Şimdi Ara

Zekeriya Alp e bak hele (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
2.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dolandırıcı veya değil eğer kanıtlanırsa bizde böyle insalar görev yapamaz bizi üstteki videodaki gibi insanlar yönetemez , hemen bileti kesilir ama FB yi şikeden suçlu bulunmuş bir adam yönetiyor işte buda gerçek
  • Normal forum kullanıcıları , mahkemece kanıtlanmış bir şeyi söylediğinde bile ceza alırken, bu antrikos gibi forum üyelerinin ispatlanmamış iddalar ile gelipte dolandırıcı diye iftira atmasına yönetimin neden ses çıkartmadığının nedeni "o bahsettiğimiz pr" şiketlerinin parmağı var mı acaba ? Adamlar öyle bir kompleks yapmış ki Galatasarayı, her ortamda kötülemek için ellerinden geleni yapıyorlar.
  • Koskoca spk bilmiyor bizim forumun ekonomi uzmanı antin kuntin herseyi biliyor .
    Hiç mı kafan çalışmıyor birader ? Bir usulsüzlük olsa sana kalır mı bu isler ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen gün emrenin transfer konusuna , zokorayla olan bir resmini paylaştım diye 15 gün ban yemiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

Zekeriya Alp, (d. 1 Ocak 1948, İstanbul), Türk eski millî futbolcu. Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün unutulmaz futbolcularından.

Bu arkadaşı MHK'nın başına getiren de Yıldırım Demirören. Yıldırım Demirören kim? Beşiktaş'ta başkanlık yapmış ve kulübü donuna kadar soymuş soğana çevirmiş, birsürü yolsuzluktan hakkında davalar açılan zat.

Senaryonun kalan kısmını siz yazabilirsiniz.

İddia ediyorum şuan gelinen nokta Fenerbahçe'nin şike yaptığı sezondan çok daha vahim ve pisliklerle doludur. Fenerbahçe ve Beşiktaş kendi kadrolarını kurmuşlar ve borularını öttürüyorlar.

Beşiktaş'ın her maçında rakip 10 kişi kalıyor.
    Fenerbahçe maçlarında top içeriden çıkıyor gol verilmiyor, 90'da komik penaltılar, ofsayttan atılan goller, 11 maç cezalar 4 maça iniyor vb.

Bu müthiş adalet mekanizması bize gelince biranda terse dönüyor.

Bu yıl kazanılacak şampiyonluk benim için geride kalan 18 şampiyonluktan daha önemlidir sırf bunlar yüzünden.

Bazi seyleri algilamada problemin var sanirim Veli'ye atilan tekme ve ya Hilbert'e atilan dirsege mi sari kart vereceklerdi hakemler seni akilli seni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: evohan

geçen gün emrenin transfer konusuna , zokorayla olan bir resmini paylaştım diye 15 gün ban yemiştim

yersin dostum, bak antrikosun arkadaş listesine, dh yöneticisi var ve buda sanırım ispatsız iddaları yazmasına, bir camianın başkanına "dolandırıcı"demesine yetiyor.
  • Şikeciler hangi yüzle konuşabiliyorlar ki hala? Yüzsüzler yüzsüz... Sıfatsız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: antikitos

ya sizi daha nasıl itelesinler anlamıyorum. T.direktörünüzün küfür cezası ertelendi.
    Bu nedemek ?
    bir daha küfür edersen , bu cezayı da üstüne ekler ona göre ceza veririm demek.

O günden bugüne Terim küfür etmedi diyecek galatasaraylı var mı? konuşuyorsunuz haybeye ya...

Utanmaz , şu an 2. Ligde Çamlıdere Şekerspor maçına hazırlanması gereken takımın Avrupa Ligi maçlarına çıkıyor , olmayan penaltılarla , küfürle çirkeflikle ittire kaktıra şampiyonluk yarışında tutuluyor . Başkalarının hakkını gasp ediyor . Daha dün oynadığınız rakibinizin teknik direktörü KEŞKE TÜRKÇE BİLMESEYDİM DİYOR . Hayatımda bana bu kadar küfür edilmedi diyor . İnsanda biraz utanma olur , ne kadar kişiliksizsiniz lan

• quote:

Orijinalden alıntı: uA-kktc

quote:

ya sizi daha nasıl itelesinler anlamıyorum. T.direktörünüzün küfür cezası ertelendi.
    Bu nedemek ?

O günden bugüne Terim küfür etmedi diyecek galatasaraylı var mı? konuşuyorsunuz haybeye ya...

Utanmaz , şu an 2. Ligde Çamlıdere Şekerspor maçına hazırlanması gereken takımın Avrupa Ligi maçlarına çıkıyor , olmayan penaltılarla , küfürle çirkeflikle ittire kaktıra şampiyonluk yarışında tutuluyor . Başkalarının hakkını gasp ediyor . Daha dün oynadığınız rakibinizin teknik direktörü KEŞKE TÜRKÇE BİLMESEYDİM DİYOR . Hayatımda bana bu kadar küfür edilmedi diyor . İnsanda biraz utanma olur , ne kadar kişiliksizsiniz lan

lan azıcık okuyun lan. bıktım kara cahillere birşey yazmaktan.

utanmaz olan sensin. bilmediğin , öğrenmek istemediğin şeyler hakkında ahkam kesiyorsun.
    Başkalarının hakkını gasp etmek dediğin kitabı galatasaray yazmıştır. o kitabı okumadan buraya ahmakça şeyler yazmaktan vazgeç.n artık kendinize güldürüyorsunuz.

• quote:

quote:

quote:

Bu nedemek ?

utanmaz olan sensin. bilmediğin , öğrenmek istemediğin şeyler hakkında ahkam kesiyorsun.
    Başkalarının hakkını gasp etmek dediğin kitabı galatasaray yazmıştır. o kitabı okumadan buraya ahmakça şeyler yazmaktan vazgeç.n artık kendinize güldürüyorsunuz.

Sen ve senin gibileri konuşturanlar utansın . Onur ve şeref sadece erkek isimleri değildir . 2 ligde sürünmeniz gerekirken hala pişkin pişkin konuşabiliyorsunuz .

Zekeriya Alp e bak hele

Zekeriya Alp e bak hele

Senin öğrenmek istemediklerini gel ben sana öğreteyim . yada dur Emre abin öğretsin

Kasımpaşa maçı

http://img607.imageshack.us/img607/1598/2fosjefjmsbmkwezfqrnop.mp4

MİLLİ MAÇ

Buda şanlı Fenerbahçe tarihinden bir kesit . Eskidende böyleydiniz . Değişen bişey yok

Zekeriya Alp e bak hele

19 nisan ile 25 nisan 1955 günleri arasında ist.spor ve sergi sarayında yapılan şampiyona tatsız bir olaydan sonra spor oyunları federasyonunun kararı ile 'çifte şampiyon' ile sonuçlandı. bu türk basketbolunda (hatta türk sporunda) ilk ve son kez rastlanılan bir olaydı. 1955 türkiye basketbol şampiyonasına ist. 1.si fenerbahçe, 2.si modaspor, ankara 1.si ankaragücü, 2.si harpokulu, izmir 1.si altınordu ve federasyon kupası sahibi galatasaray takımları katıldılar. bu takımlar arasında tek devrelilik usulü ile oynanan maçlar sonunda şampiyonluk düğümü 25 nisan akşamı oynanacak olan galatasaray-fenerbahçe maçına bağlı kaldı. bu maçın bitimine 44 saniye kala, galatasaray 40-27 öndeyken tribünden inen bir fenerbahçe yöneticisinin takımı sahadan çekmesiyle türk basketbolunda rastlanmamış çirkin bir olay teşkil etti.
    bu olaydan hemen sonra toplanan spor oyunları federasyonu durumu gözden geçirdi. fenerbahçe kulübü yöneticisinin modaspor'u şampiyon yapmak için takımı sahadan çektiğine kanaat getirildi ve galatasaray'ın böyle bir komplo sonucu şampiyonluktan mahrum edilmesi doğru bulunmayarak iki takıma birden şampiyonluk verildi.

1955 galatasaray takımı şu kadroya sahipti : yalçın granit, üner erimer, tunç erim, tuğrul demir, özer salnur, yüksel alkan, yavuz türkoğlu ve gökhan kökeş.

• quote:

quote:

quote:

quote:

HAKEM DOSYASI: 1. Hafta / Galatasaray - Kasımpaşa | Kasımpaşa'nın penaltısı verilmiyor.
    HAKEM DOSYASI: 2. Hafta / Beşiktaş - G.Saray | Burak ceza sahası dışında kendini yere atar, hakem penaltı verir:
    HAKEM DOSYASI: 5. Hafta / G.Saray - Akhisar | 0-0 iken Akhisar'ın penaltısı, Dany ve Riera'nın kırmızıları verilmez
    HAKEM DOSYASI: 6. Hafta / Orsuspor - G.Saray | Bu sefer de Orduspor'un penaltısı verilmez
    HAKEM DOSYASI: 7. Hafta / G.Saray - Eskişehir | Eskişehir'in penaltısı, Cris'in kırmızı verilmez. Ama yetmez
    HAKEM DOSYASI: 8. Hafta / Gençlerbirliği - G.Saray | "Halice" yerde yatan oyuncuya rağmen oyunu devam ettirir ve
    HAKEM DOSYASI: 10. Hafta / İBB - G.Saray | Daha maçın başında, Dany son adamı indirir ama kırmızı kart görmez
    HAKEM DOSYASI 11. Hafta / Mersin - G.Saray | Aut korner oluyor ve öne geçiyor GS. Ve Mersin'in penaltısı verilmiyor
    HAKEM DOSYASI: 13. Hafta / Elazığ - G.Saray | Melo 2 metre öne çıkıp penaltı kurtarır ama tekrar edilmez
    HAKEM DOSYASI 14. Hafta / G.Saray - G.Antep | Bu sefer Engin'e kırmızı kart verilmez
    HAKEM DOSYASI: 15. Hafta / Sivas - G.Saray | Burak faul yapar ama hakem devam der ve gol olur
    HAKEM DOSYASI: 16. Hafta / G.Saray - F.Bahçe | Frikik cennetinde, Yekta'ya çalınmayan faul Meireles'e çalınır
    HAKEM DOSYASI: 18. Hafta / Kasımpaşa - G.Saray | Kasımpaşa'nın golü, Melo'nun kırmızı kartı verilmiyor
    HAKEM DOSYASI: 19. Hafta / GS - BJK | Maçın başı, Riera'nın kırmızı verilmiyor ve o Riera galibiyet golünü atıyor
    HAKEM DOSYASI: 20. Hafta / Bursa - G.Saray | Yine Riera'nın kırmızısı ve Bursa'nın golü verilmiyor
    HAKEM DOSYASI: 21. Hafta / G.Saray - Antalya | Amrabat, Burak ve yine Riera'nın kırmızı kartları verilmiyor
    HAKEM DOSYASI: 22. Hafta / Akhisar - G.Saray | 0-0'ken 4 hafta üst üste Riera'nın kırmızı kartı verilmiyor

HAKEM DOSYASI ÖZET: Galatasaray'a verilmeyen 10 kırmızı kartı, rakiplerine verilmeyen 5 penaltı, hakemlerle kazanılan 16 puan ve detayları!

ANTU'dan mı bu.

Konuştu ya la.
    liste istedin ? aha liste
    istediğin sorudan başlayabilirsin barbar!

O koyduğun listeyi ilkokul 1 talebesine yuttur sen ondan sonra geç karşıma seninle futbol konuşalım daha doğrusu sana biraz futbol dersi vereyim. İlkokul seviyesini geçin artık yaşınızın adamı olun biraz.

HAKEM DOSYASI: 16. Hafta / G.Saray - F.Bahçe | Frikik cennetinde, Yekta'ya çalınmayan faul Meireles'e çalınır

antu da böyle liste ile kendi kendilerine eğlenseler keşke buralara gelmeseler.

• Hepsini doğru söylemiş..Bravo, objektif adammış...Tebrik etmek lazım...
  • Rieranın cezasını FT kesti zaten TFF'ye gerek kalmadan !..

Ayrıca ne akla hizmet hala GS'yi savunuyor diyorsunuz TFF ya. Dünkü maçta ne kadar yenilsin diye çalıştı hakem..

Meireles <-> Melo .. Cezaları aynı mı sizce ? Meirelesin hareketlerini gördük. Melo tükürdümü belli değil. Meloyu savunmuyorum ve çok hatalı buluyorum ama bak işte burada TFF taraf tuttu resmen..

Meloda kışkırtmada var halbuki. Meirelesi de Bate maçında gördük hani..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bu nedemek ?

Sen ve senin gibileri konuşturanlar utansın . Onur ve şeref sadece erkek isimleri değildir . 2 ligde sürünmeniz gerekirken hala pişkin pişkin konuşabiliyorsunuz .

Zekeriya Alp e bak hele

Zekeriya Alp e bak hele

Senin öğrenmek istemediklerini gel ben sana öğreteyim . yada dur Emre abin öğretsin

Kasımpaşa maçı

http://img607.imageshack.us/img607/1598/2fosjefjmsbmkwezfqrnop.mp4

MİLLİ MAÇ

Buda şanlı Fenerbahçe tarihinden bir kesit . Eskidende böyleydiniz . Değişen bişey yok

Zekeriya Alp e bak hele

19 nisan ile 25 nisan 1955 günleri arasında ist.spor ve sergi sarayında yapılan şampiyona tatsız bir olaydan sonra spor oyunları federasyonunun kararı ile 'çifte şampiyon' ile sonuçlandı. bu türk basketbolunda (hatta türk sporunda) ilk ve son kez rastlanılan bir olaydı. 1955 türkiye basketbol şampiyonasına ist. 1.si fenerbahçe, 2.si modaspor, ankara 1.si ankaragücü, 2.si harpokulu, izmir 1.si altınordu ve federasyon kupası sahibi galatasaray takımları katıldılar. bu takımlar arasında tek devrelilik usulü ile oynanan maçlar sonunda şampiyonluk düğümü 25 nisan akşamı oynanacak olan galatasaray-fenerbahçe maçına bağlı kaldı. bu maçın bitimine 44 saniye kala, galatasaray 40-27 öndeyken tribünden inen bir fenerbahçe yöneticisinin takımı sahadan çekmesiyle türk basketbolunda rastlanmamış çirkin bir olay teşkil etti.
    bu olaydan hemen sonra toplanan spor oyunları federasyonu durumu gözden geçirdi. fenerbahçe kulübü yöneticisinin modaspor'u şampiyon yapmak için takımı sahadan çektiğine kanaat getirildi ve galatasaray'ın böyle bir komplo sonucu şampiyonluktan mahrum edilmesi doğru bulunmayarak iki takıma birden şampiyonluk verildi.

1955 galatasaray takımı şu kadroya sahipti : yalçın granit, üner erimer, tunç erim, tuğrul demir, özer salnur, yüksel alkan, yavuz türkoğlu ve gökhan kökeş.

cahil dediğinde bozuluyorsun ama bu resimleri koyman bunu değiştrimiyor. Habertürk ile kuyuya inersen böyle olur zira...

O kutucuklar var ya isimler yazıyor hani... Bir de yazmayanlar var. O adamlar kim ve mahkemede verdikleri ifade ne biliyor musun?

Neyse bunlar çoooooook konuşuldu. Okuyan oldu , bir de senin gibi haberi olmayanlar var. Yargıtay'dan karar döndüğünde belki öğrenmeye gayret edersin. Umutlu değilim , belki diyorum işte.

Ha bir de şu gerçek var. Sen bilsen öğrensen nolur , öğrenmesen aha bu halinle kalsan ne olur?

• oooffff..of...sadece of çekmek geldi içimden..
    ya sabır
  • Çok tarafsız bir tartışma ortamı oluyor, herkes objektif bir şekilde bilenenleri ortaya koymuş gerçekten.

Boşverin beyler kime neyi ispat etmeye çalışıyorsunuz. Dünkü galibiyetin keyfini çıkarın. Drogba'nın kalitesini, Sneijder'ın füzesini, Burak'ın çifte golünü, Selçuk'un akıl dolu şutunu konuşun tartışın.

Kazanan biri olduğu sürece onu aşağı çekmek isteyenler elbet olacaktır. Önemli olan onlara rağmen başarabilmektir. Biz de bunu yapıyoruz.

Kendi takımımızla ilgilenelim, önümüzde Eskişehir maçı var. Bırakın kim ne iddia ederse, ne söylerse söylesin. Gerçekler değişmiyor onlar haykırdıkça.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

Çok tarafsız bir tartışma ortamı oluyor, herkes objektif bir şekilde bilenenleri ortaya koymuş gerçekten.

Boşverin beyler kime neyi ispat etmeye çalışıyorsunuz. Dünkü galibiyetin keyfini çıkarın. Drogba'nın kalitesini, Sneijder'ın füzesini, Burak'ın çifte golünü, Selçuk'un akıl dolu şutunu konuşun tartışın.

Kazanan biri olduğu sürece onu aşağı çekmek isteyenler elbet olacaktır. Önemli olan onlara rağmen başarabilmektir. Biz de bunu yapıyoruz.

Kendi takımımızla ilgilenelim, önümüzde Eskişehir maçı var. Bırakın kim ne iddia ederse, ne söylerse söylesin. Gerçekler değişmiyor onlar haykırdıkça.

Hocam ben böyle adamları çoktan boşverdim de çok yüzsüzleri görünce dayanamıyorum . Birde aklı sıra boş adam demeye çalışmıs . 20 yaşımdayım ve bu herifin yarım senede kazandığını bir aydan kısa sürede kazanıyorum , avrupada ingilizce tıp okuyorum ama işte köylünün biri gelip sinirini bozuyor . Haklısınız bu "zat"ları muhattap almaya bile gerek yok . Sneijder döşedikçe onlar çıldıracak

• Tamam bize verilmeyen 1-2 kırmızı kart var ama önce bir aynaya bakın.Sizin maçlarınızda da neler olduğunu görüyoruz bir de çok temizmişsiniz gibi davranmıyor musunuz ahhh ahhh .....Ayrıca en iyi yaptığınız şey rakip takıma verilenleri ve verilmeyenleri konuşmak ortaya dökmek ise alehimize verilen kararları da çıkartın ortaya uğraştırmayın bizi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeroCypheR

Rieranın cezasını FT kesti zaten TFF'ye gerek kalmadan !..

Ayrıca ne akla hizmet hala GS'yi savunuyor diyorsunuz TFF ya. Dünkü maçta ne kadar yenilsin diye çalıştı hakem..

Meireles <-> Melo .. Cezaları aynı mı sizce ? Meirelesin hareketlerini gördük. Melo tükürdümü belli değil. Meloyu savunmuyorum ve çok hatalı buluyorum ama bak işte burada TFF taraf tuttu resmen..

Meloda kışkırtmada var halbuki. Meirelesi de Bate maçında gördük hani..

+1 tamamen katılıyorum beni yazmaktan kurtardın.

Zekeriya Alp e bak hele

Haklısınız TFF bizi kolluyor Bu en yakın zamandan bir örnek.Ve bu oyuncunun pozisyondan önce sarı kartlık 2-3 pozisyonu var ne hikmetse maçın sonlarına doğru gördü sarı kartı.

• Bu sene gene hakemlerden en büyük desteği fenerbahçe ve beşiktaş aldı. zaten bu federasyon ve kurullarıda bu amaçla yani fbjk'yı kurtarmak ve Galatasaray'ı durdurmak için geldiler. Zekeriya alp verdiği mesajla Beşiktaş'a yardım edin diyor kısaca çünkü Demirörenin parasının çıkması için Beşiktaşın şampiyonlar ligine gitmesi gerekiyor. Ordu maçında tetikçiyi atadılar başaramadılar şimdi gözleri Eskişehir maçında. Bu arada Sekan Çınar'a da ödül olarak en kısa sürede beşiktaş veya fenerin kazanabileceği bir maçı verecklerdir. Bu işler böyle yürür.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.