Şimdi Ara

Zengin Kız Fakir Oğlan :(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Çok cici hanım hanımcık, boylu poslu, güzel, ve aynı zamanda çokta varlıklı bir kızla aileler aramızı yapmaya çalışıyorlar. Bizi birbirimize yakıştırmışlar. Ama benim ne birikmiş param, ne arabam, nede evim var. Mütevazi bir yaşantım az kazandığım bi işim var. Karamsarım açıkçası ilerisi için. Yol yakınken vazmı geçmeliyim bu sevdadan. Bi akıl verin, yol yordam gösterin. Ne üzmek nede üzülmek isterim.

• Ailesi varlıklı kızda sizin kazandığınız kadar kazanıyorsa bir problem çıkacağını zannetmiyorum.. Eğer ki kızın ailesi özelliklede babası sizi damadı olarak görürse sizin konumunuzu yükseltecektir.Bir aile dostumuz aynı durumu yaşadı çünkü.. 30 Yaşında ilkokul mezunu birisiydi lakin muazzam derecede kaliteli bir insandı.
    Bankacı bir kız ile evlendi.. Kızın babası kendi evladı gibi gördü ve şuanda kayınpederinin şirketinde üst düzey bir konumda çalışıyor.Hayatında yaşayamayacağı bir muhitte binemeyeceği araca biniyor.Evet belki 30 yaşında kadar pek birşey elde edemedi ama müthiş bir karakter,muazzam bir kişilikti.30 yaşından sonra güldü yüzü :)

Eğer aile varlıklı değil kız çok ciddi bir ücret kazandığı iş yapıyorsa ; şimdi işler iyi olsada ileride sarpa saracaktır.Çünkü bir erkek için hanımından az kazanmak gururuna zarar veriyor.. Anladığım kadarıyla iki ailede istekli bu konuda.Sizde oturun eğrisini doğrusunu konuşun o hanımla. Bak benim durumum bu bu işi yapıyorum bu ücreti kazanıyorum ancak şunları yapabilirim diye.. Onun düşünceleride çok önemli unutmayın

• EuroAsia E kullanıcısına yanıt
    Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Kız aile şirketinde çalışıyor. Sanırım benden çok kazanıyordur. Maddi anlamda sülalece en ufak sıkıntıları yok. Ama kız mütevezi. Sonradan görme, ne oldum delisi değil. Dediğiniz gibi onun hayat görüşü ve olası bi evlilikten beklentisi çok önemli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: capo di capi

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Kız aile şirketinde çalışıyor. Sanırım benden çok kazanıyordur. Maddi anlamda sülalece en ufak sıkıntıları yok. Ama kız mütevezi. Sonradan görme, ne oldum delisi değil. Dediğiniz gibi onun hayat görüşü ve olası bi evlilikten beklentisi çok önemli.

Aile şirketleri varsa,özellikle başta babanında sizi isteme damadı olarak görme durumu varsa bu iş olur diyorum ben açıkçası.
    Aile şirketi olduktan sonra gerekirse evleneceğiniz kişinin yerine o şirkette siz konu alırsınız veyahut daha üst görevde görevlendirilebilirsiniz.Babanın ben emekliliğe ayrılacağım damat yerime geçiyorsun artık diyebilme ihtimalide çok yüksek olur..

Açıkçası okuduklarımdan sonra ben olumlu bakıyorum bu işe.. Ailelerin istemesi güzel,aile şirketlerinin olması güzel.. Eğer kız ile gerekli herşeyi açık ve net şekilde konuşur ortak paydada buluşursanız herşeyin güzel olacağından eminim

• EuroAsia E kullanıcısına yanıt
    Kendi işimden memnunum. Hem tahsilimde yok lise mezunuyum. Kız üniversite okumuş. Benim o tarafa değilde kızın benim aileme doğru kayması daha makul olur. İç güveysi gibi olmak tarzım değil. Onun kazancı benim kazancım idare ederiz derse bu iş olur gibi.

• foxta böyle bir dizi car izlemenizi tavsiye ederim

• Bu konulara çok uzağım ama düz mantıkla bir üniversite mezunun hayat görüşü ile lise mezunun hayat görüşünün uyacağını düşünmüyorum. İstisnalar olabilir tabii ki, kabulümdür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zengin Fakir İlişkisi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Olene kadae fakir mi kalmak istiyorsun ?

Onune muhtesem bir firsat cikmis hala eziklik psikoljisine burunuyorsun. Bu kadar magduru oynama.

İc guveysi de olmazsin. Zaten bi isin varmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EuroAsia

Ailesi varlıklı kızda sizin kazandığınız kadar kazanıyorsa bir problem çıkacağını zannetmiyorum.. Eğer ki kızın ailesi özelliklede babası sizi damadı olarak görürse sizin konumunuzu yükseltecektir.Bir aile dostumuz aynı durumu yaşadı çünkü.. 30 Yaşında ilkokul mezunu birisiydi lakin muazzam derecede kaliteli bir insandı.
    Bankacı bir kız ile evlendi.. Kızın babası kendi evladı gibi gördü ve şuanda kayınpederinin şirketinde üst düzey bir konumda çalışıyor.Hayatında yaşayamayacağı bir muhitte binemeyeceği araca biniyor.Evet belki 30 yaşında kadar pek birşey elde edemedi ama müthiş bir karakter,muazzam bir kişilikti.30 yaşından sonra güldü yüzü :)

Eğer aile varlıklı değil kız çok ciddi bir ücret kazandığı iş yapıyorsa ; şimdi işler iyi olsada ileride sarpa saracaktır.Çünkü bir erkek için hanımından az kazanmak gururuna zarar veriyor.. Anladığım kadarıyla iki ailede istekli bu konuda.Sizde oturun eğrisini doğrusunu konuşun o hanımla. Bak benim durumum bu bu işi yapıyorum bu ücreti kazanıyorum ancak şunları yapabilirim diye.. Onun düşünceleride çok önemli unutmayın

Herkes bu şahıs gibi şanslı olabilse keşke.

• Gururu falan bırak. Böyle fırsat bulmuşsun değerlendir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkesin görüşüne saygı duyuyor ve yorumları için teşekkür ediyorum.

• kızın aile şirketine dahil olmak istemiyorsan baştan kızla bu konuyu konuşursun ama kızın ailesinin varlıklı olması niye sıkıntı olsun. tersi olup erkek varlıklı olunca sıkıntı yapılmıyor ama kız varlıklı olunca bu kadar kafaya takılması gereksiz.

hem direk evlenin demiyoruz ya =) kızla görüşün birbirinizi daha yakından tanıyın gelecek ile ilgili düşünceler, aile kurma ve beklentiler konusunda anlaşabiliyorsanız hayırlısı olması dileğiyle.
  • TITAN291 T kullanıcısına yanıt
    Yorum ve iyi dilekleriniz için teşekkürler.

• bizimde bir arkadaş zengin bir kız aldı, çulsuz çocugun hayatı değişti, kayın pederi ev ve araba aldı fln bunlara, ama orda aileler değilde çocuk içerden bağlamış işi, kız bu çocuk olmazsa ben evlenmem fln diye diretmiş, yoksa normalde o baba o elemana kızı hayatta vermezdi, ama senin daha kolay, evlilikle keramet varmış, hayırlısı olsun diyelim
  • tunlab T kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı kardeşim.

• capo di capi kullanıcısına yanıt
    rica ederim. işin sonunda mutlu olunda =)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.