ben şahsen son aldığım nily yağı zoraki bitirdim.bir daha da almadım almam da.ağır bir kokusu vardı? daha evvel 5-6 teneke almışlığım vardır bu arada çoğunlukla incirya ve avilo alırım. fakat aviloda son aldığım yeşil tenekeden numune alıp yarım çay bardağı buzdolabına koydum arkadaş 4 gündür yağ buzdolabında donmadı bari biraz kristalleşse oda yok abicim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 11 Ekim 2020; 0:18:43 > |
Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] (197. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: endülüs_farukiben şahsen son aldığım nily yağı zoraki bitirdim.bir daha da almadım almam da.ağır bir kokusu vardı? daha evvel 5-6 teneke almışlığım vardır
bu arada çoğunlukla incirya ve avilo alırım. fakat aviloda son aldığım yeşil tenekeden numune alıp yarım çay bardağı buzdolabına koydum arkadaş 4 gündür yağ buzdolabında donmadı bari biraz kristalleşse oda yok abicim
Alıntıları Gösterİncirya ve avilo nasıldı sizce?
-
Nilly Hatay zeytinyağı satıyor , ilk hasat bir teneke istedin trendyol çeki ile 110 TL ye geldi , tadı tabiki ege zeytinyağı gibi olmayacaktır bakıp tadım yapıp yazarım daha elime ulaşmadı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
m.trendyol.com
Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyolhttps://m.trendyol.com/kemahlioglu/5-lt-tevfik-efendi-soguk-sikim-tek-bahce-naturel-sizma-zeytinyagi-p-42254890?boutiqueId=532243
Bu üründen alıp deneyen var mı? Tat koku nasıldır?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bir ara toplu almistim gittigidiyor cekleriyle 5-6 teneke kadar.cok tuketiyoruz tanesi75 liraya gelmisti.avilonun sari tenekesinden ve inciryadan memnunuz yaniquote:
Orijinalden alıntı: CSB yazmayan adamİncirya ve avilo nasıldı sizce?
Alıntıları Göster
Gecen 94lira uzerinden 25 lira trendyol cekiyle ve cuzdanaktif ederek 59 lira YEŞİL teneke olandan avilo aldim.yemeklerde kullanirim diyerekten yok arkadaş yağ donmuyor bir turlu
% 100000 yağda karisim var.hani natural birinci asit degeri yuksektir onun icin biraz ucuzdur yemeklerde kullanma niyetiyle aldik ama isteee gel gor
https://www.avilooil.com/urun/5-lt-avilo-soguk-sikim-naturel-birinci-zeytinyagi-2020-hasadi-yeni-sezon
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 11 Ekim 2020; 11:39:40 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: mönckebergHocam benim attığım daha uyguna geliyor, ama okuduğum ve kişilerle görüştüğüm kadarıyla bu fiyattan aşşağıya erken hasat ve soğuk sıkım bulmak yalan gibi
siz hangisini atmıştınız profilnizde 2 ay önce komili sızma yazdığınız görünüyor...herhalde sazak la komiliyi aynı kefeye koymuyorsunuz....?
-
geçen hafta avilo zeytinyağı aldım denemek için 3kg sarı tenekedeki üründen. yağ acımsı. bundan sonra almam zaten ilk ve son oldu
-
agapios yeni bir markamı acaba? avilo alacaktım , karşıma çıktı aniden aldım. Yorum vs. hiçbirşey yok
-
quote:
Orijinalden alıntı: hasmeramagapios yeni bir markamı acaba? avilo alacaktım , karşıma çıktı aniden aldım. Yorum vs. hiçbirşey yok
bilinmeyen bir marka hem de trendyoldan...neyine güvenip aldınız?!
-
Bence ay sonunu bekleyin arkadaşlar daha yeni sezon 5 litre lik yağlar çıkmadı.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Haklısınız , sanırım 40/100 kupon uygunluğu ve son gün olması sebebi ile. Bakalım nasıl çıkacak :(
-
quote:
Orijinalden alıntı: amentusgeçen hafta avilo zeytinyağı aldım denemek için 3kg sarı tenekedeki üründen. yağ acımsı. bundan sonra almam zaten ilk ve son oldu
Arkadaşlar daha önce de geçmiş mesajlarda yazmıştım, Kuzey ege (manisa - çanakkale vs. taraflarından) üretimi yağları tercih ederseniz daha yumuşak acımsı olmayan yağlar bulabilirsiniz. (felole, palamidas, ahlatoğlu, orfion vs.)
Aydın, İzmir, Muğla (incirya, avilo) taraflarına indikçe iklimden ve zeytin çeşitinden ötürü güzel yağlar bile daha acımsı olabiliyor.
Akdeniz, Hatay ve hatta Suriye vs. bölgelere gittikçe hem rengi hem tadı daha yoğun - ağır yağlar bulacaksınız.
Ama dikkat çekmek isterim ; Her bölge insanı kendi yağına ve tadına alışıktır, kendi yağını sever ve över.
Özellikle ilk defa zeytinyağı seçim yapacakların bakması gereken kriterler ;
- Hangi bölge ve hangi cins zeytinin yağı ?
- Natural Sızma ve soğuk sıkım olması
- Asit oranı mümkünse ma 0.8 ve altı oranda olması
- Tek yediğinizde aldığınız güzel zeytinyağı tadı ve genzi hafif vurması
- Yemeklerde ve salatalarda kullandığınız yemeğin tadını bozmaması
Bizim ege tarafında çiğ tadımdan ve koku testinden sonra şöyle bir test yapılır; zeytinyağına sahanda yumurta pişirilir yenir. Eğer yediğinizden zevk alıyorsanız o yağ tadı - lezzeti iyidir.
Herkesi zeytinyağı kullanmaya ve sağlıklı yemekler yemeğe davet ediyorum. Afiyet olsun :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: hasmeramagapios yeni bir markamı acaba? avilo alacaktım , karşıma çıktı aniden aldım. Yorum vs. hiçbirşey yok
Hocam tadi nasil bende bu markayi deneyecegim ,fiyati uygundu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Az olsun Öz olsun misali gibi , Zeytin, Salataya eklemek için, Rengi Açık yeşil, Kokusu Enfes, Ağız da mide bulundurmayacak hoş tat bırakacak Zeytinyağı bulamadım.
İncirya rezalet. En son Kavlak İlk Aşk kullandım , o kötü Riviera kokusu yok, hafif tatlı kokusu var ama aradığim buda değil.
Varmı önerileriniz ? 5 lt olmasın 1 Lt olsun, İşte bu dedirtsin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: retro61
Az olsun Öz olsun misali gibi , Zeytin, Salataya eklemek için, Rengi Açık yeşil, Kokusu Enfes, Ağız da mide bulundurmayacak hoş tat bırakacak Zeytinyağı bulamadım.
İncirya rezalet. En son Kavlak İlk Aşk kullandım , o kötü Riviera kokusu yok, hafif tatlı kokusu var ama aradığim buda değil.
Varmı önerileriniz ? 5 lt olmasın 1 Lt olsun, İşte bu dedirtsin.Siz bu listedeki Türk malı zeytinyağlarına bir bakın derim.nova vera,hilmi yıldırım vs. Ama ucuz olmaz fiyatları.sıcak fırsat değildir yani.
-
Öyle diyorsan ödüllü zeytin yağlarına bakman gerekir
Orfion
Özem
Hilmi Yıldırım
Nova Vera
Zetay
gibi firmalara bakabilirsin. Üstteki firmalar arasında önemli farklar olmadığını düşünüyorum kalite açısından. Fiyat farkları çok olabiliyor. O nedenle kampanyalısını gördüğünü alabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: cemsinanÖyle diyorsan ödüllü zeytin yağlarına bakman gerekir
Orfion
Özem
Hilmi Yıldırım
Nova Vera
Zetay
gibi firmalara bakabilirsin. Üstteki firmalar arasında önemli farklar olmadığını düşünüyorum kalite açısından. Fiyat farkları çok olabiliyor. O nedenle kampanyalısını gördüğünü alabilirsin.
Yerli Firma olmasını tercih ederim. Nova Vera Trilye yi deneyeceğim, teşekkürler.
Bende hilmi yıldırım 2020-2021 yeni yasatı bekliyorum bir ay içinde çıkmış olur.
quote:
Orijinalden alıntı: retro61Yerli Firma olmasını tercih ederim. Nova Vera Trilye yi deneyeceğim, teşekkürler.
Alıntıları Gösterbu listedekiler üst seviye yağlar haliyle pahalı,onlara yakın, ama fiyat olarak uygun olabilecek sazak ve korudağ var.
sazak erken hasat 1lt yi hepsiburadanın kampanyasına dahil edersen 20 tl gibi indirim var
korudağın 2 lt 70 tl paketi var.
-
Yahu su agaipios yagini sormustum birisi yokmu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X