z10 Pro Z1000 Pro 4K UHD Media Player Kullanıcıları (Realtek 1619DR Chipsetli)

• sasuta kullanıcısına yanıt
    İyi günlerde kullanın kardesim. Çift altyazi deneme şansınız varmi acaba. Her iki altyazida online olarak seçip indirebiliyormuyuz . Teşekkürler

• ozcan69 O kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Unutmazsam eve geçtiğim zaman denerim. Yukarıda bir arkadaş izlenebildiğini paylaşmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasuta -- 30 Nisan 2025; 19:3:10 >
  • sasuta kullanıcısına yanıt
    Birde siz denerseniz cok makbule geçer. Çift altyazida aynı anda online olarak ugrasmadan indirebiliyormu. Teşekkürler

Hocam ben normalde de şimdiye kadar hiç zidoo ile altyazı indirmedim filmleri nasa eklerken altyazıyı bulur denerim senkron problemi varsa gecikmesini ayarlar öyle arşivlerim. Gece vardiyasına geçtiğim için bu hafta isteğinizi yerine getirmeye söz veremem.

• İyi günler Arkadaşlar.

TCL 75C855 aldım, almaz olaydım...

10 yıllık Sony ile Dolby Vision Dahil tüm HDR formatlarını sorunsuz izleyebiliyordum Hem Zidoo Z9S ile hem de Z30 Pro ile, DV olanları HDR10 olarak gösteriyordu. Sonra 15 gün kadar Oğluma aldığım Samsung 65S90D ile de aynı Zidoo ayarlarıyla sorunsuz izledim.

Dün akşam kurulum için arandığımda çok heyecanlandım, daha büyük ve her platformda yere göğe sığdırılamayan hatta LG G4 ile kıyaslanan miniled bir TV alıyordum sonuçta.

TCL kurulumunu yaptıktan sonra Zidoo tarafında ayarlar otomatik olarak değişmiş(HDMI CEC'den dolayı mı olur bilmiyorum) 4 DV seçeneği gelmiş, çözünürlüklerin karşısında bile DV ibaresi çıkmış.

HDR10 ve HDR10+ filmlerde ekranda HDR olduğunu gösteren kutucuk çıkıyor ama gel gelelim görüntü çamur gibi, SDR. TCL menüden baktığımda benim ayarladığım Sinema mod aktif ve parlaklık ve kontrast değerleri aynı hiç değişmemiş...

Dolby Vision filmlerde bişeyleri seçiyor ama her defasında farklı, hatta aynı filmde bile bir açtığınızda karanlık mod gibi bişey seçili iken az sonra açtığınızda aynı filmi aşırı parlak iQ lu bir mod olabiliyor, local diming kapatmama rağmen bir bakıyorsunuz kapalı, bir bakıyorsunuz maximum ayarlı.

Yani sizin anlayacağınız bir film izleyeceğim zaman yeniden ayar yapmam gerekiyor, HDR10 filmlerde ayar bile yapsanız HDR olmuyor zaten.

Bu konuda deneyimi olan arkadaşlar yaptıkları ayarları paylaşırsa sevinirim...

• Arkadaşlar Görüntü ayarlarında Akıllı ayarlar açıkmış, onu kapatmam gerekiyormuş kapattım🙏🙏🙏

• pharmacist kullanıcısına yanıt

Kapattınız veeeeeee..

E Hani sonuç, merak ettik TV niz çok güzel özellikle z30 pro için değerlendirmenizi bekleriz. Zira benimki de yoldaZidoo Z9X,Z10 Pro Z1000 Pro 4K UHD Media Player Kullanıcıları (Realtek 1619DR Chipsetli) 

• Kapattım daha da işim olmaz cam gibi görüntü ile bu kadar filmi izleyip bitirip geri foruma yazmam 6 ayı bulur beni beklemeyin diyor😂😂😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aynı cihaz değil tabii ama ben de 65T7BG modelini aldım ve ziyadesiyle memnunum. Avr ile çok uyumlu çalışıyor ve zidoo ile sonuçları da merak ediyorum. Yalnız ben hala düzgün bir torrent sitesi konusunda sorun yaşıyorum. Adam akıllı sitelerde de üyelik var ve davet bulmak ayrı sıkıntı...

• Thai-Fun kullanıcısına yanıt

Şöyle...

Sony kd-65x82j ile izlerken DV ve HDR10+ olan filmleri de HDR dönüştürüp gösteriyordu.

Samsung 65s90d de de DV olanları HDR10 çeviriyordu.

Her iki TV de de HDR menüsü açılıyor ve fazlaca müdahale edemiyordunuz. Özellikle S90D de renkler hem soft hem de akıcı bir görüntü vardı, hiç bişeyle uğraşmıyordum.

TCL de baştan zaten imkanı yok kullanamam dedim, her film açtığımda farklı bir ayar yapmam gerekiyordu. Akıllı Görüntüyü kapadıktan sonra DV Filmlerde saçmalıyor, görüntü modunu kafasına göre bazen Dark seçiyor, çok karanlık oluyor.

HDR10 ve HDR10+ mevcut seçtiğim görüntü modunda gösteriyor. Bazı filmlerde o filme özgü ayar çıkıyor, yeni her filmde mutlaka ayar yapmam gerekiyor...

Genel anlamda görüntü S90D daki gibi soft ve akıcı değil, daha gergin ve titrek bir görüntü var, hareket özelliğini açarsam bu defa da hareketli görüntülerde kenarlarda yırtılmalar oluyor... Bakalım oynayacağız artık bununla. Şimdi alacak olsam bu TV yi almazdım bu kesin...

Netflix de fazla bakmadım ama 1-2 belgesel izledim daha iyi gibi... Bu da açıkçası Zidoo tarafındaki ayarlarda mı sıkıntı var diye düşündürüyor, Kullandığım kablo Zidoo ile birlikte gelen kablo, ona uygundur diye düşündüm, ama Pauge 8k kablo ile denedim, her porta taktım. Zidoo ayarlarım MarkSwift in önerdiği ayarlar...

• Arkadaşlar zidoo z9 8k da playstore yüklü değil cihazda nerden yükleniyor teşekkürler

Playstore online firmware güncellemesi olmayan G versiyon firmware ile yüklenebiliyor. Ancak bunu yüklediğiniz zaman Online yükleme bitiyor diye okumuştum.

v1.2.05, v1.2.05_G Beta version for Z9X 8K/Z30 PRO/Z3000 PRO/UHD8000 | Zidoo forum

• pharmacist kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim kardeşim. Online yükleme bitiyor derken tam anlayamadım.

Oto update yapmıyor demek istiyor. Yeni güncelleme gelirse tekrar usb den yapmak lazım olabilir.

• 
Sayfa: önceki 300301302303304
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.