Şimdi Ara

Zekeriya Alp e bak hele

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
2.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • meireles tükürmemiş , caner küfür etmemiş , egemen in çıkardığı top gol değilmiş ve hakemler rieranın poz. es geçmişler

• yav

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: clubber42

yav

he he
  • Zekeriya Alp, (d. 1 Ocak 1948, İstanbul), Türk eski millî futbolcu. Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün unutulmaz futbolcularından.

Bu arkadaşı MHK'nın başına getiren de Yıldırım Demirören. Yıldırım Demirören kim? Beşiktaş'ta başkanlık yapmış ve kulübü donuna kadar soymuş soğana çevirmiş, birsürü yolsuzluktan hakkında davalar açılan zat.

Senaryonun kalan kısmını siz yazabilirsiniz.

İddia ediyorum şuan gelinen nokta Fenerbahçe'nin şike yaptığı sezondan çok daha vahim ve pisliklerle doludur. Fenerbahçe ve Beşiktaş kendi kadrolarını kurmuşlar ve borularını öttürüyorlar.

Beşiktaş'ın her maçında rakip 10 kişi kalıyor.
    Fenerbahçe maçlarında top içeriden çıkıyor gol verilmiyor, 90'da komik penaltılar, ofsayttan atılan goller, 11 maç cezalar 4 maça iniyor vb.

Bu müthiş adalet mekanizması bize gelince biranda terse dönüyor.

Bu yıl kazanılacak şampiyonluk benim için geride kalan 18 şampiyonluktan daha önemlidir sırf bunlar yüzünden.

• quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

Zekeriya Alp, (d. 1 Ocak 1948, İstanbul), Türk eski millî futbolcu. Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün unutulmaz futbolcularından.

Bu arkadaşı MHK'nın başına getiren de Yıldırım Demirören. Yıldırım Demirören kim? Beşiktaş'ta başkanlık yapmış ve kulübü donuna kadar soymuş soğana çevirmiş, birsürü yolsuzluktan hakkında davalar açılan zat.

Senaryonun kalan kısmını siz yazabilirsiniz.

İddia ediyorum şuan gelinen nokta Fenerbahçe'nin şike yaptığı sezondan çok daha vahim ve pisliklerle doludur. Fenerbahçe ve Beşiktaş kendi kadrolarını kurmuşlar ve borularını öttürüyorlar.

Beşiktaş'ın her maçında rakip 10 kişi kalıyor.
    Fenerbahçe maçlarında top içeriden çıkıyor gol verilmiyor, 90'da komik penaltılar, ofsayttan atılan goller, 11 maç cezalar 4 maça iniyor vb.

Bu müthiş adalet mekanizması bize gelince biranda terse dönüyor.

Bu yıl kazanılacak şampiyonluk benim için geride kalan 18 şampiyonluktan daha önemlidir sırf bunlar yüzünden.

Aynı sekilde düşünüyorum .
    Dün yazdım hemen ergenler dolustu.
    Galatasaray bu sene 17 takımın yanında , TFF ile de mücadele ediyor .
    Bu sene kazanacağımız şampiyonluk bazılarının canını çok sıkacak . Asıl seneye görün siz şamatayı , 4 senelik ambargo tekrar geliyor inşallah .
    Gecen sene adalet nasıl ışıkları kapattıysa bu sene de aynısı olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bizim maçlarda ileri çıkan kaleciler anında sarı görürken fener maçında bu kural yok oluyor nedense. Belli kuralları uygulayacaklarsa herkese uygulasınlar.
  • Sizde haklısınız tabi, yıllarca Gs'nin alt kurumu gibi çalışıyordu TFF. Orda Fb'li, Bjk'li birilerini görünce garipsiyorsunuz artık..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tayfun'a haber verin de gidelim
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mete.

Sizde haklısınız tabi, yıllarca Gs'nin alt kurumu gibi çalışıyordu TFF. Orda Fb'li, Bjk'li birilerini görünce garipsiyorsunuz artık..

dikkat edersen konu adamın takımı ile ilgili değil
  • quote:

Sizde haklısınız tabi, yıllarca Gs'nin alt kurumu gibi çalışıyordu TFF. Orda Fb'li, Bjk'li birilerini görünce garipsiyorsunuz artık..

Diyorsun ki bu kurullar mutlaka bir kulübün kuklası-maşası olmalı. Eskiden Galatasaray'ındı şimdi Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın. Bunu kabul ediyorsun yani açık açık.
  • quote:

Süper lig hakemlerini geçtim alt lig maçlarında bile hakemlerin kıyımları tam gaz devam ediyor. Bu mhk den hiçbir şey olmaz. Derhal istifa etmeliler.
  • quote:

Şu an dalga geçmek için ağzına aldığın TFF zamanında türk futbolu en iyi zamanını yaşadı, UEFA kupası, Süper Kupa Dünya üçüncülüğü, şu an ki halide ortada demekki başarı için oralarda bu kurumları doğru düzgün yönetecek Galatasaraylılar gerekiyor. Kaç senedir aziz beyin oyuncağı olmuş TFF nin türk futbolunu ne hala getirdiği aşikar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noir Désir

Ama biz sizi kendi oluşturduğunuz mekanizmanın üzerine oturtmasını da biliriz, merak etmeyin

İnşallah o güne çok az kaldı.
  • Bütün konuşma..;

Merkez Hakem Komitesi Başkanı Zekeriya Alp, “Fırat Aydınus ve Halis Özkahya, Disiplin ve Tahkim Kurulları’nın verdiği cezalar sonrası çok etkilendi. Hatta hakemliği bıraktılar. Onları kararından vazgeçirmek için elimden geleni yaptım” dedi.

Aydınus ve Özkahya gibi hakemlerin kolay yetişmediğini belirten Alp, “İkisi de 19-20 senedir bu işi yapıyor. Kamuoyunda yalnız kaldıkları doğru. Biz daha fazla polemik olmaması için basından uzak durduk. Sessiz kaldık ama olaylar çok büyütüldü” diye konuştu.

“Hakemlerimiz her maçta görev alırlar. Takım ayrımı yapmayız. F.Bahçe maçı da yönetecekler” ifadesini kullanan MHK Başkanı’nın TRT 1’de yayınlanan Stadyum programındaki konuşmalarının satır başları şöyle…

‘AYDINUS VE ÇAKIR DEVLER LİGİ’NDE’

-UEFA ve FIFA’dan raporlar geliyor, hepsi olumlu. Önümüzdeki hafta iki hakemimiz (Cüneyt Çakır ve Fırat Aydınus) şampiyonlar ligi’nde çok önemli 2 maçta görev alacaklar. Hemen ardından Dünya Kupası elemelerinde 3 hakemimiz görev yapacak. Yurt dışında her şey güzel geçiyor. Yurt içinde ‘tükürük’ ve ‘lan’ kelimesiyle ilgili durumlar bizi rahatsız etti. Uykularımızı kaçtı. Bunların dışında yönetimler gayet iyi.

Her hakem hata yapar. Önemli olan kasıt olmaması. Geçmişte şike süreci yaşandı. Bir hakemin bile ismi geçmedi. En büyük gurur kaynağımız bu.

‘MEIRELES TÜKÜRDÜ DEMEDİM’

-BEN Meireles tükürdü demedim. Sadece, ağızdan çıkacak tükürük tabir edilen o sıvının karşı tarafa nasıl gelebileceğini izah ettim. Bu mevzu bizim için kapandı, ancak kim ne hareket yapıyorsa kurullar gereğini uyguluyor.

- Futbolcu sağlığıyla ilgili son haftalarda bizi rahatsız eden kararlar oldu. Gerekli ikazları yaptık. Bazı pozisyonlarda kırmızı gerekirken, sarı kartla geçiştirdiler. Herkes görüyor, bunları inkar edecek değiliz.

‘EGEMEN’İN POZİSYONU GOL DEĞİL’

-AKHİSAR maçında futbolcu yere düştü, Riera ayaktaydı, geçmek isterken gayri ihtiyari üstüne basar gibi oldu ama tam basmadı. Yardımcı hakemin hemen önünde, anında hakemi ikaz etmesi gerekiyordu.

- Trabzonspor-Fenerbahçe maçında Egemen’in pozisyonuyla ilgili bir-iki kişi hariç hakem camiası ve yorumcular topun çizgiyi yüzde yüz geçmediğini söylediler.

KÜFÜRÜ YANLIŞ DUYDU

ESKİŞEHİRSPOR-Fenerbahçe maçının 26. dakikasında kırmızı kart gören sarı lacivertli futbolcu Caner Erkin’in izlenen görüntülerde ve Veysel Sarı’nın itirafı sonucu küfür etmediği ortaya çıkmıştı. Özkahya ise ağır şekilde eleştirilmişti.

TÜKÜRÜK TARTIŞMASI

TT Arena’da G.Saray’ın 2-1’lik üstünlüğüyle sonuçlanan Fenerbahçe derbisinde Meireles, Özkahya’ya tükürdüğü gerekçesiyle kırmızı kart görmüştü. Tahkim’in PFDK’nın oyuncuya verdiği 11 maçlık cezayı 4’e indirmesi uzun süre tartışıldı.

EN ÇOK YANLIŞ BEŞİKTAŞ’A YAPILDI

BENİM geçmişteki Beşiktaşlılığım inkar edilemez. Yıllarca futbol oynadım, yöneticilik yaptım. Şimdiki görevimde bu geride kaldı. Tüm kulüplere eşitim, ama hakem hatalarını ben de görüyorum. Üç büyüklere bakarsak en çok Beşiktaş’a rastlıyor. Bu durumdan ben de rahatsızım, ama hiçbir şey ifade etmez. Hakem hatayı G.Saray, Beşiktaş veya Fenerbahçe maçında da yapabilir, olgunlukla karşılanmalı.

ARSLANBOĞA, TOPAL’IN FORMASINI ALMAMALIYDI

-HAKEMLERE, futbolculardan forma almayın talimatı verdik. Trabzon ile F.Bahçe arasında 1,5 senedir problem var. Suat Arslanboğa, buna rağmen kupa maçında gidip forma aldı. Yanlış yaptı. Biz de o günden beri maç vermiyoruz.

- Derbinin hakemi haftalar öncesinden belli. Hatta Trabzonspor-Beşiktaş maçının da hakemi belli.

• TFF görevini tamamladı artık. TFF'ye bir Quest verildi.

ACT 1: Chapter 1: Şikeyi hallet.

Bu işi ben yaparım diye ortaya çıktı bu Yıldırım bey. İşi hallettiler quest tamamlandı. Artık bundan sonrası işi sıvamak. Sezon sonu başkan değişecek.
  • en çok yanlış beşiktaşa yapılıyo demiş utanmaza bak
  • TFF gibi tarafsız bir kurumun başına taraflı şahıslar gelirse olacağı budur.
  • nekadar rantcı , cepçi adam varsa en önemli yerlere getirdilerki rahatca kontrol edebilelim diye ... bu işlere gerçekten gönül veren , zevkle yapan insaları yok ettiler küstürdüler

işte görüyoruz 90 lı yılların yükselişi nerde zirve yapmıştı ve sonra nasıl çöküşe geçti

milletce ve tüm kurumlarca bütünleşerek kazandığımız son spor zaferi

... "önemli olan neye sahip olduğunuz değil kiminle paylaştığınızdır"

• Arkadaş o koltuğa HAKAN ŞÜKÜR oturacak... Kim hayır istemiyoruz der ? Medya destek çıkar, takımlar destek olur. Futbolun içinden gelen, TR'ye damga vurmuş, bengal kokusunu en iyi bilen, karını-çocuğunu gözün kapalı emanet edebileceğin dürüstlüğe sahip biri.
  • Bjknin rakipleri 10 kişi kalıyor Bjk o maçları kazanamıyor. Bjk hakemler sayesinde 11 puan kaybetmiştir.

Hakem rakibe kırmızıyı veriyor bizim bariz golümüzü vermiyor. Üst kurullar Bjkli diye objektif ayağına biz doğranıyoruz.

Demirörenin piyon olduğunu bilmiyormusunuz, fikstür, maç günleri, maçların hakemlerini digitürk seçiyor.

Ligin son derbisinin şampiyonluk maçı olması, en çok reyting alan Gs Fb derbisinin yıllardır ilk haftalara denk gelmemesi, Bjk Gs Fb nin puan kayıplarının aynı haftalara denk gelmesi, hakem hatalarında her takımın can alıcı bir mağduriyetinin bulunması.

Rakibin gazını almak için balans yapılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Negatiwe

Bjknin rakipleri 10 kişi kalıyor Bjk o maçları kazanamıyor. Bjk hakemler sayesinde 11 puan kaybetmiştir.

Hakem rakibe kırmızıyı veriyor bizim bariz golümüzü vermiyor. Üst kurullar Bjkli diye objektif ayağına biz doğranıyoruz.

Demirörenin piyon olduğunu bilmiyormusunuz, fikstür, maç günleri, maçların hakemlerini digitürk seçiyor.

Ligin son derbisinin şampiyonluk maçı olması, en çok reyting alan Gs Fb derbisinin yıllardır ilk haftalara denk gelmemesi, Bjk Gs Fb nin puan kayıplarının aynı haftalara denk gelmesi, hakem hatalarında her takımın can alıcı bir mağduriyetinin bulunması.

Rakibin gazını almak için balans yapılıyor.

Bu ligin değeri arttıkça dahada kötüye gidiyor herşey.
    Lig tv en son ihalesinde olağan üstü bir fiyat ile kapattı. Ben buraya milyon dolarlık yatırım yaptım paramı çıkarıcam diyor.

İdda ediyorum ihale fiyatı biraz daha artarsa tekrar Lig tv baskısı ile artık her sene play-off saçmalığı yapılabilir.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.