Şimdi Ara

Zed oyun taşırmı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adc-apc çıkarıp takımına dua ederek taşıyabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeusunAmcası

Adc-apc çıkarıp takımına dua ederek taşıyabilirsin

Sağol.

• QSS Zhonya oyundan kalkarsa taşıması kolay. Takıma bağlı onlar varsa.
  • ben çok rahat taşıyorum ama seni bilemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Etni'Que

QSS Zhonya oyundan kalkarsa taşıması kolay. Takıma bağlı onlar varsa.

QSS derken?
    edit: tamam hatırladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Temizlenen Adam -- 8 Mart 2014; 12:56:34 >
  • Cıva Kuşağı/Quicksilver Sash

Ama yine de ben taşıyorum rahatça.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zed vs Shen (zed gizli pasif)
    12 yıl önce açıldı
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Feedlenirse taşır tabi feedlenen tüm herolar taşır.Ama feedlenmezse taşıyamaz mikael-zhonya-qss qq.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryze Amca

quote:

Sağol.

Bir an fame olmak için kendi kendine konuşanlardan sandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcuktrkylmz

Feedlenirse taşır tabi feedlenen tüm herolar taşır.Ama feedlenmezse taşıyamaz mikael-zhonya-qss qq.

mikael heralde botrknın slowu silmek için

• adc ve apc yi fight ta yada fight öncesinde direk alırsan takıma çok katsı sağlıyor. Bu anlamda taşımaya etkisi büyük.
  • zed taşıması ıcın takımının iyi olması lazım yoksa bi focusda ölüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Puzlu Masta

quote:

quote:

Sağol.

Bir an fame olmak için kendi kendine konuşanlardan sandım

Nick ve avatar benzerliğinden bizi kardeş,kuzen sanan bile var

• zedin taşıması imkansız nerdeyse tek yiyor oyun biraz ilerlesin takımda jax try gibi adamlardan özellikle

katarinayı alabilirsin oyunu taşır
  • ad caster olarak taşıyan riven vardı yasuo olabilir. Zed taşıyamiyor
  • trdeki lig durumunu düşünerekten diamonda kadar tek başına çok rahat taşıyabiliyorsun.Tek kastığım her oyunda zedle verdiğim oyun sayısı çok az ama diamondda iş oyunculuktan çok takıma da bakıyor.Bu dediklerim tr için geçerli
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamyonmuro

trdeki lig durumunu düşünerekten diamonda kadar tek başına çok rahat taşıyabiliyorsun.Tek kastığım her oyunda zedle verdiğim oyun sayısı çok az ama diamondda iş oyunculuktan çok takıma da bakıyor.Bu dediklerim tr için geçerli

Westte oynuyorum trde gümüş5 dim westte bronz2 attı ama daha çok zorlanıyorum westte daha iyi oyuncular var mmr puanım bulunduğum lig için +11 fazla :S westte gümüş çıkmak istiyorum jax yasuo falan da var illa zed olacak değil zede karşı qss alıyorlar jax mı yasuo mu tryn mı? Takım kötü olsa bile taşıması lazım yani takımdan ayrı taşıcak

• jax her eloda taşıyabiliyor aslında durdurulamaz güç
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kamyonmuro

trdeki lig durumunu düşünerekten diamonda kadar tek başına çok rahat taşıyabiliyorsun.Tek kastığım her oyunda zedle verdiğim oyun sayısı çok az ama diamondda iş oyunculuktan çok takıma da bakıyor.Bu dediklerim tr için geçerli

Westte oynuyorum trde gümüş5 dim westte bronz2 attı ama daha çok zorlanıyorum westte daha iyi oyuncular var mmr puanım bulunduğum lig için +11 fazla :S westte gümüş çıkmak istiyorum jax yasuo falan da var illa zed olacak değil zede karşı qss alıyorlar jax mı yasuo mu tryn mı? Takım kötü olsa bile taşıması lazım yani takımdan ayrı taşıcak

Az önce westte bronze cehenneminden wukong jungle ile seri maçlarını kazandım. Sanırım bronze ligindesin katarina ile çok çok rahat çıkarsın bir kişi bile ultisini bozamaz jax sakın denemeyin oynamayı bilenine rastlamadım bronze liginde, evet çok güçlü her türlü taşır fakat focus yapmayı beceremiyor kimse

• Bir streamer var sürekli lee sin oynuyor şu anda aklımda değil best lee sin eu fln yazıyordu stream başlığında kendisi Challengerda. Dün lee sin jungle yapıyordu yine ve karşısında zed jungle vardı epey şaşırmıştım uzun zamandır junglede görmemiştim mid biraz ezilsede zed taşıdı support ile birlikte. Uzun lafın kısası iyi oynayacağına inanıyorsan taşırsın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.