Şimdi Ara

Çalışmaya gerek kalmayacak kadar paranız olsa hayatınızı nasıl geçirirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eviniz site ait bankada Bugünün parasıyla 20.000.000 tl var . evde oturduğunuz yerden internetten para kazanmayı bulmuşsunuz ayda temiz 40.000 - 50.000 TL Geliriniz var.

Ancak düzenli işe girmek istemiyorsunuz . belli bir yere kadar (30 yaş gibi) üniversite okumak dışında nasıl sosyal etkileşim halinde olursunuz ??

• İnsanlara fayda sağlayacak dernek faaliyetleri yürütürdüm muhtemelen

• Bankada 20 milyon TL varsa nasıl oluyorda ayda 500 bin TL yerine 50 bin TL faiz gelirine razı olacak kadar salak olabiliyoruz?

• Kreş, ilkokul, ortaokul, lise, üniversiteler kurarım kendi istediğim düşüncede insanlar yetiştirip başka gezegenleri keşfedip insan yaşamını farklı gezegenlere taşımak isterdim.

• Hayallerimiz bile fakir.

Büyük para diye bahsettiğin aylık tutar 1100 euro bile etmiyor. Almanya'da asgari ücretin yarısı.

• Evim kendime ait ve bankada bugünün parasıyla 20 milyon tl param var. Zaten kendime ait bir evim varmış 20 milyon tl ile 10 tane daire alırdım kiraya verirdim ordan gelen kira getirisi aylık en az 150 bin lira. Bunun dışında deyil oturarak yatarak dahi olsa para kazanma çabasına kesinlikle girmem. Biz parayı yemeyisini severiz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Evde hiç durmaz durmadan gezerdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pablo Vader kullanıcısına yanıt

Acaba finans kurumları eski parayla 20 trilyon yeni parayla 20 milyon TL'ye aylık kaç TL kâr payı veriyorlar ?

• Film izlerim gezerim parayı çatur çutur yerim birde vakıf kurarım

• Yan gel yat osman

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başbilen kullanıcısına yanıt

ben vakif kurmam  

• 144dokuz kullanıcısına yanıt

Ağır ol aslanım ! Üniversiteler kuracakmış

Kreşlen ilkokulu kur gel bide elimi öp alnına vur.

• denize yakın bi yerde evde birde tekne birde köpek. Dünya umrumda olmaz.

• Sanırım ülke ülke gezerdim, fotoğraflar ve videolar çekerdim gezdiğim ülkeler den.

• Bu şartlar altında ne yapıcağımı düşünmek için bile kendime 6 ay süre verir bu sürede bu hazzın keyfine varırdım :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yotundaşi kullanıcısına yanıt

Rahatlıkla %50 ve üzeri alınır.

Faize faiz demeyince günah olmaktan çıktığına inanıyorsun sanırım.  

• Pablo Vader kullanıcısına yanıt

Kardeş bu konu ülkemizde çok tartışıldı hala tartışılıyor ama din otorilerine göre caiz, çünkü İslami kurallara göre hareket eden Kuveyt Türk, Vakıf Finans ve Türkiye Finans gibi finans kurumları müşterilerin parasını kullanarak yatırım yapıyor ve müşterilerine göre ana paradan aylık olarak kar veya zarar dağıtıyor yani faiz vermiyor

• Karşıma çıkan ve hoşuma giden her yere gidebilmeyi, birçok spor dalında kendimi geliştirmeyi, yeni bir sürü kitaplar keşfedip okumayı ve yazmayı, ve birden fazla dil öğrenmeyi isterdim ömrümün geri kalanında.. canım ister Afrika'ya ablamın yanına giderim, canım ister Londra'ya diğer ablamın yanına.. masrafları dert etmeden yaşamak kesinlikle hoş bir hayal..

• Karıyla kızla yerim tabii ki

• çanakkaleye yerleşirim bahçeli bir müstakil ufak bir tekne iyi kötü bir araba alırım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.