Şimdi Ara

Göğüs Kıllarını Nasıl Almalıyım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
32.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar işim gereği göğüs planlardan fotoğraf çektireceğim. Bir kerelik olmak üzere göğüs kıllarımı neyle alırsam çoğalmasını engellerim. Hamam otu diye bir şey duydum bilen arkadaşlar yönlendirirse çok sevinirim

• Yapay Zekanın Yanıtı

Göğüs Kıllarını Nasıl Almalısın?

Göğüs kıllarının temizlenmesi, bazı erkekler için kişisel bakım rutinlerinin bir parçasıdır. Vücut kıllarını kesmenin zararlı olup olmadığı sorusu yaygın bir endişe olsa da, göğüs kıllarını güvenli ve etkili bir şekilde almak için çeşitli yöntemler vardır.

Göğüs Kıllarını Alma Yöntemleri:

• Ağda: Ağda, göğüs kıllarını kökünden alan etkili bir yöntemdir. Ancak ağda uygulaması ağrılı olabilir ve bazı kişilerde kızarıklık ve tahrişe neden olabilir.

• Lazer Epilasyon: Lazer epilasyon, göğüs kıllarını kalıcı olarak azaltan tıbbi bir prosedürdür. Uygulamada ağrılı olabilir ve birden fazla seans gerektirebilir.

• Elektrikli Tıraş Makinesi: Elektrikli tıraş makinesi, göğüs kıllarını cilt seviyesinde kesen hızlı ve kolay bir yöntemdir. Ancak tıraş, kılların yeniden uzamasına neden olabilir.

• Tüy Dökücü Krem: Tüy dökücü kremler, göğüs kıllarını kimyasal olarak çözen topical ürünlerdir. Bazı tüy dökücü kremler ciltte tahrişe neden olabilir.

• Makas veya Cımbız: Makas veya cımbız, göğüs kıllarını tek tek almak için kullanılabilir. Bu yöntem zaman alıcıdır ve daha kısa kıllar için uygundur.

Önemli Hususlar:

• Göğüs kıllarını almaya karar vermeden önce bir dermatoloğa danışmak faydalı olabilir.
    • Göğüs kıllarını temizlerken hijyene dikkat etmek önemlidir.
    • Cildin tahriş olmasını önlemek için her zaman temiz aletler kullan.
    • Göğüs kıllarını aldıktan sonra nemlendirici kullanarak cildi nemlendir.

Sonuç:

Göğüs kıllarını almak, kişisel tercihlere bağlı bir karardır. Ağda, lazer epilasyon, elektrikli tıraş makinesi, tüy dökücü krem, makas veya cımbız gibi çeşitli yöntemler mevcuttur. Bir yöntem seçerken, etkililiği, rahatlığı ve olası yan etkileri göz önünde bulundurmak önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • hamam tozu o suyla karıştırıp çimento harcına getiriyosun, kremden farkı yok sakal gibi çıkartıyor, kremde sakal gibi çıkartıyor spreyde, tozda. hepsini birer birer kullandım ağda can yakar ama temiz iştir ağda sonrası yağ sürersin hiç bi şekilde tahriş olmaz, he yüreeem yemiyo derseniz makinayla önce düz sonra terz alın bi nevi sinek kaydı olay bitmiştir
  • RepresenTheDH R kullanıcısına yanıt
    Makine sonradan jilet vurmuş gibi çoğaltmaz dimi?
  • DARK TOWER kullanıcısına yanıt
    bende küçük bi saç ksme aleit var.onunla alıyorum.gerieski hale gelmesi 4 aya yakın oluyor.öyle orman gibide olmuyor.kılların keserek çoğaldığını ilk defa duyuyorum
  • Hamam otu lağım gibi kokar 1 hafta banyoyu kullanamazsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gürleşip sertleşmesinden korkuyorum. Birde göğüs kılları belli bir seviye kadar uzar saç gibi değil diyenler var doğru mu?
  • DARK TOWER kullanıcısına yanıt
    Hepsi yalan hurafe allasen. Kılların kalınlığını ne ile aldığın belirlemez. Sadece makine jilet ile alırsan o üst ince kısmını alacağın için sana kalıplaşmış gibi gelicek uzarken, bi süre sonra eski halini alacaktır ama.
    Ağda ile kökten alırsan da çıkarken kökten çıkacağı için o ince yumuşak uç kısım ile çıkar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • AROMEL Saten tüy dökücü köpük. Bir kere kullandım, kıllar uzayınca eskisi gibi oldu. Ama meme uçlarına sürme yakıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hamam otu incecik tüyleri bile alıp sertleştirir, diğerlerinide sertleştirir, kalınlaştırırmı hiç bakmak aklıma gelmedi ama, sırtımdakilerin sebebi hamam tozudur
    Koluma üç dört kez krem sürdüm sakal gibi oldu sertleşti. Bu nedenle kollarıma ağda yapıyorum sırf incelmesi ve yumuşaması için
    Spreyde zaten kremden farksız.
    Makine hiçbişekilde sertleştirmez, sadece alır bu kadar basit.
  • Ağda veya Sirden sonra ne tarz bir yağ sürmeyi önerirsiniz peki batık veya kıldönmesi olmaması için? Ben birkaç kere Tüy Dökücü ile almıştım Veetin fakat genede çıktı tabi ufak ufak.. Jilet veya Makineye karışıyım çünkü baya tahriş yapar,kaşındırır.
  • Cidden ağdayla o bölgeyi alabilecek yürek yemiş biri var mı acaba?Üstelik acısını geçtim işi bilmeden yaparsanız komple göğüs bölgenizin sivilceyle kaplanması da cabası.
    Ben jiletle alıyorum.Yok daha gür çıkar daha sert çıkar kısmı hurafe.
    Body shave makineler var sadece vücut kılkarı için tasarlanmış en uygunu bunlar paraya kıyıp alırsanız haftada bir belirginleştikçe temizleyebilirsiniz

• Makineyle al

• Frank08 kullanıcısına yanıt
    ağda yağı var dostum marketlerde her yerde bulabilirsin 5 liraya agisin var mis gibi
  • Accoutre A kullanıcısına yanıt
    BRAUN Cruzer 5 Body Shaver dışında bir marka veya ürün bulamadım internet üzerinden,buda zaten makine/jilet bi arada olan bir set gibi ..
    Sizin önerdiğiniz bir ürün varmı bunun dışında ? Vücud için tasarlanmış ?
  • Ağdayla en sağlıklısı olur ve en geç çıkanı o olur bir kere ben almıştım. Artık alacağım zaman ya makinayla ya da jiletle alıyorum.Bir kere alsan bile ağda da olsa kıllar daha kalın çıkar çünkü yeniden uzuyor daha sağlıklı oluyor AĞdayla uğraşamam diyorsanız makina iyidir tam sıfır da yapmanıza gerek kalmaz hem kılsız da durur. Benimkiler 1-2 cm i geçmez alırım 2-3 ayda bir makinayla hem daha düzgün duruyor hemde pasparlak ta olmuyor
  • kılların kalınlığı neyle aldığına bağlı değil diyorsunuzda ben kendimden söyliyim göğüs kıllarım ince ve az hiç almadım bacaklarımı 3-4 senedir alıyorum tüy dökücü kram makine ağda hepsini denedim orman gibi oluyor uzayınca. en temizi vur makineye zaten komple tüysüz görünmek daha kötü az şekilde görünüyor 1 ay içinde 2-3 ay götürüyor.
  • FavellaS F kullanıcısına yanıt
    Ben sadece bir kereye mahsus işim gereği göğüs plan fotoğraf çektirmek için keseceğim ve bu yüzden daha uzun ve gür çıkmasından korkuyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.