Şimdi Ara

Zekeriya Alp e bak hele (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
2.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: stormeagle2

Arkadaş o koltuğa HAKAN ŞÜKÜR oturacak... Kim hayır istemiyoruz der ? Medya destek çıkar, takımlar destek olur. Futbolun içinden gelen, TR'ye damga vurmuş, bengal kokusunu en iyi bilen, karını-çocuğunu gözün kapalı emanet edebileceğin dürüstlüğe sahip biri.

Hakan Şükürmü? Şu hani geçenlerde ben Türk değilim diyenmi?
    Yoksa milletvekili olduğu halde mecliste hiçbir oturuma katılmayanmı?
    Pensilvanyadan emir gelmeden konuşmayanmı?
    Yoksa aldığı milletvekili maaşı yetmediği için ligtv'de yorumculak yapanmı?

Hangisi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

quote:

Arkadaş o koltuğa HAKAN ŞÜKÜR oturacak... Kim hayır istemiyoruz der ? Medya destek çıkar, takımlar destek olur. Futbolun içinden gelen, TR'ye damga vurmuş, bengal kokusunu en iyi bilen, karını-çocuğunu gözün kapalı emanet edebileceğin dürüstlüğe sahip biri.

Hangisi?

Hepsi...

Söylediklerinin hiç biri yanlış bir şey değil. Dolandırıcılık yapan bir kişinin TFF başkanı olmasından her halükarda iyi.

Ben Türk değilim lafını idrak edememişsin sen. Hani zamanında hrant dink'in dediklerinin ne anlama geldiğini idrak edemeyen aşırı milliyetçiler gibi.

Milletvekili olup meclise gitmediği için bu öneriyi yapıyoruz zaten. Spor bakanı değil sonuçta, elimizdeki cevher orda çüreceğine TFF başkanı olup vatana millete hayırlı olsun anladığı işi yapsın.

Pensilvanyadan emir gelmeden cart curt işi bel altına vuruyorsun Fettulah gülen mülen beni alakadar etmiyor işini yapsın isterse marstan emir alsın.

Lig tv'de para için yorumculuk yapmadığını IQ seviyesi asgari düzeyde olan her insan anlayabilir. Futboldan kopamıyor bir engelde teşkil etmiyorsa herkes istediği yorumculuğu yapar.

Kısacası boşuna çırpınmışsın. Bu ülkede F.Terim, H.Şükür vs gibi isimler futbolun patronu olmayacaksa halimiz böle olur işte. TFF İş Adamları Kuruluşu olarak ilerler.

• Hakan Şükür geçse ne olacak , kendisinin de ne kadar para düşkünü bir adam olmadığını bilmeyen var mı ? yeni bir piyon gelmiş olacak işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

quote:

Orijinalden alıntı: Mete.

Sizde haklısınız tabi, yıllarca Gs'nin alt kurumu gibi çalışıyordu TFF. Orda Fb'li, Bjk'li birilerini görünce garipsiyorsunuz artık..

dikkat edersen konu adamın takımı ile ilgili değil

Fenerbahçeyle ilgili diyorsun ?
  • Şenol Güneş veya Mustafa Denizli olsun.
  • quote:

quote:

quote:

Hangisi?

Hepsi...

Söylediklerinin hiç biri yanlış bir şey değil. Dolandırıcılık yapan bir kişinin TFF başkanı olmasından her halükarda iyi.

Ben Türk değilim lafını idrak edememişsin sen. Hani zamanında hrant dink'in dediklerinin ne anlama geldiğini idrak edemeyen aşırı milliyetçiler gibi.

Milletvekili olup meclise gitmediği için bu öneriyi yapıyoruz zaten. Spor bakanı değil sonuçta, elimizdeki cevher orda çüreceğine TFF başkanı olup vatana millete hayırlı olsun anladığı işi yapsın.

Pensilvanyadan emir gelmeden cart curt işi bel altına vuruyorsun Fettulah gülen mülen beni alakadar etmiyor işini yapsın isterse marstan emir alsın.

Lig tv'de para için yorumculuk yapmadığını IQ seviyesi asgari düzeyde olan her insan anlayabilir. Futboldan kopamıyor bir engelde teşkil etmiyorsa herkes istediği yorumculuğu yapar.

Kısacası boşuna çırpınmışsın. Bu ülkede F.Terim, H.Şükür vs gibi isimler futbolun patronu olmayacaksa halimiz böle olur işte. TFF İş Adamları Kuruluşu olarak ilerler.

Hem futbola politika bulaşmasın diyorsunuz hemde cemaat mensubu politikacıyı TFF başkanı yapalım diyorsunuz.

Milletvekilinin görevi nedir? Önce onu bir öğren istersen..

Spordan kopamamıyormuş ahhahaha..Para tatlı geliyor desene sen şuna..
    http://www.haberturk.com/medya/haber/705820-lig-tv-hakan-sukure-ne-kadar-maas-oduyor
    Aylık 150 bin $ ...Hobi ha

İsimlere bak.Oldu olacak kurulun adınıda GFF olarak değiştir olsun bitsin

• quote:

Orijinalden alıntı: .19o7

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mete.

Sizde haklısınız tabi, yıllarca Gs'nin alt kurumu gibi çalışıyordu TFF. Orda Fb'li, Bjk'li birilerini görünce garipsiyorsunuz artık..

dikkat edersen konu adamın takımı ile ilgili değil

Fenerbahçeyle ilgili diyorsun ?

şurda meseleyi tek anlmayan sensin galiba daha sonra yazılanları bir oku bari
  • quote:

quote:

Hangisi?

dediklerinin herhangi birinin doğruluğunu tartışmayacağım ama KONUYLA NE ALAKASI VAR?

• quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

Zekeriya Alp, (d. 1 Ocak 1948, İstanbul), Türk eski millî futbolcu. Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün unutulmaz futbolcularından.

Bu arkadaşı MHK'nın başına getiren de Yıldırım Demirören. Yıldırım Demirören kim? Beşiktaş'ta başkanlık yapmış ve kulübü donuna kadar soymuş soğana çevirmiş, birsürü yolsuzluktan hakkında davalar açılan zat.

Senaryonun kalan kısmını siz yazabilirsiniz.

İddia ediyorum şuan gelinen nokta Fenerbahçe'nin şike yaptığı sezondan çok daha vahim ve pisliklerle doludur. Fenerbahçe ve Beşiktaş kendi kadrolarını kurmuşlar ve borularını öttürüyorlar.

Beşiktaş'ın her maçında rakip 10 kişi kalıyor.
    Fenerbahçe maçlarında top içeriden çıkıyor gol verilmiyor, 90'da komik penaltılar, ofsayttan atılan goller, 11 maç cezalar 4 maça iniyor vb.

Bu müthiş adalet mekanizması bize gelince biranda terse dönüyor.

Bu yıl kazanılacak şampiyonluk benim için geride kalan 18 şampiyonluktan daha önemlidir sırf bunlar yüzünden.

hangi mizahi dergiden alıntı bu yazı ? Bayağı eğlendim. Kemal Kenan Ergen'in eli değmiş sanki!!!!

Sene başından beri GS aleyhine çalınması gereken 10 penaltı çalınmadı , 8 kırmızı kart gösterilmedi. Ceza sahası dışından kazanılan penaltıları , salvoları, parendeleri saymıyorum bile. Ama dur yaw , ben saymıyorum da sen sayabilirsin mesela? Hadi say , ben buradayım!

• quote:

Orijinalden alıntı: antikitos

quote:

Zekeriya Alp, (d. 1 Ocak 1948, İstanbul), Türk eski millî futbolcu. Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün unutulmaz futbolcularından.

Bu arkadaşı MHK'nın başına getiren de Yıldırım Demirören. Yıldırım Demirören kim? Beşiktaş'ta başkanlık yapmış ve kulübü donuna kadar soymuş soğana çevirmiş, birsürü yolsuzluktan hakkında davalar açılan zat.

İddia ediyorum şuan gelinen nokta Fenerbahçe'nin şike yaptığı sezondan çok daha vahim ve pisliklerle doludur. Fenerbahçe ve Beşiktaş kendi kadrolarını kurmuşlar ve borularını öttürüyorlar.

Fenerbahçe maçlarında top içeriden çıkıyor gol verilmiyor, 90'da komik penaltılar, ofsayttan atılan goller, 11 maç cezalar 4 maça iniyor vb.

Bu yıl kazanılacak şampiyonluk benim için geride kalan 18 şampiyonluktan daha önemlidir sırf bunlar yüzünden.

hangi mizahi dergiden alıntı bu yazı ? Bayağı eğlendim. Kemal Kenan Ergen'in eli değmiş sanki!!!!

Sene başından beri GS aleyhine çalınması gereken 10 penaltı çalınmadı , 8 kırmızı kart gösterilmedi. Ceza sahası dışından kazanılan penaltıları , salvoları, parendeleri saymıyorum bile. Ama dur yaw , ben saymıyorum da sen sayabilirsin mesela? Hadi say , ben buradayım!

Gerçekler işinize gelmeyince mizah olur hemen. 3 Temmuz'da mizahtı neticede. "Kara Mizah"

Verilmeyen 10 penaltı ve 8 kırmızı kartı saymanı bekliyoruz. Hadi say bakalım. Öyle boş beleş konuşmakla olmuyor bu işler. Sayamazsan da senden terbiyesizi, yalancısı yoktur bunu da baştan kabul etmeni bekliyoruz.

• HAKEM DOSYASI: 1. Hafta / Galatasaray - Kasımpaşa | Kasımpaşa'nın penaltısı verilmiyor.
    HAKEM DOSYASI: 2. Hafta / Beşiktaş - G.Saray | Burak ceza sahası dışında kendini yere atar, hakem penaltı verir:
    HAKEM DOSYASI: 5. Hafta / G.Saray - Akhisar | 0-0 iken Akhisar'ın penaltısı, Dany ve Riera'nın kırmızıları verilmez
    HAKEM DOSYASI: 6. Hafta / Orsuspor - G.Saray | Bu sefer de Orduspor'un penaltısı verilmez
    HAKEM DOSYASI: 7. Hafta / G.Saray - Eskişehir | Eskişehir'in penaltısı, Cris'in kırmızı verilmez. Ama yetmez
    HAKEM DOSYASI: 8. Hafta / Gençlerbirliği - G.Saray | "Halice" yerde yatan oyuncuya rağmen oyunu devam ettirir ve
    HAKEM DOSYASI: 10. Hafta / İBB - G.Saray | Daha maçın başında, Dany son adamı indirir ama kırmızı kart görmez
    HAKEM DOSYASI 11. Hafta / Mersin - G.Saray | Aut korner oluyor ve öne geçiyor GS. Ve Mersin'in penaltısı verilmiyor
    HAKEM DOSYASI: 13. Hafta / Elazığ - G.Saray | Melo 2 metre öne çıkıp penaltı kurtarır ama tekrar edilmez
    HAKEM DOSYASI 14. Hafta / G.Saray - G.Antep | Bu sefer Engin'e kırmızı kart verilmez
    HAKEM DOSYASI: 15. Hafta / Sivas - G.Saray | Burak faul yapar ama hakem devam der ve gol olur
    HAKEM DOSYASI: 16. Hafta / G.Saray - F.Bahçe | Frikik cennetinde, Yekta'ya çalınmayan faul Meireles'e çalınır
    HAKEM DOSYASI: 18. Hafta / Kasımpaşa - G.Saray | Kasımpaşa'nın golü, Melo'nun kırmızı kartı verilmiyor
    HAKEM DOSYASI: 19. Hafta / GS - BJK | Maçın başı, Riera'nın kırmızı verilmiyor ve o Riera galibiyet golünü atıyor
    HAKEM DOSYASI: 20. Hafta / Bursa - G.Saray | Yine Riera'nın kırmızısı ve Bursa'nın golü verilmiyor
    HAKEM DOSYASI: 21. Hafta / G.Saray - Antalya | Amrabat, Burak ve yine Riera'nın kırmızı kartları verilmiyor
    HAKEM DOSYASI: 22. Hafta / Akhisar - G.Saray | 0-0'ken 4 hafta üst üste Riera'nın kırmızı kartı verilmiyor

HAKEM DOSYASI ÖZET: Galatasaray'a verilmeyen 10 kırmızı kartı, rakiplerine verilmeyen 5 penaltı, hakemlerle kazanılan 16 puan ve detayları!

• quote:

Orijinalden alıntı: muhendizG7

quote:

quote:

Hangisi?

dediklerinin herhangi birinin doğruluğunu tartışmayacağım ama KONUYLA NE ALAKASI VAR?

Alıntı yaptığım arkadaş yazmış alakasını..

quote:

karını-çocuğunu gözün kapalı emanet edebileceğin dürüstlüğe sahip biri.

Hani bazen kimlerle tartışıyoruz diye düşünmeden edemiyorum..

• quote:

quote:

quote:

Gerçekler işinize gelmeyince mizah olur hemen. 3 Temmuz'da mizahtı neticede. "Kara Mizah"

Verilmeyen 10 penaltı ve 8 kırmızı kartı saymanı bekliyoruz. Hadi say bakalım. Öyle boş beleş konuşmakla olmuyor bu işler. Sayamazsan da senden terbiyesizi, yalancısı yoktur bunu da baştan kabul etmeni bekliyoruz.

yüzün varsa konuş...

pardon , sonunun bildiğim bir önerme kullandım. Sahne senin!

• geçen hafta trabzon maçındaki skandaldan sonra millet ''niye endişeliyorsunuz lig Galatasaray'ın elinde, o ne isterse öyle olur'' diye söyleniyordu. Ama işte kazın ayağının öyle olmadığını gördünüz dimi ?

Bu ligi Galatatasaray'a öyle kolay yâr etmezler. Malum takımı şampiyon yapmak için antep maçından beri çalışmalara başladılar, dünde artık doruk noktasına çıktı. Galatasaray bütün maçları şu ortamda kazanamaz ama onlar kazanabilirler. Bunu unutmayın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Negatiwe

Bjknin rakipleri 10 kişi kalıyor Bjk o maçları kazanamıyor. Bjk hakemler sayesinde 11 puan kaybetmiştir.

Hakem rakibe kırmızıyı veriyor bizim bariz golümüzü vermiyor. Üst kurullar Bjkli diye objektif ayağına biz doğranıyoruz.

Demirörenin piyon olduğunu bilmiyormusunuz, fikstür, maç günleri, maçların hakemlerini digitürk seçiyor.

Ligin son derbisinin şampiyonluk maçı olması, en çok reyting alan Gs Fb derbisinin yıllardır ilk haftalara denk gelmemesi, Bjk Gs Fb nin puan kayıplarının aynı haftalara denk gelmesi, hakem hatalarında her takımın can alıcı bir mağduriyetinin bulunması.

Rakibin gazını almak için balans yapılıyor.

Bu ligin değeri arttıkça dahada kötüye gidiyor herşey.
    Lig tv en son ihalesinde olağan üstü bir fiyat ile kapattı. Ben buraya milyon dolarlık yatırım yaptım paramı çıkarıcam diyor.

İdda ediyorum ihale fiyatı biraz daha artarsa tekrar Lig tv baskısı ile artık her sene play-off saçmalığı yapılabilir.

Aynen o şekilde. Büyük resmi görebiliyorsun işte. Demirören mhk oyunun sadece bir parçası.

Renktaşların Bjknin rakiplerinin 10 kişi kalmasından dem vurmuş, Hakem zamanında Beşiktaşa kafa golü atmış neyi tartışıyoruz.

• quote:

HAKEM DOSYASI: 1. Hafta / Galatasaray - Kasımpaşa | Kasımpaşa'nın penaltısı verilmiyor.
    HAKEM DOSYASI: 2. Hafta / Beşiktaş - G.Saray | Burak ceza sahası dışında kendini yere atar, hakem penaltı verir:
    HAKEM DOSYASI: 5. Hafta / G.Saray - Akhisar | 0-0 iken Akhisar'ın penaltısı, Dany ve Riera'nın kırmızıları verilmez
    HAKEM DOSYASI: 6. Hafta / Orsuspor - G.Saray | Bu sefer de Orduspor'un penaltısı verilmez
    HAKEM DOSYASI: 7. Hafta / G.Saray - Eskişehir | Eskişehir'in penaltısı, Cris'in kırmızı verilmez. Ama yetmez
    HAKEM DOSYASI: 8. Hafta / Gençlerbirliği - G.Saray | "Halice" yerde yatan oyuncuya rağmen oyunu devam ettirir ve
    HAKEM DOSYASI: 10. Hafta / İBB - G.Saray | Daha maçın başında, Dany son adamı indirir ama kırmızı kart görmez
    HAKEM DOSYASI 11. Hafta / Mersin - G.Saray | Aut korner oluyor ve öne geçiyor GS. Ve Mersin'in penaltısı verilmiyor
    HAKEM DOSYASI: 13. Hafta / Elazığ - G.Saray | Melo 2 metre öne çıkıp penaltı kurtarır ama tekrar edilmez
    HAKEM DOSYASI 14. Hafta / G.Saray - G.Antep | Bu sefer Engin'e kırmızı kart verilmez
    HAKEM DOSYASI: 15. Hafta / Sivas - G.Saray | Burak faul yapar ama hakem devam der ve gol olur
    HAKEM DOSYASI: 16. Hafta / G.Saray - F.Bahçe | Frikik cennetinde, Yekta'ya çalınmayan faul Meireles'e çalınır
    HAKEM DOSYASI: 18. Hafta / Kasımpaşa - G.Saray | Kasımpaşa'nın golü, Melo'nun kırmızı kartı verilmiyor
    HAKEM DOSYASI: 19. Hafta / GS - BJK | Maçın başı, Riera'nın kırmızı verilmiyor ve o Riera galibiyet golünü atıyor
    HAKEM DOSYASI: 20. Hafta / Bursa - G.Saray | Yine Riera'nın kırmızısı ve Bursa'nın golü verilmiyor
    HAKEM DOSYASI: 21. Hafta / G.Saray - Antalya | Amrabat, Burak ve yine Riera'nın kırmızı kartları verilmiyor
    HAKEM DOSYASI: 22. Hafta / Akhisar - G.Saray | 0-0'ken 4 hafta üst üste Riera'nın kırmızı kartı verilmiyor

HAKEM DOSYASI ÖZET: Galatasaray'a verilmeyen 10 kırmızı kartı, rakiplerine verilmeyen 5 penaltı, hakemlerle kazanılan 16 puan ve detayları!

16. Haftaya bakın direk ve okumayı bırakın .

Hahahaha adama gülerler yazarken utanmadin mı bunu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vayyy şimdi Galatasaraylılar 1 e karşı 17 muhabbetine bulaşmış. ee tabii Vahap Beyazlar emekli olunca işler değişti.
  • zekeriya alp fenere verilen kararları aklıyor , bjk yı biçiyolar diyor , sonrada rierayı niye atmıyolar ...

biride çıkmış yok bu kadar kart vardı yok şu kadar puan sanarsın hermaç kırmızı yiyorlar
  • quote:

zekeriya alp fenere verilen kararları aklıyor , bjk yı biçiyolar diyor , sonrada rierayı niye atmıyolar ...

biride çıkmış yok bu kadar kart vardı yok şu kadar puan sanarsın hermaç kırmızı yiyorlar

sorun o işte. sizinkiler adamın üstünde tepiniyor kart bile çıkmıyor.
  • ya sizi daha nasıl itelesinler anlamıyorum. T.direktörünüzün küfür cezası ertelendi.
    Bu nedemek ?
    bir daha küfür edersen , bu cezayı da üstüne ekler ona göre ceza veririm demek.

O günden bugüne Terim küfür etmedi diyecek galatasaraylı var mı? konuşuyorsunuz haybeye ya...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.