Şimdi Ara

Zengin Doğduysanız Şanslısınız, Gerisi Tın..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
10
Favori
4.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok çalışayım kazanayım, ben de zengin olurum geçiniz bu ayakları. Sonradan kazanılan zenginliğin sizden aldığı en büyük bedel zamanınız. 30 yaşında zengin olsan ne olmasan ne. Şimdiki gençliğe bakıyorum çok zengin olup 17-19 yaşlarında başkasının 30 yaşında yaşayacağı hayatı yaşıyorlar. Dünyanın tüm nimetlerinden genç yaşta faydalanıyorlar. Ayrıca bu 94 sonrası nesil çok uçuk yaşıyor, biz harcamışız yılları vallahi.

• turbolinea sandım
  • kesinlikle katılıyorum dostum..biz yoklukta mutlu oluyorduk şimdiki bebeler telefonları yok diye ailelerine ızdırap çektiriyor.Ayrıca sonradan zengin olunmuyor dediğin gibi.18 yaşında bodrumda para sıkıntısı olmadan tatil yapmakla 50 yaşında yapmak bir olmuyor.
  • Halal süpür team

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen çalış zengin ol en azından çocuğun iyi yaşasın

• Aynen dostum. Misal ben sıradan bir ilçede, sıradan okullarda eğitim gördüm. Hiç öyle uçuk kaçık hayatım, manken gibi kızlarla ortamlarım olmadı. Ama bakıyorum şimdi gençler resmen playboy, playgirl hayatı yaşıyorlar. Şehir şehir gezebiliyorlar. İstediklerine sahip oluyorlar. Dediğin gibi ben bunları 50 yaşımda yapsam bana ne faydası olacak. Giden gitti, yaşayan yaşadı. Ha şikayetçi miyim? Çok şükür sağlığım belki hepsinden iyi, mutluyum. Ama imrenmiyor ya da giden yılları aramıyor da değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mazzey

Sen çalış zengin ol en azından çocuğun iyi yaşasın

konu kapanmıştır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En imkansız hayaliniz ne?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Abi ah diyorum vah diyorum ama şükredelim ya boşver gitsin. Dünya malı onların olsun. Ben istemez miyim altımda araba olsun iyisinden, hazır param olsun ama işte yok işte. Böyle mutlu olmaya çalışmaya devam, el mahkum. Loto, toto çıkmadığı sürece ulaşılamaz hayallerden öteye gitmez.
  • 95 liyim hiç senin yazdığın gibi hayatım olmadı (zengin doğmadık tabi :/ )
  • quote:

Orijinalden alıntı: RΣΛPΣR

turbolinea sandım

aslında turbolinea da zengin doğmuş da onun başka sorunları var :)
  • bunada şükretmek lazım tabi.bazıları var varlık içinde ancak değerini bilmiyor.böylede olabilirdik.o daha kötü bence.eminimki o zengin çocukları bizim para birleştirip ortak aldığımız kola biskuvi ikilisinin tadını ömür boyu alamayacak ve buna imrenecek.birde böyle düşünmek lazım
  • o zaman amaç zengin olmak olmayacak,anlamlı yaşamak olacak.
    o 17 19 yaşında tüm zevkleri tadan adam da ilerde mutlu olamayacak bişeyler eksik olacak ya da sıkılmış olacak herşeyden.
  • Ottoman_PoweR kullanıcısına yanıt
    Öyle tabi hocam, biz de konuşarak azaltıyoruz işte bu küçük dertlerimizi. Niceleri var kolları, bacakları yok, zihinsel sorunları olan. Çok şükür sağlığımız yerinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uchiha Madara.

Öyle tabi hocam, biz de konuşarak azaltıyoruz işte bu küçük dertlerimizi. Niceleri var kolları, bacakları yok, zihinsel sorunları olan. Çok şükür sağlığımız yerinde.

Aynen usta misal Taksim'den geçtim bu gece. Millete bakıyorum kopuyorlar, eğleniyorlar. Bazılarına bakıyorum gül satıyor, tesbih satıyor kaldırım köşelerinde.
  • Bence en şanslı kesim ortalamanın üstü bir aileden gelen kesim. Hiçbir zaman çok zengin olmanın iyi olduğunu düşünmemişimdir.
  • Öncelikle benim kızım yaşında olduğunu belirtip söze başlayayım, bu dünyada çalışmayan bir yere gelemiyor ha dediğin gibi zengin doğmadıysan tabi. Ama insan zengin doğmadım diyip bir köşeye çekilmeside iyi değildir en azından çalışıp bu yolda emek sarf etmelidir. Bir yaştan sonra kendin için değil çocukların için çalışıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haroeris -- 3 Ağustos 2013; 3:55:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drakai

Bence en şanslı kesim ortalamanın üstü bir aileden gelen kesim. Hiçbir zaman çok zengin olmanın iyi olduğunu düşünmemişimdir.

Hocam zaten hani zenginlikten kastım, koçlar sabancılar seviyesinde bir zenginlik değil. Hani her açıdan kaliteli yaşama sahip olan, kaliteli yaşayabilecek insanlardan bahsediyorum.
  • önemli olan diğer dünya

• Ne zengin ne fakir orta kesim en iyisidir suanki konuma gelene kadar ne zorluklar cektik ama kardeslerim kiymet bilmiyor dedgin dogru 94 den sonraki nesil ayri bi boyutta bende 94 luyum

• Haroeris kullanıcısına yanıt
    Hayır abi zaten benim böyle doğdum böyle öleceğim, lanet olsun bu dünyaya tarzı bir isyanım yok. Elbette amacım, kendi yaşayamadığım hayatı çocuklarıma yaşatmak. Onların sıkıntısız bir hayat sürmelerini sağlamak. Sadece kendi yaşayamadıklarıma, giden ve gitmekte olan yıllaradır sitemim
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.