T

Teğmen
01 Şubat 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 42 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Herkese selam şuan 4 yılı devirdiğim A5 2017 telefonum var. Telefonda bir sıkıntı yok ama hafıza dolu uygulama resim vs silsemde 30 gb kullanııyor. Telefonun hafızasıda 32 gb zaten  

Ben oyun oynayan birisi değilim günlük işler için kullanmak istiyorum ama kamerasının gerçekten çok iyi olmasını istiyorum.

Sık telefon değişen birisi değilim aldım min 4-5 sene kullanırım.

Yine aynı şekilde Allah izin verirse yine min 4-5 sene kullanmak için bir telefon arayışındayım ama artık kaliteli bir telefon alayım diyorum


iphone 11 128 gb desem lcd ekran var kamera harika ayrıca 5 yıl bile geçse satarken para ediyor

oneplus 8 yada 8pro desem hem pahalı hem çok yaygın değil ilerde para etmez kılıf bulmak bile mesele

mi 10t pro tam f/p ürünü yalan yok fiyatta uygun diğerlerine göre ama youtube kamera kıyaslama videolarına baktığımda iphone 11 in gerisinde kalıyor..


siz ne diyorsunuz?

Çok kararsız kaldım

merhaba arkadaşlar 2.el aurisin dizeline yada 1,6 sına param yemiyor 1,33 motorlusuna param yetiyor yada megane param yetiyor ancak megane dış tasarımıda fena değil ancak içi çok boş duruyor direksyonuda güzel yani bi türlü sevemedim acaba aurisin 1.33 motorlusu tatmin edici olur mu?
Bakarsanız sevinirimhttp://gidacapital.blogspot.com/
Üniverste bitti ailevi nedenlerde dolayı askere gitmedim 5-6 ay bi yerde çalıştım askerlik olmadan doğru dürüst yerler işe almıyor...İşten çıkalı 3 hafta oldu ve cebimde para yok..bi yandan maddi durumu çok çok iyi olan bi kız arkadaşım var ve onunla dışarı gittiğimde onun benim için beğendiği 20 liralık tshirt ü bile alamadım..İş arıyorum askerliğim olmadığı için iş yok..Askerede gidemiyorum ailevi nedenlerden ötürü.Geçen gün kız arkadaşımın yanında 20 tl lik bişeyi bişeyi bile alamadım ya onun benim için beğendiği bişeyi alamadım..Öyle stresliyimki öyle düşünüyorum ki ben nolacağım diye geleceğin belirsizliği gözümü okadar korkutuyor ki...Umudumu kaybetmeye başladım hayatta başarılı olabilceğimi düşünememeye başladım..Herşey para değil bunun farkındayım ama para çok şey be hocam..Çok şey...Gece Gece okadar doldum ki dertleşeyim dedim buraya yazdım...Gün geçtikçe geleceğe yönelik umudumu kaybediyorum..Allah'a duam şu ki Allah'ım beni gördüğümden geri koymasın..Amin.
Arkadaşlar smart tv olması çok önemli değil ama 200 Hz olsun.Birde arçelik A40-LEG-6b led tv ler nasıl arçelik tv ler genel olarak nasıl? arçeliğin servis ve satış sonrası desteği için düşünüyorum ama görüntü kaliteside önemli tabi ekran boyu 40'' olacak.
arkadaşlar oturma odamdak tüplü tv artık bozulmak üzere 2 kez tamire verdm daha 6 yıllık tv anlamış değilim çin malı konka diye bişey neyse işte şimdi led tv almayı düşünüyorum 80-82 ekran yeter oturma odasına bide hd kutu alacam şuan düz çanak anten kullanıyorum şimdi 2 sorum var
1)full hd mi yoksa hd mi almalıyım tabiki full hd daha iyi fakat sonuçta hd tv izliyecem ayrıca bluray filmde düşünmüyorum normal yada 720p izliyorum şuan
2)normal çanak antenin dekoderi yerine hd kutuyu takmak yeterlimi yani hd kanal izlemek için çanak anten yada lnb değişikliğine gerek var mı?
cevaparınız için teşekür ederim şimdiden
arkadaşlar 2.el araç düşünüyorum auisler çok hoşuma gidiyordu ve 2008 model D4D auris 32000 tl e buldum fakat daha sonra 2010 model yeni megane 1,5 dci expressions budum oda 36000 tl idi sizce hangsini almalı yani yeni megane la auris arasındaki 4 5 bin tl 2 yaş farka ve kaliteye değer mi görüntü olaak yeni megane şahsen auristen daha hoş duruyor ama teknik olarak szce hanisi önde?
T.C. Kimlik Numarası yazılı beyanı nedir nereden alınır arkadaşlar?
arkadaşlar bugün adana'da tercih yapmak için bir liseye gittik elektrik yoktu tam 2 saat elektrik gelmesini bekledik ardından başka birliseye ve 30 dk bekledik oradada fakat tercih yapılacak siteye girilmedğini sorunun sistemden kaynaklandığını çökmüş olabiliceğine başka biryere gitsek bile birşey değişmeyeceğini sölediler fakat kişisel olarak internetten kendiniz yapabilirsiniz dediler...Çok kolay bir işlem olduğunu bilsemde ben buna cesaret edemiyorum elimde imzalı bir belge olmasını istiyorum inanın bugün kafayı yemek üzeriyim ya böle birşey olabilr mi ya git 2 saat bekle elektrik yok başka yere gt yarım saat bekle sistem çöktü
arkadaşlar tm2 başarı sıram 39310 fakat istediğimyer ise çü sınıf 2.ö 38400 le almış yerleşebilirmiyim?
Hakkında
Konum: Adana
Hakkımda:
sevme üzülürsün üz sevilirsin
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Mesaj Sayısı: 185
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 249
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 34.368 (Bu ay: 251)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 10 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.