Şimdi Ara

Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] (672. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: vosdostburak , kom1989 Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.478
Cevap
777
Favori
1.068.666
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 670671672673674
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tesekkur ederim cevabiniz icin. Genelde butik ureticilerden aliyorum ama yemeklerde kullanmak icin bu litresi 250 tl olan yağ hem cam sise ve hem de tariş olunca fırsat gibi geldi. Alip deneyen varsa yorumlarinı öğrenmek isterim indirim bitmeden.☺️

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CSB yazmayan adam C kullanıcısına yanıt

Tat duyunuzda sıkınti yok o yediginizde mmmm diyeceginiz yagllarin litresi 700 800 tl malesef

• CSB yazmayan adam C kullanıcısına yanıt

Doğru söulüyorsun hocam,daha lezzetli erken zeytinyağlarının fiyatı farkediyor. 1 haftadır Nermin Hanım erken hasat kullanıyordum,litresi malum şuan 800 tl 900 tl civarı.

Önceki gün migrosdan kampanyalı ( 5 litre / 1400 tl - 100 tl) Komili Soğuk Sıkım Erken Hasat aldım.

5 litresi 1300 tl altına geldi.

Hemen açtım tadım yaptım inceledim. Yok,benim zevk alacağım lezzette değil.Dip zeytin tadı gibi. 1400 tl fiyata göre fırsat tabi ki. Hanıma dedim yemeklerde kullan salatalara Nermin Hanım'ın erken hasadını dök.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 12 Ocak 2025; 23:37:2 >
  • Zeytinyağından anlayan birisi değilim. Sadece yorum olsun diye yazıyorum. Kristal anadolu mirası ve Komili soğuk sıkım ayvalık zeytinyağlarını acı bulduğum için beğenmedim. Yemekte kullanacağım.

Salata için Komili meyvemsi daha iyi.

Görseller:

Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi]

• Tariş 250 TL ben 2 tane aldım. Ayrıca cam şişe. 25 TL alışverişe, ben süt aldım yine. Bana özelden veya buradan hiçbir paylaşım yapmamiş konuşan arkadaşlara selam olsun. Ben sadece marketçiyim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi g_boz -- 15 Ocak 2025; 14:57:27 >
  • Tariş cam şişeden ben de 15 tane aldım. Uzun bir süre zeytinyağı defterini kapatırım. 250 lira gayet iyi fiyat.

• Carrefoura epeydir gitmedin, Zeytin iskelesi de güzel yağdı. Pek sıcak fırsat olmuyor galiba Carrefour da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TatarSüvari -- 14 Ocak 2025; 23:32:13 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • makbul'de satılan sızma z.yağı geçen hafta sonu 180 tl. ye düştü. 2 lt. aldım, gelince beğenirsem yorum yaparım inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 15 Ocak 2025; 1:48:18 >
  • Haftasonu; file marketten Asiltane Erken Hasat 500 ml Tombul şişe 350 TL den 245 Tl ye düşmüştü.

Hayatımızda bir kez; üst çıta zeytinyağı yiyelim dedim ve paraya kıyıp aldım.

File market sitesinden bulamadım. Örnek olsun diye Migros fotoğrafını paylaşıyorum.

• Sıcak fırsat mı bilmiyorum, ama siyah organik olanı market yağlarının en iyisi olabilir. Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TatarSüvari -- 17 Ocak 2025; 9:1:14 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Migrosta yudum zeytinyağı yumuşak . 2 lt 400 TL . Komiliye göre yudum nasıldır bilen varmı

• TurkeyStar kullanıcısına yanıt
    Komili kristal Tariş varken yudum alınmaz , ha belki yarı fiyat çok ucuz olursa yemeklik alırsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cokbaska kullanıcısına yanıt

Kristal en guzeliydi denediklerimden Komili aldım en son oda güzel yudumu bilmiyorum denemedim

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi potti34 -- 17 Ocak 2025; 15:4:32 >
  • iskocya İ kullanıcısına yanıt

Lezzeti nasıl tavsiye eder misiniz?

• g_boz kullanıcısına yanıt

Denediniz mi lezzeti nasıl tavsiye eder misiniz?

• wero W kullanıcısına yanıt

Denedim lezzetli. Rengi kıvamı güzel.

• potti34 P kullanıcısına yanıt

300 Liradan 140’a düşmüş. Üretici bu sene fazla mahsül kaldırdı. Geçen sene 1 litre yağı olduysa bu sene 3 litre aldı. Zarar ettiğini düşünmüyorum.

Ancak butik firmalar fiyat kırmıyor. İnatla yüksek satış fiyatlarından devam ediyorlar. Büyük firmalar da olmasa Türk Milleti zeytinyağı alamayacak. Allah hasatı bol vermiş işte kardeşim, kime bu düşmanlık, ya da aç gözlülük.

• KaptanMemo1234 K kullanıcısına yanıt

1 kişi yevmiye elle topluyorsa 2250TL, aletle topluyorsa 3000TL. Ben toplamıyorum ama komşular uğraşıyorlar, sabahtan akşama kadar. Zeytin tarlalarının çoğu dağda bayırda, zor yerlerde. Misal 1 haftadır aralıksız yağışlıydı havalar, hava açık olsa bile öğlen 2'ye 3'e kadar her yer kırağıdan dolayı yaş. Zeytini topladın diyelim, fabrikada sıkım için sıra bekliyorsun, ona da ücret ödüyorsun. 140TL'de insafsız bir fiyat olmuş.

• FasTBoY kullanıcısına yanıt

Size katılıyorum, mahsulün çok olduğu yıllarda bu olur. Her ürün için geçerli bu durum. Dün haberlerde izledim Soğanlar depolarda çürümüş mesela.

Ama zeytinyağını yıllarca tankerlerde bekletir sonra satabilirler. Yeni hasat diyerek falan. Eski hasatla yeniyi karıştırıp satanlar da çok. İmkanı olanlar böyle yapıyor. Butik firmalar depolarına doldurdu, zeytinyağının fiyatının yükselmesini bekliyorlar. Geçen seneden kalan yağları satabildiklerini de sanmıyorum. Ama önemli değil onlar için. Yeni hasat diyerek piyasaya sürse kim nasıl anlayacak, denetleyecek?

Migros rafında son kullanım tarihi 2025’in 10.ayında dolan bir Nerminhnm zeytinyağı gördüm mesela. Demek ki daha 2023 hasatından kalan yağlar var ellerinde. Eğer bekletmeden direk piyasaya sürüldüyse tabi bunu da bilemeyiz. Belki de 2022’den belki de 2021 hasatından.

Tabi olan küçük çiftçiye oluyor, ve biz tüketicilere oluyor. Deposunu, istifini yapan 5 sene sonra da olsa satarım neden fiyatı indireyim diyor. Serbest piyasa kimseye bir şey demem. Yalnız burada vay efendim 850 liralık zeytinyağı şöyle uçuyor, böyle kaçıyor gibi güzellemelere de kimse kanmasın. Belki de fahiş fiyatla 3-4 yıllık yağ aldınız da; psikolojik olarak bu daha kaliteli diye savunuyorsunuz..!

• 
Sayfa: önceki 670671672673674
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.