Şimdi Ara

Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] (198. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.528
Cevap
801
Favori
1.177.860
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yok hocam komili değil, Solive marka soğuk sıkım erken hasat zeytinyağından bahsediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: retro61

Yerli Firma olmasını tercih ederim. Nova Vera Trilye yi deneyeceğim, teşekkürler.

Alıntıları Göster

O listenin hepsi yerli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuda yemek ve salatalar için farklı yöntemle elde edilen yağlar önerilmiş

ayçiçek yağını bırakalım diyoruz ama hem sıcak yemekler için hem salatalar,soğuklar için 2 farklı yağ mı almalıyız,orta noktası olmuyor mu acaba en azından ayçiçek yağından daha sağlıklı olsun,yemeklerin tadını da bozmayacak doğal bi yağ yeterlidir.

Bi ara marketten tariş alıyordum salatalara çok iyi gidiyordu ama yemeğe denedik beğenmedik.Merakımdan soruyorum sıcak yemekler için zeytinyağı gerçekten lezzetli oluyor mu,kullananlar hangi yağı kullanıyor sıcak yemeklerde.Olmazsa salatalar için marketten alırız ama günlük kullanım için 5lt teneke alırım yeter ki ayçiçek yağını bırakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 13 Ekim 2020; 8:24:2 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zemajestik Z kullanıcısına yanıt

Henüz kargo gelmedi hocam. Yeni marka sanırım, yorum yok hiç. Şansımıza bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: ali222

O listenin hepsi yerli

Alıntıları Göster
    İspanya Yunanistan yazıyor ?

Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retro61 -- 13 Ekim 2020; 11:39:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• retro61 R kullanıcısına yanıt
    Aşağılara bakın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Felole, forumda yine sponsorlu kısma gelmiş. Denemek isteyen varsa tavsiye ederim. 2019 ürünleri satılıyor yağ olarak halen sorduğumda bu şekilde cevap aldım. Zeytinlerini oldukça iyi buluyorum.

Nova Vera'nın Memecik olanını da ben çok beğendim almak isteyenler varsa sıcak bir fırsat değil ama tavsiye ederim.

2020 ürünlerinden de Hilmi Yıldırım'ı ben de bekliyorum konuştuğumda Ekim ayının sonunda çıkar demişlerdi. Eylül ayı içerisinde konuştum.

• fabrizo kullanıcısına yanıt

sıcak yemekte soguk sıkım yağ gayet lezzetli oluyor. biz sıcak soguk bütün yemeklerde zeytinyagı kullanıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: fabrizo

Konuda yemek ve salatalar için farklı yöntemle elde edilen yağlar önerilmiş

ayçiçek yağını bırakalım diyoruz ama hem sıcak yemekler için hem salatalar,soğuklar için 2 farklı yağ mı almalıyız,orta noktası olmuyor mu acaba en azından ayçiçek yağından daha sağlıklı olsun,yemeklerin tadını da bozmayacak doğal bi yağ yeterlidir.

Bi ara marketten tariş alıyordum salatalara çok iyi gidiyordu ama yemeğe denedik beğenmedik.Merakımdan soruyorum sıcak yemekler için zeytinyağı gerçekten lezzetli oluyor mu,kullananlar hangi yağı kullanıyor sıcak yemeklerde.Olmazsa salatalar için marketten alırız ama günlük kullanım için 5lt teneke alırım yeter ki ayçiçek yağını bırakalım.

Hocam zaten ayçiçek yağları 50 lira civarlarına gelmiş durumda. O kadar para verene kadar çok üst düzey olmayan 100 liraya olan zeytinyağı almak daha sağlıklı ve mantıklı geliyor. Bütçe elveriyorsa daha kalitelileri alabilirsiniz tabii.

• quote:

Orijinalden alıntı: retro61

İspanya Yunanistan yazıyor ?

Alıntıları Göster

Arkadaş benim verdiğim linkteki listeye değil benden sonraki mesajdaki arkadaşın alt alta yazdığı markalara yerli demiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 13 Ekim 2020; 18:27:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mcgill

ben normal soguk sikimini kullandim. meyve tadi var istenen hafif bogaz yakan acilik var ama mide yakmiyor (bir sizmada mutkaka olmasi gereken ozellik), dolapta donuyor. analiz yaptirma imkanim yok ama fiyatina gore guzel bi yağ, ayrica bu baktiginiz birinci yani asidi yuksektir yuzde 1,5-2 arasi cikar, herkes tuketemez.(kizarmalar yemekler icin ideal) bi denemekten zarar cikmaz

dusuk asit kaliteli ve uygun fiyatli olarak incirya ozel seriyi tavsiye ederim

gittigidiyor 100 e 10 çeklerle 120 tl ye geliyor 5 litresi ben cok memnunum.

ÖZEL SERİ PREMIUM - İncirya Soğuk Sıkım Sızma Zeytinyağı 5 litre

https://www.gittigidiyor.com/supermarket/ozel-seri-premium-i-ncirya-soguk-sikim-sizma-zeytinyagi-5-litre_pdp_411972372

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knight_offline -- 13 Ekim 2020; 22:0:54 >

• Arkadaslar yaglik zeytinde iskenderun bolgesinin zeytinlerinide oneririm.
    Eger bulabilirsiniz o bolgenin zeytinyaglarini gercekten oneririm.
    Hatta bu bolgenin kirma yesil zeytinini buldum gecen aldim gercekten zeytinleri yagli ve lezzetliydi.Suan kampanyandaymis ayrica.
    Kisaca iskenderun yoresinin zeytinlerini es gecmeyin

🔔5 kg Yeni Sezon Kırma Yeşil Zeytin Hatay İskenderun Taptaze🔔 57,95 TL yerine 51,58 TL
    urun.n11.com
    🔔5 kg Yeni Sezon Kırma Yeşil Zeytin Hatay İskenderun Taptaze🔔 Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/gida-yag/5-kg-yeni-sezon-kirma-yesil-zeytin-hatay-iskenderun-taptaze-P453436086

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• knight_offline kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, normal yemeklerde kullanacağız bu kullanım şekline uygun olarak linkteki ürün uygun mudur ?

Neden herkes tüketemez, sebebini merak ettim

(z.yağı konusunda fazla bilgi sahibi değilim)

• quote:

Orijinalden alıntı: xantorus

Nilly Hatay zeytinyağı satıyor , ilk hasat bir teneke istedin trendyol çeki ile 110 TL ye geldi , tadı tabiki ege zeytinyağı gibi olmayacaktır bakıp tadım yapıp yazarım daha elime ulaşmadı

Bugün yapım ulaştı , Nilly ilk hasat , Hatay yağı ege yanlarına göre farklı tadlar ve aroma yapısına sahip bir yağ olması beklentim zaten , ürün rengi yeşile yakın filtre edilmemiş olduğunu düşünüyorum, tadım yorumu boğazda yakışıklı ve acılık orta düzeyde bu yakıcılık yemek borusuna inmiyor çimen aroması çiçeksi tadlar ön planda 5 litre 110 TL maliyet ile bence uygun bir yağ , başka teneke almam ama , Ege yağları bence daha aromatik ve yakıcılık acılık daha fazla . Tabi onlarda fiyat skalası epey yüksek olacaktır .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xantorus -- 13 Ekim 2020; 22:44:58 >

• xantorus X kullanıcısına yanıt

İyi bari nily kendini düzeltmişse iyi, bir ara aldım çok kötüydü geçen sene kokuyordu, tadı da garipti. Ben 2 senelik yağ bile tatmışımdır ama o tattığım çok kötüydü o zaman.

• hasmeram H kullanıcısına yanıt

Tesekkurler hocam ,aslinda daha onceki yagim seroliva ve gercekten guzel bir yagdi lakin biraz pahali ,160+kargo ,ramazanda 135 den almistim

• Gerçi sizler bilirsiniz ama ben yine de hatırlatayım; özellikle zeytin alırken ambalajdaki net zeytin miktarına bakın arkadaşlar...Adam 5 kilo yazıyor bakıyorsun 3 kilo zeytin 2 kilo su...

• CSB yazmayan adam C kullanıcısına yanıt

Geçen sene ben de bir 5 lt Nilly almıştım, çok kötü bir tadı ve tarif edemeyeceğim ağır kokusu vardı. Yiyemedik kaldı öylece..

Bir daha asla..

• Nily geçen sezon aldığım yağ o kadar kötü kokuyor ki bi daha almaya cesaret edemem.

• 
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.