Şimdi Ara

Zengin Japon İmparatoru Odası vs Fakir Of Kaymakamı Odası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
6.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elhamdülillah itibardan tasarruf yapmayan Japon İmparatoru ve Kurucusu Akihito'nun görkemli odası ile 3 hurma ile oruç tutan Muhammed'in ümmedi olduğunu iddia eden Of Kaymakam'ının fakirhane odası... Sonra niye kriz var...

Zengin Japon İmparatoru Odası vs Fakir Of Kaymakamı Odası

Of İlçesi Cumhurbaşkanlığı Seçim Sonucu: %83.5 Erdoğan...
    http://secim.ntv.com.tr/cumhurbaskani-secimi/61-trabzon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OggyOgg -- 23 Ağustos 2018; 22:41:28 >

• hep ödeyeceğiz çünkü itibarda tasarruf olmaz.. 1 aylık faturası kim bilir kaç milyon lira!

yemeği, temizliği, elektriği, suyu, malzeme, personel masrafı!!

Ülke kafayı yemiş, tüm politkacılar tonla maaş alıp yanlarına bir sürü yağver gibi adam veriliyor, altlarına araba

akrabalarına bir sürü imtiyaz!! Emekli olanlar da keza!
  • Olsun arkada Atatürk var ( ! )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilmediğim için soruyorum japonya da kralyet ailesi varmıydı halen
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem1907

bilmediğim için soruyorum japonya da kralyet ailesi varmıydı halen
    Var hocam. İmparator hala mevcut.
  • Sürekli ecdadtan bahsederler ama ecdad kara çadırlarda yaşarmış. göçebe bir ırkın torunları olarak böyle inşaata gösterişe nasıl merak saldık hayret. genetiğimizle bayağı oynanmış.
    Bizler aslında artık Türk değiliz,bizim toplumumuzda Türklük geni neredeyse kalmamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sahibkıran

Var hocam. İmparator hala mevcut.

Alıntıları Göster
    teşekkürler hocam bu imparator sembolik mi ingiltere de ki gibi
  • quote:

Alıntıları Göster
    Aynen öyle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bunu eleştirmeyi yanlış buluyorum ya da art niyetli çünkü bu kültürel bir olay. Japonlar kültürel olarak minimalisttir. Az şey ve sade severler. Türkler ise tam tersi Burhan Evi gibi abartı ve gösterişi severler. Evin her yerini gerekli gereksiz eşya ile donatırlar. Kaymakamın odasının maliyetini bilmiyorum ama bana pek lüks gelmedi. O çirkin koltukların sayısı fazla sadece. Asıl mesele Erdoğan'ın sarayı. Hem maliyeti yüksek hem de borç parayla yapıldı. Nasıl ödeyeceğiz?
  • Görevden çok gösteriş merakı , israf . Japon imparatorun makam simgesi olan odasının bu olmadığı da aşikâr, buram buram tahrik var .

• Yokmu Allah rızası için bu israfa dur diyecek biri..

• AI Engineer kullanıcısına yanıt
    Hocam bu işten hiç anlamıyorsunuz tüm mobilyalar varak ve mine işlemeli bir dünya para hepsi. Şu bulunduğumuz ortamda da yemişim kültürünü toplam 973 tane kaymakam var bu ülkede hepsi bu kafadaysa al sana bir saray parası daha

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Sembolik değil, Kraliyet Ailesi gerekli oldugu yerlerde duruma müdahale edebiliyor, Ama japon imparatorluğu kurucusu soyundan gelen Akhito(her neyse.) edemiyor diye biliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • murat1981pls kullanıcısına yanıt
    Yav gardeşim onlar mersedese binmeyecek de ben mi binecem, gosgoca dövletin gaymakamı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Koskoca Imparator yaninda 1500 korumasi, sayisiz sniper ve luks makam araciyla dolasirken!
  • Of değil Of cumhuriyeti

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C0609E675

Koskoca Imparator yaninda 1500 korumasi, sayisiz sniper ve luks makam araciyla dolasirken!
    valla ne yalan söyleyeyim korumasız yanından geçenlere aldırış etmeden korkusuzca yürüyorlar

• Bu sene memleketteydim konusu açıldı bak dedim karşıya. Hükümet binası 6 katlı. Buranın nüfusu kaç(çaykara) 3000 kişi. Ne gerek var öyle bir binaya. Nüfusa gidiyorsun bom boş tapuya gidiyorsun bom boş.

Geçmiş olsun beyler. Yakınmanın lüzumu yok ülke bu hale gelirken hepimiz buradaydık. Suçladığımız kişiler kadar suçumuz var.

• Serzenişini anladım da,sanki of kaymakamı ilçenin parasıyla kendi odasını döşetmiş gibi anlatmışsın.Uc hurma ile oruç tutan of kaymakamı falan...Sanane kardeşim,kendin patlayana kadar yiyince sıkıntı yok, of kaymakamı müslüman olunca 3 hurmadan fazlası çok onun için.Merak edenlere söyleyeyim,kaymakamlar 6-7 bin lira maaş alıyorlar bildiğim kadarıyla.

Makam odasını,burayı duzenleyenleri eleştirebilirsin ama Of kaymakamının konuyla ilgisini anlayamadım.

• kültür mü? görgüsüzlük mü?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.