Şimdi Ara

Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] (670. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.264
Cevap
789
Favori
1.144.559
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 668669670671672
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Haber verdiğiniz için teşekkürler. 12 litre önceki kampanya’dan pet şişede almıştım. Şimdi de iki beşlik teneke aldım.

Komili bu sene bizim gibi özellikli yağ arayan tüketiciye büyük bir güzellik yaptı. Migros’ta kampanya ile taçlandırdı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KaptanMemo1234 K kullanıcısına yanıt

Bugün aldığım Komili Erken Hasat Soğuk Sıkım 5 litre teneke zeytinysğının son tüketim tarihi 17.12.2026 yazıyor. Sizlerde ne yazıyor?

• Sazak Zeytin Zeytinyağı kullanıcısına yanıt

Hocam bu seneki erken hasat filtresiz sanki çok iyi değildi. Kasım ayında almıştım, geçen sene aldıklarımız çok daha iyiydi. Ne oldu bu sene don filan mı oldu ki?

• Migros da tıkla gel ile Komili sızma zeytinyağı 2 lt 2 adet 800 TL ye geliyor

• Migros 1500 tl üstüne 150 TL indirim kod HEDIYE150

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • takdag90 kullanıcısına yanıt

Kristal, marketlerdeki en iyi yağ denebilir. Bildiğimiz Kristal hani duymamış görmemiş olamazsınız sanki.

• Migrosta Tariş Ege Hazineleri Naturel Sızma Zeytinyağı 1 L her 25TL lik ürün alımına sepette 250TL miş. bu yağı ilk kez görüyorum nasıldır?

• bien kullanıcısına yanıt
    Evet hocam plastik şişe

• Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi]
  • hhalilaydogan H kullanıcısına yanıt
    Kullandım hocam teşekkür ederim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi]

Cam şişe
    Tett 06/26
    0.8

• takdag90 kullanıcısına yanıt
    Soğuk sıkım

cagri.com
    Kristal Dolgun Güçlü Lezzet Zeytinyağı Teneke 3 lt | Çağrı Online Market
    https://cagri.com/kristal-dolgun-guclu-lezzet-zeytinyagi-teneke-3-lt

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

Benim tenekelerde de 27.11.2026 yazıyor hocam. Belli ki bu senenin yeni hasatıNaturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] 

Tariş’te başladı kampanyalara, bu sezonun yüksek rekoltesi bereketini göstermeye başladı. 2025’te belki de yüzümüzü güldüren tek fiyat farkı zeytinyağında olacak.Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] 

• Yemek sepeti mahallede 800 TL ye 200 TL indirim var. Hesabınıza tanımlı kupon varsa onunla da birleşiyor. Happy center da 3 lt komili rivera şuan 600 TL. Ödemeyi parolapara kart ile yapınca da %25 iade geliyor.

• Kobra18 kullanıcısına yanıt

Parolapara Y.Mahalleyi restaurant olarakmı görüyor ?

• Bu sene rekoltenin iyi olduğunu fiyatlarda düşme olacağını söylemiştim ..erken hasatlarda bile kendini gösterdi ...daha da düşecek stok yapmayın ihtiyaç kadar alın ey forumdaslar ..bu arada migrostaki sıcak fırsatları bildiren arkadaşlara tesekkur ederim ..konu kendine geldi çok Şükür..

• gül_ym kullanıcısına yanıt
    Evet

• Alfredo kullanıcısına yanıt

Gördüm aldım hocam da farklı renkleri çeşitleri var ne fark olduğunu anlayamadım

• gaddar075 kullanıcısına yanıt

Bim de 1 litresi 199 TL hocam Komili Natürel Sızma Zeytinyağı

• 
Sayfa: önceki 668669670671672
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.