Şimdi Ara

Zeki ama çalışmıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu söz çok garibime gidiyor benim bir tandık var oğlunun 7 dersi zayıf gelmiş, halada diyorki zeki ama çalışmıyor,

bence bilidiğin gerizekalı, zeki adam ne kadar çalışması gerektiğini bilir, ona göre kendini ayarlar, zeki adam zaten ne kadar çalışacağını bilmioyrsa , zeki değildir...

biraz karışık oldu ama umarım anlatabilmişimdir...

siz bu söz hakkında ne düşünüyorsunuz

Zeki ama çalışmıyor

• "Ama"dan önceki her şey yalandır.
  • zeki ama çalışmıyor

ya şimdi adam akıllı olur ama aklını derste kullanmayıpta

karı kız veya elektronik ya da değişik şeylerde kullanır
    işte bu kişiler zekidir ama çalışmıyordur

ayrıca gerizekalı insan yoktur çalışmayan insan vardır
    (çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardıra benzedi )
  • bu lafı genelde anneler söyler
    çocuklarının hiçbişeyden anlamamasına getirdikleri kılıftır
    çocuk zekidir asla salak olamaz başarısız olursa sistem sorunludur çocuk değil
  • Tamamen Yanlış Düşünüyosunuz. Aynı Sorun Bendede Var. Lisede Derslere Hiç Çalışmadım Ama Hocanın Anlattıgı Şeyler Genelde Hep Hafızamda Kalırdı. O Sayede Yazılılarda Notlarım 50'den Aşağı Düşmezdi. Öss Hiç Çalışmadan Girdim Sayısaldan 210 Puan Aldım.1 Sene Çalışsaydım 300 Puan Alırdım Kesin.. 1-2 Senedir Dershaneye Giden Arkadaslarım Benden Düşük Aldı. Zeki Ama Çalışmayan İnsanlarda Var Bknz: Ben

Edit:Ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpion_tr -- 12 Ağustos 2008; 17:45:31 >
  • Olabilir niye olmasın. Hiç çalışmadan ikinci bölümden say2 ham 200 alıpta ertesi sene öss de tam olarak hatırlamıyorum 5400 civarı başarı sırası elde eden kuzenim var . Nasıl oldu hala anlamadım ama

Edit: Ham 230 aldım bu sene. Okul puanı ile 300 küsür. Aynı patlamayı yapacağıma inanıyorm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safvezeki -- 12 Ağustos 2008; 17:47:03 >
  • Ben kendimden örnek vereyim, 10. sınıfın sonuna kadar bir sorun yok. Fazlasıyla başarılı bir öğrenciyim kaldı ki satranç ilçe birinciliği il ikincili çeşitli şeylerle de ugrasıyorum bir yandan. Ne zaman gözüm açılıyor PC eğlence karı kız olayına giriyorum, okula bile gitmez hale geliyorum sonuç 8 zayıftan son 1 aylık çalışmayla 1 zayıf Ne bileyim böyle öncedem hayallerim de vardı hayalden çok gelecek planlaması işte şu mesleği okurum şöyle yaparım felan ama şu anda yapmak istediğim tek şey bütün uyumak okulu düşündüğüm yok açıkcası böyle bırakıcak duruma geldim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JCB -- 12 Ağustos 2008; 17:46:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Embesil bir inek olamayacağı gibi çalışmayan bir zeki de olamaz. Özellikle senin verdiğin örnekte.

Zekilik, günlük hayatta öğrendiğin şeleri en iyi ve en faydalı biçimde kullanmaktır, türev çözebilmek değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: safvezeki

Olabilir niye olmasın. Hiç çalışmadan ikinci bölümden say2 ham 200 alıpta ertesi sene öss de tam olarak hatırlamıyorum 5400 civarı başarı sırası elde eden kuzenim var . Nasıl oldu hala anlamadım ama

Edit: Ham 230 aldım bu sene. Okul puanı ile 300 küsür. Aynı patlamayı yapacağıma inanıyorm

kuzenin sonunda zekasını konuşturmuş ama ilk sene yatmış sonra çalışmıi halletmiş, benim anlatmak istediğim sadece beden dersi 5 olan , dünyada sadece solunum yapmya gelmiş insanlar için bunu söylüyorlar

• quote:

Orjinalden alıntı: Siempré

Embesil bir inek olamayacağı gibi çalışmayan bir zeki de olamaz. Özellikle senin verdiğin örnekte.

Zekilik, günlük hayatta öğrendiğin şeleri en iyi ve en faydalı biçimde kullanmaktır, türev çözebilmek değil.

O dediğin şey akıllı olmak. Günlük hayatta nerden para kazanabileceğini bilen adam, hayatta doğru kararlar alan adam akıllıdır. Zıttı saftır. Mesela Mehmet Zorlu akıllıdır.

Zekilik ise türev integral çözebilmektir. Matematiği yapan adam zekidir. iq seviyesi yüksektir yani. Fen de aynen o şekilde.

Zeka iq ile ölçülür akıllılık ise kurduğun işte ne kadar ileri gidebilmişsin.
  • oLabiLir.Hatta oLur.OLmaması imkansız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Siempré

Embesil bir inek olamayacağı gibi çalışmayan bir zeki de olamaz. Özellikle senin verdiğin örnekte.

zeki adam her şeyi hesaplar, türevide çözer, normal hayatada zaman ayırır, vallahi hiç kusura bakmayın sadece karı kız peşinde koşup ben zekiyim , çalışsam össden 350 alırım diyen tiplerde zekadan eser yoktur, zekinin orijini nedir zekayı kullanan demektir, zekasını şöyle yapsam böyle olur diyen değil, yapan adamdır.....
  • Zeki olması o kadar fark etmez iş çalışmada bitiyor zeki pratikde daha seridir daha kolay anlar odur.En kazma adam eline alip defteri kitabı çalışsa yapar.

İş çalışmakda bitiyor.
  • Maşşallah herkesden zeka fışkırıyor.
  • kimse kusura bakmasın ama öss sınavı kapıya dayanana kadar hiç çalışmamış 200 -210 almış adam hiçte zeki akıllı değildir
    hayatının en önemli en az 1 yılını çöpe atmıştır
    her şeyini tas tamam yapıp 1. senesinde çalışarak kazanan adamlara hakaret olur size zeki demek
  • quote:

Orjinalden alıntı: LAVMAN

kimse kusura bakmasın ama öss sınavı kapıya dayanana kadar hiç çalışmamış 200 -210 almış adam hiçte zeki akıllı değildir
    her şeyini tas tamam yapıp 1. senesinde çalışarak kazanan adamlara hakaret olur size zeki demek

evet bu konuda çok haklısın, kendimden bir örnek vereyim

öss ye hayvanlar gibi hazırlandım çok iyide bir puan aldım, bir arkadş son 2 ay kastı benden 2o puan düşük aldı , tutturdu sonra bak ben ne kadar zekiyim 1 yıl çalışsaydım seni geçecektim dedi

benim tepki şöyle

ee niye çalışmadın o zaman...

yani önemli olan o dengeyi tutturmak tutturduğun zaman zeki olup olmadığın belli oluyee

• quote:

Orjinalden alıntı: baycan87

quote:

Orjinalden alıntı: LAVMAN

kimse kusura bakmasın ama öss sınavı kapıya dayanana kadar hiç çalışmamış 200 -210 almış adam hiçte zeki akıllı değildir

evet bu konuda çok haklısın, kendimden bir örnek vereyim

öss ye hayvanlar gibi hazırlandım çok iyide bir puan aldım, bir arkadş son 2 ay kastı benden 2o puan düşük aldı , tutturdu sonra bak ben ne kadar zekiyim 1 yıl çalışsaydım seni geçecektim dedi

benim tepki şöyle

ee niye çalışmadın o zaman...

yani önemli olan o dengeyi tutturmak tutturduğun zaman zeki olup olmadığın belli oluyee

Bu konuyu öss,oks bölümünde açsaydın ya.2 gündür full sınav konuşuyosun.ÖSS de iyi puan almışsan hediyesi kendinedir zaten.Bunu bastıra bastıra forumda anlatmana gerek yok.

• Millet siz zekanın ne olduğunu tam anlamadan konuşuyorsunuz gibime geliyor

yani zeki dediğiniz insanlar üstünzekalı insanlarmı yoksa aklını kullanmayı bilen insanlarmı?

yada zeki dediğiniz adam öss de bilmem kaç puan alan adammı yokda sakıp sabancı mı?bence bunlara cevap verin sonra konuşalım...
  • quote:

O dediğin şey akıllı olmak. Günlük hayatta nerden para kazanabileceğini bilen adam, hayatta doğru kararlar alan adam akıllıdır. Zıttı saftır. Mesela Mehmet Zorlu akıllıdır.

Zekilik ise türev integral çözebilmektir. Matematiği yapan adam zekidir. iq seviyesi yüksektir yani. Fen de aynen o şekilde.

Zeka iq ile ölçülür akıllılık ise kurduğun işte ne kadar ileri gidebilmişsin.

ne diyorsun
  • @baycan87

sanada bir sorum var apple ın ceosu üniversiteye 6 ay gidip burası bana bişey veremez falan deyip okulu bırakmış!!!yani üni mezunu değil şimdi senmi zekisin o mu?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.