Şimdi Ara

Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] (170. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.537
Cevap
802
Favori
1.181.244
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nihilist76

https://www.gittigidiyor.com/supermarket/5-litre-veraolive-100-naturel-sizma-zeytinyagi_pdp_500431174

tavsiye ederim ben çok beğendim..
    90 TL.. 80/20 çek ile çok uyguna geliyor.
    Ben de bunu almıştım geçen yaz güzeldi tadı kokusu rengi falanda hangi yılın hasadı bilmiyorum şüphelendim şimdi tekrar alsam mı almasam mı aşağıdaki ürünle bunun arasında kaldım fikri olan?

• İncirya'dan aldığım ürünü bugün gidip kargodan kendim almak zorunda kaldım.Ürün hakkında denemediğim için yorumum yok,paketlemesi sağlamdı ama kargoda bir sorun yaşarsanız firma iletişim konusunda zayıf bilginiz olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozguruzden kullanıcısına yanıt
    N11'de 69 TL'ye satan bile var. Buradaki arkadaşlar da bu tarz ürünleri tercih edebiliyorsa bizlere üzülmek düşer. Bu arada Akhisar'da natürel sızma dökme zeytinyağı güncel borsa fiyatı 19 TL'dir :) Bunun tenekesi, pet şişesi,%10'un üzerinde komisyon bedeli bir de kargo bedelini katınca uzak durmak lazım hesap ortada. Bu fiyata satabilmek için 60 TL'ye falan mal edilmesi lazımdır ki bu da ancak 2011-2012 türkiyesindeki zeytinyağı fiyatlarıyla mümkündür.
  • Evet konu tuketicilere degil üreticilere yol gösterir bir hal aldı :) neyse yardimci olalim . Simdi konuda geçen yaglar genelde kendi bahcesinden toplama yapan fabrikalarin direk internet satislari .kupon kod ları mesela 20 tl kupon kodu diyoruz bunlar genelde internet sitelerinin karsız veya ufak bir zarar ile promasyon olarak verdigi belli sayida kuponlar .bunlari reklam giderlerine ekliyorlar .kargo 6 -7 tl tum turkiye oluyor ozel kargo anlasmalari ile..yani siz sitenizden bu maliyetler ile satis yapmaniza imkan yok ama gg sitesine sürüm kazanclı atıyorum 5 tl kazanclı yag koydugunuzda bir kupon furyasinda 2000 adet satabiliyorsunuz teneke yetismiyor .5tlx2000 yapalım ..10.000 tl kazandiniz bir gunde .allah bereket versin alan memnun satan memnun ..sitelerde yorumlar .burada yorumlar sertifikalar faturalar hersey olumlu ..o zaman or rayt ...

Edit : 5 tl kar konusu sadece sürüm örnegi açısından verilmistir . 2000 teneke kac tondur hesaplamıyacagım (10 ton ?)ama bu tonajda yagın litresinin 19 tl oldugunu bana ispatlayabilirnisiniz bir belge vs varmi bu konuda bunu cidden merak ettim ..
    Edit 2 : internet satışı o kadar konjonkturel bir olaydirki kendi icerisinde tağşişi yakalarsa o firma biter .buradaki topluluk yagları degerlendiriyor bilinç gelisiyor fikir alışverisi ile tadım yapabilen arkadaşların görüşleri ,toplu görüşler derken ben zannetmiyorum burada sık tartışılan degerlendirilen firmaların buntip risklere girsin ..eger ki giriyorlarsa cekirge misali zaten ..bu arada 69 tl ye satılan o yağ bırakın burada tercih edilmesini adı gecmez efendim rahat olun 😉

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayguru -- 17 Mart 2020; 0:33:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: pelerinlikedi

Migros' ta Komili Ege Sızma 5 lt, 105 TL.ye düşmüş.
    Yemekler icin uygunmu bu yag cok iyi fiyat en azindan tagsis yapmaz marka

• Toptan borsası 19 tl dedi üretici baya uygun gözüküyor .2lt taris memecik vardı 49 tl ye o da uygun gozukuyor . Yagı bellı sicakliga cikariyorsaniz kizartma kavurma gibi bence sızma yerine bilindik markaların riviera
    (Sıcak sıkım - rafine ) yagları sıcak yemeklerde tercih edilmelidir .

• bayguru B kullanıcısına yanıt
    Ben şahsen riviere/rafine yağ olayına tamamen karşıyım. Öncelikle riviera yağın sıcak sıkım ile alakası yok. Riveara yağ şu şekilde üretiliyor (hatam var ise uzman arkadaşlar düzeltsin lütfen): Asit oranı çok yüksek olduğu için tek başına kullanılamayacak kadar kötü olan zeytinyağlarının asit oranı rafinasyon işlemi ile sıfırlanıyor ve ortaya artık zeytinyağı bile denemeyecek kokusuz tatsız ve hiçbir besleyici özelliği olmayan bir yağ çıkıyor. Bu yağı da belli oranda (muhtemelen oldukça düşük) sızma zeytinyağı ile karıştırıp riviera olarak satıyorlar. Yani rivieara yağın üretiminde doğrudan sıcak veya soğuk sıkım gibi bir işlem uygulanmıyor. Bu arada bu riviera denen saçmalığın dünyanın başka hiçbir yerinde olmadığını düşünüyorum.

Dolayısıyla yemek pişirmek için de riviera yerine erken hasat soğuk sızma zeytinyağına göre daha uygun fiyatlı olgun hasat veya naturel birinci yağ kullanmak hem sağlık hem de lezzet açısından daha doğru bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: baggio2

Yemekler icin uygunmu bu yag cok iyi fiyat en azindan tagsis yapmaz marka

Alıntıları Göster
    Komili' nin tatsız nötr sızma yağları da var. Bu gayet lezzetli bir yağ, salatada yemekte kullanıyoruz.

• pelerinlikedi P kullanıcısına yanıt
    Ben internette göremedim hala devam ediyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: pelerinlikedi

Komili' nin tatsız nötr sızma yağları da var. Bu gayet lezzetli bir yağ, salatada yemekte kullanıyoruz.

Alıntıları Göster
    Neresi lezzetli hocam ben hiç beğenmiyorum bunu. 1 sene önce nostaljik ambalajindan almistim, pek iyi degildi daha iyileri var yani. Tariş Güney Ege yi tavsiye ederim kupon falan varsa bununla aynı fiyatı gelebilir 2 litreliği, 3 tane alinirsa. Ben 42 tl ye aldım mesela önceden money vardi. Dünkü ıspanak mesela dün bunla yapmıştı annem, ben böyle güzel ıspanak yememistim, birazcık kıymayla süper olduydu. Makarnanin bile baya tadını guzellestirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 17 Mart 2020; 12:4:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hepsiburada taris guney ege 145tl 5lt.. cek kupon varsa baya ucuza gelebilir memecik cinsi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baggio2 -- 18 Mart 2020; 0:35:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: palamidastr

Bu mesaj silindi.
    Merhaba sizin yaginiz 110tl siyah teneke nasil bu kadar ucuza satabiliyorsunuz? Ya da diger ureticiler neden sizin gibi ucuza satmiyor?

• Özem geçen ay %40 kampanya yapmıştı.. Fiyatlar çok daha makul seviyeye gelince zeytinyağının yanı sıra zeytin de almıştım iki farklı tür. Zaten sitesinde iki çeşit satılıyordu. Yağı bu kadar meşhur olan firmanın zeytinleri de iyidir sanırım diye düşündüm:) Maalesef hiç ama hiç beğenmedim. Vakumlu poşette geliyor zeytinler. İçine biraz kekik, zeytinyağı karıştırarak yemeye çalıştım ama nafile! Anladığım o ki, zeytinyağı iyi olan bir firmanın zeytinleri de iyidir diye bir kaide yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CSB yazmayan adam

Neresi lezzetli hocam ben hiç beğenmiyorum bunu. 1 sene önce nostaljik ambalajindan almistim, pek iyi degildi daha iyileri var yani. Tariş Güney Ege yi tavsiye ederim kupon falan varsa bununla aynı fiyatı gelebilir 2 litreliği, 3 tane alinirsa. Ben 42 tl ye aldım mesela önceden money vardi. Dünkü ıspanak mesela dün bunla yapmıştı annem, ben böyle güzel ıspanak yememistim, birazcık kıymayla süper olduydu. Makarnanin bile baya tadını guzellestirdi.

Alıntıları Göster
    Evet. Karıştırmışım, bu Zeytin yağı tadını sevmeyenler için, tatsız bir yağ.

• quote:

Orijinalden alıntı: samet5106

Ben internette göremedim hala devam ediyor mu
    Bu tatsız olan yağmış, almayın. Ege degil, sadece Natürel Sızma yazan iyi.

• Sazak zeytinyagini kullanan varmi nasil bi yagdir aromasi kokusu ?

• baggio2 B kullanıcısına yanıt
    Bu sezonun filtresiz yağını kullandım, aroması ve kokusu çok kuvvetli değildi ama benim hoşuma gitti, salatalara ve mevezelere güzel bir tat kattı. Acılık ve yakıcılığı hafif bir yağ hatırladığım kadarıyla genizde hafif bir acılık bıraktı, f/p olarak iyi olduğunu düşünüyorum. Ancak sipariş sürecinde sorun yaşadım, ilk olarak filtreli yağ istemiştim ancak yanlışlıkla iki sene öncenin filtreli yağını gönderdiler. Üretici ile iletişim kurduğumda özür dileyip yeni bir yağ gönderdi ama gönderdikleri yağ filtresizdi. Çok profesyonel değiller maalesef ancak yine de dürüst bir firma olduklarını düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sansar64

Bu sezonun filtresiz yağını kullandım, aroması ve kokusu çok kuvvetli değildi ama benim hoşuma gitti, salatalara ve mevezelere güzel bir tat kattı. Acılık ve yakıcılığı hafif bir yağ hatırladığım kadarıyla genizde hafif bir acılık bıraktı, f/p olarak iyi olduğunu düşünüyorum. Ancak sipariş sürecinde sorun yaşadım, ilk olarak filtreli yağ istemiştim ancak yanlışlıkla iki sene öncenin filtreli yağını gönderdiler. Üretici ile iletişim kurduğumda özür dileyip yeni bir yağ gönderdi ama gönderdikleri yağ filtresizdi. Çok profesyonel değiller maalesef ancak yine de dürüst bir firma olduklarını düşünüyorum.
    Cok tesekkur ederim vazgectim almaktan hafif yaglari sevmiyorum.. yine korudag alicam gibi

• Sizce yemekler icin hangisi avilo-incirya-palamidas.
    Bu yaglar ust duzey yaglar degil soguk tuketimde cok verim alinamayabilir ancak yemekler icin uygundur diye dusundum .. bunlari denemis olan var mi arkadaslar birde katki v.s olmadigindan emin oldugunuz ? İnciryayi en son aldigimda begenmemistim belki zamani gecen yag gondermislerdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baggio2 -- 24 Mart 2020; 2:24:16 >
  • baggio2 B kullanıcısına yanıt
    İncirya ve Palamidas' ı deneme şansım oldu. Sıcak yemekler için birşey diyemiyeceğim ama palamidas (harman/yeşil teneke) soğuk tüketim açısından aroması gözönüne alındığında daha başarılı.

• 
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.