Şimdi Ara

Zengin Japon İmparatoru Odası vs Fakir Of Kaymakamı Odası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
6.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İiiiiğğtiiibardaaağğaan...
    Tamam tamam
  • Oha o nasil oda lan oyle, kurtlar vadisi konseyi gibi.
  • AI Engineer kullanıcısına yanıt
    hep ödeyeceğiz çünkü itibarda tasarruf olmaz.. 1 aylık faturası kim bilir kaç milyon lira!

yemeği, temizliği, elektriği, suyu, malzeme, personel masrafı!!

Ülke kafayı yemiş, tüm politkacılar tonla maaş alıp yanlarına bir sürü yağver gibi adam veriliyor, altlarına araba

akrabalarına bir sürü imtiyaz!! Emekli olanlar da keza!
  • bu sebeple bizde vestel varken onlarda sony var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Herattaa

quote:

Orijinalden alıntı: cem1907

teşekkürler hocam bu imparator sembolik mi ingiltere de ki gibi

Sembolik değil, Kraliyet Ailesi gerekli oldugu yerlerde duruma müdahale edebiliyor, Ama japon imparatorluğu kurucusu soyundan gelen Akhito(her neyse.) edemiyor diye biliyorum.

Alıntıları Göster
    Hokage'lerin de sozu geciyor mu hocam siyasette falan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Devletin makamı dediğin gösterişli olur. Bakın Kremlin'e, bakın Buckhingham'a. Zara'dan Beynmen'den giyinmeyip normal gariban gibi pazardan giyinin arkadaş.
  • Baron ‘un odası gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erdoğana mütavazi karşılama. Diğer ülke erkanınıda aynı salonda karşılamış.

Zengin Japon İmparatoru Odası vs Fakir Of Kaymakamı Odası

• quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

Bu sene memleketteydim konusu açıldı bak dedim karşıya. Hükümet binası 6 katlı. Buranın nüfusu kaç(çaykara) 3000 kişi. Ne gerek var öyle bir binaya. Nüfusa gidiyorsun bom boş tapuya gidiyorsun bom boş.

Geçmiş olsun beyler. Yakınmanın lüzumu yok ülke bu hale gelirken hepimiz buradaydık. Suçladığımız kişiler kadar suçumuz var.
    Benim vicdanım rahat oy veren ülkenin yarısı düşünsün.
  • Benim de rahat ama ülkemde mahvoldu ne olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: senneanlarsindumbelek

Serzenişini anladım da,sanki of kaymakamı ilçenin parasıyla kendi odasını döşetmiş gibi anlatmışsın.Uc hurma ile oruç tutan of kaymakamı falan...Sanane kardeşim,kendin patlayana kadar yiyince sıkıntı yok, of kaymakamı müslüman olunca 3 hurmadan fazlası çok onun için.Merak edenlere söyleyeyim,kaymakamlar 6-7 bin lira maaş alıyorlar bildiğim kadarıyla.

Makam odasını,burayı duzenleyenleri eleştirebilirsin ama Of kaymakamının konuyla ilgisini anlayamadım.
    Kendi maaşıyla yaptırdığının kanıtı var mı elinde?
  • quote:

Benim de rahat ama ülkemde mahvoldu ne olacak
    Hocam bu ülke 90 yıldır iyi olamadı maalesef şimdi daha beter durumdayız tek değişen bu savaş çıkmadan önce kaçmak lazım aslında kendimi bıraktım çocuğumun geleceği için endişeleniyorum.
  • Kaçmak mı ? Yadırgadığımız suriyeliler gibi.

• quote:

Kaçmak mı ? Yadırgadığımız suriyeliler gibi.
    Suriyeliler gibi hırsızlık yapmaya tecavüz etmeye asalaklar gibi yaşamaya halkı bezdirmeye orada burada türkçe konuşup türkçe posterler yapıştırmaya çalışmak gitttiği yere çöp atmak ve etrafı kirletmek 6 tane çocuk doğurmak vb işleri yapmak için gitmeyeceğim burdaki şirketimi kapatıp belli miktar yatırım yapacağım gideceğim ülkenin bankasına paramı aktaracağım ve orda şirket kuracağım çocuklarım adam akıllı yetişip orada başarılı işler yapacaklar bu kadar basit bunların hangisini bir suriyeli yapıyor doğru okumuşları ve parası olanlar Avrupaya kaçmıştı di mi ? 45 senelik hayatımda ülkeme hizmet ettim ama artık çocuklarımın geleceği söz konusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F2673E0F4 -- 25 Ağustos 2018; 20:45:14 >
  • AnotherPlanet kullanıcısına yanıt
    Kardeş devlet yaptırıyor zaten.Ben kaymakama haksız eleştiri yapılıyor dedim.

• Seçim senin bir şey diyemem. Ben vatanımı kmseye bırakmayı düşünmüyorum

• quote:

Seçim senin bir şey diyemem. Ben vatanımı kmseye bırakmayı düşünmüyorum
    Çoktan bırakıldı farkında değilsiniz...
  • Evet haklısın farkındayım. Bırakıp gitmeyi kendime yakıştıramıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: -Uzumaki Naruto-

quote:

Orijinalden alıntı: cem1907

teşekkürler hocam bu imparator sembolik mi ingiltere de ki gibi

Sembolik değil, Kraliyet Ailesi gerekli oldugu yerlerde duruma müdahale edebiliyor, Ama japon imparatorluğu kurucusu soyundan gelen Akhito(her neyse.) edemiyor diye biliyorum.

sembolik lafıda demode oldu artık... ingiltere kraliçesi yetkilerini kullanmıyor,demokrasiye bağlı oldukları için, eğer Erdoğan gibi bir kraliçe gelirse ingiltere'nin altını üstünü getirir.

Erdoğan ilk c.başkanı olduğunda yetkilerimin sonuna kadar kullanacağım ,gelenek falan tanımam dedi 7 haziran seçimleri sonrası gelenek olan 2.partiye görev kurma yetkisini vermedi mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 25 Ağustos 2018; 22:32:25 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.