Şimdi Ara

Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] (168. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: CSB yazmayan adam Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.538
Cevap
802
Favori
1.181.903
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: baggio2

Migrosta madra zeytinyagi sizma 2lt 40 tl .mmarka hakkinda bilgisi olan var mi?
    Bunge üretimi gayet güzel yağ fiyatına göre.
  • Bizzat denediklerim incirya , özköyüm (çok iyi değil, zaten fiyatı da uygun.) Bunlar sıcak yemeklerde kullanılır..
    zeytinseli deneme fırsatım oldu güzel salata ve soğuk lezzetler için uygun.
    Şimdi hedefim de deneyeceklerim arasında tariş,novavera, köklü,hilmi yıldırım var.
    Palamidas aldım ama daha açmadım sırasını bekliyor..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ririii kullanıcısına yanıt
    Premium kategoride Hilmi Yıldırım erken hasatı kullandım, mükemmel.
    Daha ekonomik kategoride Korudağ Edra ve Palamidas özel harmanı ( yeşil teneke) denedim. Ikisi de güzel ama Palamidas çok daha başarılı. Gittigidiyorda 119 tl. Macera aramak istemeyenlere Palamidas' ı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengos07 -- 11 Mart 2020; 20:23:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengos07

Daha ekonomik kategoride Korudağ Edra ve Palamidas özel harmanı ( yeşil teneke) denedim. Ikisi de güzel ama Palamidas çok daha başarılı. Gittigidiyorda 119 tl. Macera aramak istemeyenlere Palamidas' ı tavsiye ederim.
    palamidas evde 3 teneke var açmadım daha :DDD
  • 90-100 TL bandında 5lt. parasına göre iyi dediğiniz marka var mı? İncirya'yı kaçırdık da 85lere düşmüştü parasına göre bayağı iyiydi o

• Arkadaşlar burdaki yorumlara bakarak orfion olgun hasat 5 lt aldım. tad olarak çevremdeki herkes çok beğendi ancak bana çok hafif geldi. biraz daha yoğun ve baskın bir tat arıyorum kendim için önerebileceğiniz tadı ve kokusu baskın aşırı yakmayan bir marka seri varsa önerilere açığım.
  • Arkadaşlar ablam muğla 2019 hasat bir zeytinyağı almış bu fotograf hakkkında yorumunuz nedir acaba ablam döksemmi diyip duruyor .:/ Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _TUTANKHAMUN_ -- 12 Mart 2020; 18:44:20 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _TUTANKHAMUN_

Arkadaşlar ablam muğla 2019 hasat bir zeytinyağı almış bu fotograf hakkkında yorumunuz nedir acaba ablam döksemmi diyip duruyor .:/ Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi]
    Ya donmuş, ya da filtresiz. İkisi de kötü değil. Hani portakal suyu sikarsin icinde pulpu da kalır ya aynı olay. Ama çabuk tüketilmesi gereklidir filtresiz yağın. Hele ki havalar ısınıyor, yani mayis tan sonra tadı bozulmaya başlar. Bir kahve kağıdı filtresiyle filtreleyebilirsiniz.

Adminlere söylüyorum, biz bunları niye sürekli anlatıyoruz ki? Bu yazdıklarımı mesela ana mesaja sabitleyelim olsun bitsin. Millete kolaylık olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 12 Mart 2020; 19:16:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _TUTANKHAMUN_

Arkadaşlar ablam muğla 2019 hasat bir zeytinyağı almış bu fotograf hakkkında yorumunuz nedir acaba ablam döksemmi diyip duruyor .:/ Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi]
    Posaya benzemiyor. Kesin olmamakla birlikte içinde pamuk yağı olduğu için o şekilde olmuş. Bi kaç yerde görmüştüm. Emin değilim. Fotoğraftan anlamak zor.

• Gofrak kullanıcısına yanıt
    Olgun hasatlar öyledir, normal bir durum. Ahali soğuk sıkım zeytinyağına alışık olmadığı için olgun hasat da etkiler, bir de Orfion kalitesiyle üretildiyse ne güzel. Siz Ayvalık türü üretimlere bakabilirsiniz, tatları dengeli olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: root16

Posaya benzemiyor. Kesin olmamakla birlikte içinde pamuk yağı olduğu için o şekilde olmuş. Bi kaç yerde görmüştüm. Emin değilim. Fotoğraftan anlamak zor.
    Benim evim soguk olunca da boyle oluyordu. Kaldi ki kisin hep boyle oluyor. Bir sure sicak bir yere koysun bakalim sivilasacak mi? Ocak yanina falan.

• quote:

Orijinalden alıntı: CSB yazmayan adam

Benim evim soguk olunca da boyle oluyordu. Kaldi ki kisin hep boyle oluyor. Bir sure sicak bir yere koysun bakalim sivilasacak mi? Ocak yanina falan.

Alıntıları Göster
    Pamuk yağı da sıvılaşıyor sıcakta. Pıhtılaşmış gibi olması farklı bir durum. Fotoya bakarsanız pamuk gibi olmuş içi.

Emin değilim çok fazla bilgim yok. Yanlış yönlendirmek istemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi root16 -- 13 Mart 2020; 0:6:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: root16

Pamuk yağı da sıvılaşıyor sıcakta. Pıhtılaşmış gibi olması farklı bir durum. Fotoya bakarsanız pamuk gibi olmuş içi.

Emin değilim çok fazla bilgim yok. Yanlış yönlendirmek istemem.

Alıntıları Göster
    Pazardan aldıysa tabi olabilir, çok muhtemel. Ama bir tadimci anlar bunu.

• Gofrak kullanıcısına yanıt
    Ayvalık türü ve filtre edilmiş olgun hasat olduğu için aroması-kokusu ve tadı biraz daha seyrek olur erken hasatlara ya da Güney Ege yağlarına göre. Daha hissedilir ve baskın bir tat arıyorsanız tercihinizi memecik türü zeytinden üretilen butik markalardan yana kullanabilirsiniz. Ben birkaç gün önce yemeklik olgun hasat yağ almıştım felole'den. Burukluğu ve yakıcılığı biraz zayıf ancak; koku, aroma ve lezzet yönünden genel kullanıma da hitap edebileceğini düşünüyorum. Gemlik/Trilye tipi zeytinden üretim yapılıyormuş. Forumda müşteri temsilcisi de var, isterseniz iletişime geçip ayrıntı talep edebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: cengos07

Korudag karsisinda palamidas cok daha basarili demişsiniz. Korudag nova vera ile birlikte premium madalya sahibi cok
    ilginc geldi

• Son aldığım incirya teneke baskısız uzerine incirya stickerleri yapıştırılmıs şekilde geldi .baska marka olsa piyasadan markasiz ürün alıp markalarını yapıştırmışlar diyecegim :( uzun zamandir incirya almıyordum fiyat uygun olunca aldım. Tadımcıyım .tad ile eski yeni karışık veya toplama dökülme hatta zeytinin bölgesine kadar cıkarabilirim .tarih sıralamasına gore evdeki yagları tukettigimden su an inciryanin onunde 5 teneke var o yuzden acamıyorum. Bu sekilde gelipte tadan varmı ..eger var ve kötü diyen var ise acıp tadacagım .insallah bozmamıştir incirya

• quote:

Orijinalden alıntı: bayguru

Son aldığım incirya teneke baskısız uzerine incirya stickerleri yapıştırılmıs şekilde geldi .baska marka olsa piyasadan markasiz ürün alıp markalarını yapıştırmışlar diyecegim :( uzun zamandir incirya almıyordum fiyat uygun olunca aldım. Tadımcıyım .tad ile eski yeni karışık veya toplama dökülme hatta zeytinin bölgesine kadar cıkarabilirim .tarih sıralamasına gore evdeki yagları tukettigimden su an inciryanin onunde 5 teneke var o yuzden acamıyorum. Bu sekilde gelipte tadan varmı ..eger var ve kötü diyen var ise acıp tadacagım .insallah bozmamıştir incirya
    Hocam benimki de öyle geldi yaw ben nerden bileyim standart olanı koyup üstüne etiket yapıştırılmadığını ben de açmadım daha ne yapacaz akıl ver gözünü seveyim
  • Merhaba. Kampanyadan 2000 den fazla siparis aldık. Bu nedenle tenekemiz yeterli gelmedi. Siparişleri yetistirmek adına etiketli olarak gönderim yaptık. Yağımız aynı:) gönül rahatlığıyla tüketebilirsiniz.

• Felole'yi ben de beğendim. Özellikle erken hasadı çok çok iyi. Kadınlsr günü indiriminden 141 liraya aldım sitesinden. Akhisar bölgesi yağını sevenlere Felole'yi öneririm.

Yine o bölgenin yağı Palamidas da güzel. Palamidas'ın olgunu, Felole'nin erken hasadını çok sevdim. Ancak bu ara yeni firma olması sebebiyle bir sonraki partiyi de Felole'den alacağım sanırım.

• İncirya adlı firmaya nasıl ulaşabilirim ? Sabit hat meşgul,cep telefonunu meşgule attılar,whatsapp hatlarına yazdım cevap yok,gg hesaplarına mesaj attım cevap yok,forumdan Dilara Hanıma yazdım yarım saat oldu cevap yok.

• 
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.